Vlad Dumitrescu

A doua replica drept side-arm?

Recommended Posts

Salutare băieți. Am jucat și paintball și airsoft acum 10 ani și am decis de ceva timp sa ma reapuc de airsoft. Am achiziționat o replica G&G CM16 cu putere 1.38J. E in categoria de arma “albastra”, nu am voie sa trag la sub 7m. Replica mi se pare foarte buna, îmi place foarte mult, viteza precizie tot. Pt nivelul meu actual e super mega strong. Singura problema pe care am avut-o a fost când am intrat in clădiri sau când a trebuit sa lupt la distante mai mici de 7m. A trebuit sa scot pistolul și evident ca nu m-am simțit deloc confortabil. Cei mai experimentați mi-au recomandat sa trec pe “verde”, adică sa schimb arcul și sa o fac sa tragă mai puțin tare sa pot sa joc cu ea și in clădiri sau de aproape. Este un băiat in Cța aici unde stau care are exp și se pricepe sa rezolve. Deci tehnic o rezolv. 
DAR, mie îmi place f mult replica așa cum e. In plus au fost situații când colegi de echipa cu arme “verzi” ma chemau sa trag in inamici la care ei nu ajungeau sa tragă. Nu as vrea sa modific replica, îmi place ca pot sa trag la distanță. Problema rămâne in lupta de aproape și in clădiri, unde pistolul nu îmi place neam. 
Și atunci m-am gândit sa îmi achiziționez încă o replica cu țeava foarte scurta, cât mai compacta posibil, pe care sa o folosesc in clădiri sau in lupta de aproape. Acum nu prea am văzut oameni sa meargă cu doua replici și vroiam sa va întreb pe voi dacă ați jucat cu doua replici și cum este. Merita, scade mobilitatea foarte mult, este fezabil sa joci așa? Repet, ma refer la o a doua replica mică, compacta, cu țeava fff scurta, care sa fie mai mult pe post de side-arm (in loc de pistol) și pe care o voi folosi DOAR unde nu pot folosi replica principala. Va rog sa nu va referiți la costuri, gen “nu merita sa dai suma X pe o a doua replica”. Consider ca plăcerea de a juca și de a te simți confortabil cu un hobby merita un efort financiar dacă îți permiți. Ma interesează doar din punct de vedere al eficientei in joc, al mobilității etc, dacă este fezabil sau nu. 
 

Va Multumesc anticipat pentru răspunsuri. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now