Twist Gaming

Despre purtarea echipamentului în public

Recommended Posts

Salutare, sunt la început de drum în domeniul airsoft, și am și eu o întrebare dacă ma poate clarifica cineva din domeniu pentru ca nu găsesc nicăieri un răspuns concret.
Legal, ai voie sa porti în public haine cu tenta militara, mai exact veston, pantaloni și vesta tactica tip camo woodland? Precizez fără inscripții militare doar steagul României și numele pe vesta tactică.
Despre replica știu, bagaj, ambalaj fără baterie și încărcător fără a fii la vedere, dar despre echipament nu pot găsii un răspuns concret, unii spun ca da, dar dacă vei fii tras de mânecă de cineva vei pierde timp prin secții, alții spun ca e o lege care interzice purtarea echipamentului. Precizez ca nu fac asta pentru ca asa vreau, ci pentru ca nefiind din oraș, trebuie sa iau trenul pana la locul de joc, am un ghiozdan în care țin bateriile, bilele, încărcătoarele, replica de pistol, cagula, masca etc, și bagajul în care țin replica, nu pot lua încă un ghiozdan pentru ca sunt destul de grele și va fii o povara sa le car atâția km prin trenuri, autobuze și mijloace de transport în comun.
Vreau ca cineva sa ma lămurească cu un răspuns bine pus la punct și bine explicat, bănuiesc ca nu sunt singurul care se confrunta cu aceasta problema. Eventual atașez o poza cu echipamentul. Va mulțumesc! 

Snapchat-768832848_edit_1193830519419483.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now