konektor

21.11.2010 - Brick Land Santana, Operation Sudden Strike

Recommended Posts

Va asteptam duminica 21.11.2010 la Brick Land Santana pentru un Jihad muncitoresc duminical!

Scenariul nu foarte complicat (dar vom face altceva decat capture the Flag) va fi postat in curand!

 

Kilo Out!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Datorita prognozei meteo care se anunta incerta si datorita anuntarii prezentei a vre-o 20-30 de tineri proaspeti luptatori de la Universitatea Aurel Vlaicu (tinand cont ca sunt studenti si fara griji sunt si fara masini si nu dispunem de logistica necesara pentru relocarea a 30 de persoane la Brick Land) vom muta jihadul muncitoresc duminical la Fosta Fabrica de Tutun!

Startul la ora 12.00, prezenta la teren incepand cu ora 11.00.

 

 

Kilo out!

Share this post


Link to post
Share on other sites

OPERATION SUDDEN STRIKE:

 

21.11.2010 – Rio De Janeiro, Brasil

 

Situatia tactica:

Departamento de Polícia Militar primeste un pont privind existenta unui laborator de droguri al cartelului El Cojones situat in ruinele unei foste fabrici de tutun de la periferia orasului! Imendiat este alcatuita o echipa de luptatori BOPE (Batalhão de Operações Policiais Especiais) care sa distruga acest stabiliment si sa-i aresteze pe toti cei implicati! Datorita nivelului mare de coruptie din cadrul politiei braziliene, traficantii sunt instiintati de descinderea BOPE si sunt pregatiti sa se razbune pentru insolenta autoritatilor! Brigada de interventie este intampinata cu violente focuri de arma din partea traficantilor si 3 membrii sunt capturati si tinuti ostateci in interiorul cladirii! La auzul aceste vesti comandatul Policia Miliar ordona tuturor trupelor de interventie atacarea si distrugerea obiectivul. Ordinul este de a mina si arunca in aer ruinele fabricii si de a elimina toti membrii cartelului El Cojones pentru a face un exemplu din ei!

 

Combatanti:

 

Task Force

BOPE (Batalhão de Operações Policiais Especiais) – 8-10 operatori din care 3 sunt tinuti ostateci pana la eliberare

Policia Militar – 10-15 operatori

OPFOR

Trupele paramilitare ale cartelului El Cojones, - 20-25 operatori

 

Misiune:

Task Force are misiunea de a plasa 4 bombe in cladirile Cartelului El Cojones si a le pazi 5 minute de la plasarea ultimei bombe pana se activeaza toate. Odata activate bombele vor detona in 30 de minute si nu mai pot fi dezamorsate. Acest timp a fost stabilit pentru ca luptatorii BOPE sa incerce sa-si salveze camarazii luati ostateti si sa eliminte cat mai multi luptatori ai cartelului. Ordinea indeplinirii obiectivelor nu este obligatoriu aceasta.

OPFOR: membrii cartelului El Cojones au misiunea de a mentine pozitia timp de 1 ora dupa care executa membrii BOPE tinuti prizonieri si elimina toti luptatorii Policia Militar si BOPE ramasi.

 

Instructiuni speciale:

Se joaca cu respawn 5 minute. Echipele raman fara respawn in urmatoarele cazuri:

 

Task Force: daca trece 1 ora si nu au reusit sa plaseze bombele raman fara respawn si pot fi eliminati toti de catre membrii cartelului El Cojones. Vor fi obligati sa se retraga si sa mentina pozitia numai in cladirea cu 1 etaj.

 

OPFOR: daca membrii BOPE reusesc sa plaseze cele 4 bombe si sa le pazeasca timp de 5 minute ramane fara respawn.

 

Conditii victorie:

 

Task Force: plasarea celor 4 bombe si eliberarea ostaticilor in maxim 30 de minute pana la detonarea bombelor

 

OPFOR: mentinerea pozitiei timp de 1 ora iar dupa aceea eliminarea tuturor combatantilor inamici in maxim 45 de minute, cei 3 ostatici daca sunt executati, merg la respawn si intra in joc dupa 5 minute 1 singura data. Daca a trecut o ora BOPE si Policia Militar vor putea actiona doar in cladirea cu 1 etaj.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now