Sign in to follow this  
D13-th_Mytzu

Dezbatere probleme statut - Art. 39

Recommended Posts

Toti cei ce posteaza aici au obligatia sa se rezume strict la sesizarea unor probleme in baza unor argumentatii logice si/sau promovarea de solutii tot in baza unor argumentatii logice care fac referire strict la problema in cauza.

Orice abatere de la regulile de mai sus, va fi moderata.

Mihai te rog argumenteaza pozitia ta - de ce crezi ca este o problema la punctele respective si de ce este mai bine asa cum ai propus tu.

 

Mihai Hammer:

-La Art.39 pct. (2)c

in loc de "Presedintele are dreptul sa desemneze în prima sedinta a C.D. un vicepresedinte executiv dintre cei ... vicepresedinti alesi."

"Presedintele are dreptul sa desemneze în prima sedinta a C.D. un vicepresedinte executiv dintre cei ... vicepresedinti alesi, pana la alegerea acestuia de catre C.D."

Share this post


Link to post
Share on other sites

As reitera asa: "Presedintele numeste în prima sedinta a C.D. un vicepresedinte executiv dintre cei ... vicepresedinti alesi, la propunerea C.D."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai ce as putea spune altceva... CD-ul propune ceva, iar Presedintele se supune si formalizeaza si oficializeaza o propunere printr-o decizie de numire! Ce sa zic altceva? E o procedura standard... Este logic ca atributul CD-ului este sa faca o analiza fata de propunerea pe care o va inainta Presedintelui, ar fi hilar s-o faca o persoana (Presedintele) in locul unui grup (CD) ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Art. 50 prevede clar:

 

"C.D. conduce intreaga activitate a FSA intre adunarile generale."

 

Din organigrama (este adevarat ca nu a fost prezentata), daca doreste cineva sa si-o inchipuie, se intelege clar ca presedintele are atributii de conducere operativa a federatiei.

Adica nu este nevoie sa se intruneasca C.D.-ul pentru orice act de administrare (in fapt chiar asta este presedintele un administrator general si nu un factor de decizie), presedintele avand mandat sa angajeze/concedieze personalul, mai putin conducerea federatiei, care trebuie sa beneficieze de reprezentativitatea mult dorita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this