JigSaw 0 Posted January 7, 2011 Ca e lumea curioasa m-am decis sa ajut cum pot... Deci eu am un SR-25 modelul Classic Army. Ala CNC made cu Versiunea 2 Long la care se gasesc piese greu. Eu am Systema Magnum pe el si a trebuit sa folosesc Computerul cu Mosfet Evolution 3.0 cumparat de la cei care fac si Ceetahuri. Daca cautati aveti asa : Piston pe Airsoft.ro sau Taiwangun.com Iar mai nou pe TaiwanGun se gasesc : Camere Hop-up care se potrivesc , Set Pinioane HighTorques si Super High Torque Classic army Iar incarcatoare : Airsoft.ro dar sunt scumpe ori Ehobby Asia : Magpul 140 bb fiecare ..se potrivesc cu orice model SR-25 http://www.taiwangun.com/shop,search,1,b3JkZXJfYnk9YWRkZWQ7b3JkZXJfdHlwZT1kZXNjO3NlYXJjaD1TUjI1O2NhdGVnb3J5X2lkPTtwcm9kdWNlcl9pZD0wO3ZhbHVlX2Zyb209O3ZhbHVlX3RvPTtleD0x Share this post Link to post Share on other sites
Yusanai 0 Posted January 19, 2011 incarcatoare care se potrivesc sunt cele facute de g&p de 160 sau 180 de boabe nu mai tin minte Share this post Link to post Share on other sites
Sensei 0 Posted June 26, 2012 Am eu, dar inca nu am umblat la ea. Doar dupa primul joc a ramas pistonul blocat dar s-a rezolvat fara desfacere. Nu m-a lasat la greu, is multumit de ea pana acum. Share this post Link to post Share on other sites
kytra 0 Posted October 23, 2012 A&K SR 25 GB pre-order la evike (producator G&P) https://www.evike.com/product_info.php?cPath=40&products_id=38609 Share this post Link to post Share on other sites
octavianlungu 0 Posted September 22, 2014 Ai uitat ca nu merg arcurile normale. Eu am un systema 130s (rated 140m/s) si imi trage cu 98 m/s. Am luat acum la transportul de la UN doua arcuri de PSG1: 200% si 300% si o sa imi permit sa fac si eu un thread cu ce anume merge si ce nu pe seria CA25 si replicile acesteia (A&K). Si pana la urma ce viteze ai obtinut cu arcurile comandate? Ca di la mine e nebuloada cu procentele astea Share this post Link to post Share on other sites
stefanuhp 0 Posted September 25, 2014 ba nene ala a scris ultima oara in 2012 si tu l intrebi de parca e langa tine.... Share this post Link to post Share on other sites