Sign in to follow this  
spaz

BODY ARMOUR

Recommended Posts

Vreau sa deschidem o discutie pe terma body armour. Eu sunt perfect de acord cu folosirea vestelor "plate carrier" si a replicilor de casti balistice.

 

Considerente generale:

1. Mi se pare chiar de bun simt ca body armour sa fie o regula, mai ales ca sunt destui oameni care baga toti banii in veste plate carrier, si ne dorim mil-sim.

2. Sunt destul de rare cazurile in care justificam achizitia unei veste plate carrier acum si parca este pacat sa o avem, sa alergam cu ea pe noi, transpiram la fiecare iesire; o astfel de regula ar justifica investitia pe care doar unii pot si vor sa o faca.

3. In functie de jocuri (practic de durata unei reprize) trebuie gasite si solutii de "stricatul vestei" si cred ca acest subiect ar trebui dezvoltat un pic insa astept sugestiile voastre mai intai.

4. Se pune problema ce faci daca nu ai plate carrier ? Well, daca se vrea mil-sim atunci get a plate carrier si daca totusi fondurile sunt insuficiente dar tot vrei sa participi la un mil-sim si nu ai plate carrier, nu-i nimic, mori primu' ca un fraier sarac ce esti... probabil o sa joci in "militia" pana iti iei plate carrier.

 

5.Propunerea mea :

 

10-15 hituri in plate-uri, pana sa fii mort.

5-10 hituri in casca, pana sa fii mort.

 

DISCLAIMER: acest topic a fost creat doar pentru ca am investit mai multi bani decat altii in gear de airsoft, si acum vreau sa discutam despre integrarea investitiilor mele, si mai ales despre cum pot rade de toti cei care nu au bani sau chef sa investeasca in diverse accesorii de airsoft.

 

in caz ca nu v-ati prins, fac o aluzie la discutia care incepe sa incolteasca in topicul "weapon hit".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu propun ca haina mea de camuflaj sa fie considerata imbaiata in apele raului Styx, prin urmare nu pot fi ranit cat timp o port. Deci daca vedeti ca sar bile din vestonul meu pe teren, nu strigati la mine sa ies. Nu pot fi ucis decat daca sunt lovit in calcai.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mersi, este exact atitudinea de care aveam nevoie! sper doar sa se mai calmeze aia care scriu pe "weapon hit"!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu zic ca doar o sa pornesti niste discutii inutile. Treburile astea ar trebui discutate la o bere, la o bila, nu pe forum, unde spiritele se incing repede si se iau decizii pripite.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spaz.

 

Se poate discuta despre un topic si fara a crea altul atat de in bascalie incat sa para rauvoitor.

 

P.S. 5.56mm la distantele de la airsoft pisses on your plate carrier and helmet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

tineti neaparat sa dea lumea cate 1500-2000$ pe un Barret .50 ca sa urlati mort din prima? ca daca si la aia ai vreo protectie ma fac ninjac

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baieti, ati cam pus-o de mamaliga.. ati calcat stramb intr-unul din sub-forumurile "mele".. 2 saptamani ban sa va invatati minte sa mai faceti bascalie in sub-forumurile MELE preferate. Dupa 2 saptamani daca primul post nu sunt scuze publice, inca 2 saptamani si tot asa.

 

Thread locked, barred and jammed, si ma gandesc daca sa-l fac sticky sa vada lumea ce se intampla daca faci bascalie pe unde sunt eu de serviciu.

 

HEIL Bunny!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ok, evident faceam bascalie.. but spaz come on, you should know better.

Daca chiar vrei sa discutam plate carriere and armour, fa un thread mai putin acid. asta se inchide oricum.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this