DarphBobo

Eventuri nationale

Recommended Posts

Threadul asta isi propune sa contorizeze toate eventurile nationale/internationale ce vor sa vina.

Postatorii vor face cate un topic nou pentru fiecare event in care vor specifica titlul eventului cu data de desfasurare, organizatori, un link catre descrierea eventului si un link catre pozele de la event si eventualele discutii.

 

Exemplu de post

 

Eveniment national/international - Locatie - Nume - Organizatori

 

Data inceperii, data terminarii

Link catre descrierea evenimentului:

Link catre pozele de la event:

Link catre pagina de discutii:

 

Nu vor fi permise alte postari, discutii, flame-uri. Doar posturi simple descrise ca mai sus, puse de organizatori sau de cei abilitati de acestia sa anunte evenimentul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

As avea o propunere.Poate ar fi mai bine sa se prezinte event-urile desfasurate de la inceputuri pana in prezent in acelasi thread,pentru a avea astfel, si o istorie a lor in acelasi loc.

Toate cele bune, de la Cluj!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Concurs tir dinamic (real steel) - Joita - Cupa Anatolie Salceanu - CTS

 

30.10. – 01.11. 2009

Descriere

Detalii - 0744 530 095 – Eugen Dima (va rog sa folositi acest nr in intervalul orar 9.00 a.m. – 17.00 p.m., luni –vineri) Din cauza programului incarcat, nu va putem raspunde la eventualele nelamuriri decat telefonic. (fara reply pe forum)

Filme

Poze

Pagina discutii

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar fi extraordinar daca cei care si-au propus sa organizeze evenimente in 2012 ar anunta cu aproximatie perioada, inca de la inceputul anului. Jucatorii si-ar face la randul lor un calendar cu evenimentele si s-ar pregatit din timp pentru participare.Credeti ca ati putea anunta macar luna in care va avea loc evenimentul?

Share this post


Link to post
Share on other sites

/ironic mode on:

Da' de ce sa se grabeasca? Ca sa aiba numarul de jucatori necesar sa tina jocul? Nu e mai simplu sa organizeze eventuri de 4 zile si sa le anunte doar cu o luna inainte ca, daca nu se strange numarul de jucatori necesari (deh, iti trebuie libere de la munca, iti trebuie bani de taxa de participare, de benzina, de mancare de bile, de upgradat gear de.... etc), sa poata sa nu mai organizeze cu scuza "nu s-au strans jucatori" si apoi sa se lamenteze pe forum ca "uite dom'le am vrut sa fac, dar n-au vrut sa vina decat 3 insi".

Pe de alta parte, Lara, sunt baieti, treaba asta cu organizarea timpurie ca sa poti preintampina cine stie ce probleme, ca sa poti pune lucrurile in ordine temeinic si sa iti si iasa cum vrei sau.... pe placul participantului, nu e atat de importanta, ca doar se porneste de la premisa: "daca vor sa vina, vin oricum". Din experienta proprie: organizarea Gathering nu a fost perfecta si nu a iesit tocmai cum a fost planuita nici dupa 5 luni (vorbesc de G1) si nici macar dupa un an (vorbesc din ce am citit, vorbit cu jucatorii, auzit, despre G2).

/ironic mode off.

 

Acu' serios si fara sa va suparati pe ce am spus mai sus, sunt exceptii care confirma regula... sau nu, timpul o va demonstra, daaaaaaaaaar: mugur, GhostLeader, Crazy.Bullet (nu stiu daca faci, dar la voi exista potential serios), Grasulas, altii... sunt multi oameni care lucreaza in institutii ce isi programeaza concediile angajatilor cam de pe acum, cel tarziu jumatatea lunii februarie. Pentru un event de 3 zile, iti trebuie inca doua, una inainte una dupa, ca sa fii ok. Asta presupune o saptamana, daca nu (daca institutia nu-ti da altfel) chiar doua de concediu. In plus.... mai sunt eventuri pe-afara, sunt oameni care vor sa participe si-au cumparat bilete. Ca sa participe si la eventurile nationale trebuie sa-si administreze bugetele, mai ales cei care au neveste ce stiu ca o replica de airsoft buna costa 150 ron si participarea la un event, fie el in Suedia sau Bradulet, nu face mai mult de 50 ron cu tot cu benzina.

 

E sfarsit de ianuarie, grabiti-va numa' un pic! Va rugam respectuos si frumos!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Event international - THE GATHERING 3

 

31 August -2 Septembrie 2012 (probabilitate 90%, in urmatoarele 2 saptamani vom stabilii data eventului)

Share this post


Link to post
Share on other sites

* OVERLOAD 2012 * Event International organizat de Meerkats Airsoft Club

 

28-30 Septembrie 2012

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exista posibilitatea ca unul dintre admini sa centralizeze, pe luni, evenimentele nationale din 2012 intr-un topic separat care sa ramana blocat? Ar fi mai usor de urmarit si am avea o vedere de ansamblu a evenimentelor anuntate pe 2012.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate inainte de asta ar fi elegant sa fie editate posturile de catre organizatori cu informatiile minime gen: data desfasurare, cost event, locatie, o harta cu locatia si o informatie esentiala: SB sau regulamet propriu, acesta din urma cu link catre postul oficial al eventului cu discutii si informatii pe larg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HAT organizeaza:

 

El Capitan party - Navy Seals Rescue Mission

 

Perioada: 29-30 Iunie - 01 Iulie 2012

Locatia: Izvorani

informatii in curand

 

 

(multumesc Haya pt informare, nu vazusem ca a postat Mugur data jocului aici)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now