Swarm 0 Posted April 4, 2010 (edited) Echipa Crosshair organizeaza jocuri de testare a unei locatii/scenariu in vederea organizarii unui event de proportii in vara.Doritorii se pot inscrie aici.Primul meci va avea loc sambata 17 aprilie 2010 incepand cu ora 11.00. mai multe detalii aici : viewtopic.php?f=11&t=8836 17 sept 2010 edit:am schimbat linkul cu scenariul ca era vechi Edited September 17, 2010 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
Swarm 0 Posted April 9, 2010 vad ca e foarte mare interesul...sa inteleg ca ar trebuii sa platesc eu benzina+bile pt cei din Bucuresti si poate atunci voi strange 10 oameni ? Share this post Link to post Share on other sites
cfilul 0 Posted April 9, 2010 Sfatul meu.. Cauta o locatie cat mai aproape de bucuresti si de domiciliul tau (cred ca stai prin vre-o 3-4 locuri) daca e padure sau cqb tot e bine.....lumea in general e atrasa de cqb...ca paduri sunt destule. stiu ca tu vrei acolo ...stiu..dar uite cati se inghesuie... pana la urma o sa veniti voi gramada sa jucam p.aci pe la noi Share this post Link to post Share on other sites
Apache 0 Posted April 9, 2010 La event ma bag,dar pentru o iesire de duminca nu prea cred ca m-as baga. P.S.As vrea sa salut toti membrii forumului;e primul meu post . Share this post Link to post Share on other sites
Adydox 0 Posted May 13, 2010 Bafta Apache la mai multe ca vad ca ai 9 deja ! Share this post Link to post Share on other sites
Swarm 0 Posted September 14, 2010 Intre timp au mai trecut 5 luni,am mai jucat,am mai invatat si cu munca si rabdare am reusit sa obtinem acordul pt a folosi o locatie din apropierea bucurestiului pentru a o "tuna" pt airsoft.Din pacate observ ca lumea nu se ingesuie la jocuri decat daca este postat de echipele mari sau sunt la 5 metri de casa lor cea ce este oarecum de inteles,dar eu si colegi din crosshair airsoft mergem 250 km (dus-intors) in fiecare saptamana pt a juca airsoft si nu ne deranjeaza pt ca vrem sa testam toate locatiile posibile ..de la sicomed la ghencea si de la Fabrica la balotesti sau mai nou Izvorani am fost pe aproape toate terenurile de joc din bucuresti si imprejurimi,si am vazut ce si cum.Acum vrem sa mai adaugam o locatie pe harta unde se poate juca airsoft iar pt asta ne pregatim serios. Ce se ofera: Locatie de 5 ha de airsoft (padurea are 25 ha) Recuzita:banderole,esarfe,steaguri,"bombe",etc Baze amenajate : vezi foto din link http://picasaweb.google.com/112541594378414048137/EyeOfTheStorm# Pentru grupuri mai mari de 15 oameni transport cu microbuzu (15 ron de om...pleacare ora 9 buc ....intoarcere ora 16 buc) Bunavointa unor oameni care chiar VOR sa faca ceva pt airsoft. Ce se cere: Fairplay inainte de toate pt ca fara el nu are rost sa faceti drumul Respect fata de coechipieri ,adversari si mediu. Dorinta de a juca airsoft de calitate. Scenariul va fi cel de aici viewtopic.php?f=11&t=8836 sau oricare altul pe care il stabilim cu acordul partilor.Scenariul necesita minim 4 echipe de cate 6 oameni (a se avea in vedere pt cei care vor squad din aceasi echipa) Acestea fiind spuse va "arunc manusa" din nou provocandu-va la un meci de airsoft in data de 20 septembrie 2010 ora 10.00. Felicitarile masa ,bautura si eventual dansul este suportat de noi (de data asta) Postati aici daca sunteti interesati. Share this post Link to post Share on other sites
nashu 0 Posted September 15, 2010 Eu sunt interesat, da-ne te rog si pozitia terenului. Share this post Link to post Share on other sites
Swarm 0 Posted September 15, 2010 http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=DN21&daddr=DN3&hl=en&geocode=FUzrpwIdRM2hAQ%3BFSotpgIdtKaZAQ&mra=mift&mrsp=1,0&sz=10&sll=44.497485,27.236481&sspn=0.670981,1.229095&ie=UTF8&z=10 44.452899 latitudine nordica,26.851101 longitudine estica partea marcata cu rosu in foto de pe google earth Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
Swarm 0 Posted September 15, 2010 Pentru cei interesati foarte important pentru dinamica jocului si datorita numarului relativ mic de jucatori este bine daca toata lumea are statie.Raportul nr oameni /spatiu de joc este de 1 om/3000 m2 ce ce e destul de mult,nu stiu cat a fost suprafata la gathering dar daca a fost 50-60 de hectare raportul e apropiat de cel deacolo . Share this post Link to post Share on other sites
cfilul 0 Posted September 17, 2010 HaT & co...prezenti...sa sfaraie micii...sa sara berea....venim 20-30 oameni Share this post Link to post Share on other sites
Corbu' 0 Posted September 17, 2010 20 Septembrie, adica luni dimineata? Share this post Link to post Share on other sites
misu 0 Posted September 17, 2010 salutare, am si eu o intrebare, cum este terenul ? dealuri ceva ? ca eu vin in pantofi la joc deoarece nu am reusit sa imi gasesc bocanci. Share this post Link to post Share on other sites
nashu 0 Posted September 17, 2010 Dealuri ai doar daca te ratacesti vreo 200 km. Share this post Link to post Share on other sites
Swarm 0 Posted September 17, 2010 http://picasaweb.google.com/112541594378414048137/EyeOfTheStorm# catevapoze de la locul faptei..sau mai schimbat /aduagat niste lucruri atificiale dar pt a vedeea relieful sunt suficiente detalii aici cred. Share this post Link to post Share on other sites
kuminte 0 Posted September 17, 2010 vad o problema in poza asta: in rest este ok indiciu: "goale" Share this post Link to post Share on other sites
Swarm 0 Posted September 17, 2010 ca sunt navetele goale? Share this post Link to post Share on other sites
kuminte 0 Posted September 17, 2010 winner! - deci daca nu ploua, nu avem nicio problema! Share this post Link to post Share on other sites
cfilul 0 Posted September 17, 2010 inchiriez sofer pe mici ca vreau sa beau bere Share this post Link to post Share on other sites
barbone1308 0 Posted September 17, 2010 inchiriez sofer pe mici ca vreau sa beau bere hahahahaha... numai la bere te gandesti.... ) Share this post Link to post Share on other sites
cfilul 0 Posted September 17, 2010 bre...restul stiu ca o sa fie perfect ...stiu ca ati muncit ca sclavii la piramide...si ca ati facut bazele alea beton...jocul o sa iasa minunat...deci grija mea este sa fie rece berea. chiar nu credeam ca va mobilizati in halul asta Share this post Link to post Share on other sites
Swarm 0 Posted September 17, 2010 pentru cei care cred ca va ploua starea vremii cu Romica Jurca http://vremea.ido.ro/Calarasi.htm deci nu ploua. Share this post Link to post Share on other sites
barbone1308 0 Posted September 17, 2010 bre...restul stiu ca o sa fie perfect ...stiu ca ati muncit ca sclavii la piramide...si ca ati facut bazele alea beton...jocul o sa iasa minunat...deci grija mea este sa fie rece berea. chiar nu credeam ca va mobilizati in halul asta auzi Bre... matale crezi ca o sa te las singur sa bei toata berea?...... nici in visele tale cele mai frumoase nu o sa se intample asta... orice ar spune swarm, tot fara masina o sa vin. apropo, munca este pt negrii si tractoare, ai impresia ca as arata a tractoras?... Share this post Link to post Share on other sites
cfilul 0 Posted September 17, 2010 Barbone pregateste-te: nu ma stresati ca reactionez violent:http://www.youtube.com/watch?v=IAxu9wC4c5g&feature=related Share this post Link to post Share on other sites