Carligijzen

adidas Originals folytatja

Recommended Posts

Arizona adidas Originals folytatja fenntarthatósági küldetését azzal, hogy megalapozza a közönség számára saját helyi környezetbarát menedékhelyét, valamint átalakítja klasszikus Stan Cruz sziluettjét Primegreen termékcsaládjában. The zárolási korlátozásokkal egyes embereknek lehetősége nyílik felfedezni the szépség szépségét. szabadban -- ezt a hozzáférést társadalmi kiváltságnak tekintik, amelyet gyakran természetesnek vesznek. Ebben the szezonban a sportruházat-óriás összefogott a Foot Locker kiskereskedővel, hogy megszüntesse a szabadban való tartózkodás kizárólagos akadályait, adidas stan smith férfi cipo és hosszú távú kapcsolatot alakítson ki az emberek és a természet között. A párizsi fiatalok számára lehetőséget kínál arra, hogy szavazzanak számos olyan projektről, amelyek minél több természetet teremtsen a helyi közösségekben, ez a partnerség arizona első lépés a tudatosság előmozdításában, valamint annak bemutatásában, hogy az egység ereje miként segítheti a környezet védelmét a jövő generációi számára.

Köszönj a Three Lines legújabb futócipőjének - arizona adidas PulseBoost HD Photo voltaic Red! Az egyik első cipő, amely a vadonatúj Boost HD középtalpat használja, itt mindent megtalál, amit tudnia kell az Mba legújabb innovációjáról! A világ minden tájáról érkező futók visszajelzéseivel készült PulseBoost HIGH DEFINITION Solar Red a teljesen új Alkalmazza a Kötöttet, hogy kényelmes zoknit szerezzen, bárhová is megy. The feltűnő narancssárga palettával festett vörös Three Stripe márka az oldalsó és the mediális oldalsó paneleket érinti, így a kontraszt nagyon finom. Alul az Mba frissített Boost HD középtalpja debütál. Növeli a stabilitást anélkül, hogy kompromisszumot adna mindannyian általunk ismert és szeretett reaktív energia-megtérülésről. The mesterséges intelligencia által tervezett és továbbfejlesztett Continental béleli. Az egész lekerekítéséhez QR-kódot nyomtatnak a túlzó nyelvre, adidas pulseboost cipo így beolvasva kinyithatja the kifejezetten az Ön számára készített lejátszási listákat.

Arizona új adidas AlphaBounce type megjelenését követően az mba bejelentette az új verziót, az adidas AlphaBounce Designed Mesh-t, amely varrat nélküli hálós felsővel rendelkezik. Arizona Adidas három színben, szürke, barnás és aqua színben mutatta be az új Adidas AlphaBounce EM modellt. A cipők olyan technológiával rendelkeznek, amely lehetővé teszi a lábak körüli fokozott légáramlást. A BOUNCE középtalp teszi teljessé az alkalmi megjelenést. Mi a véleményed az új adidas AlphaBounce Engineered Mesh-ről? Ügyeljen arra, hogy az alábbi megjegyzések részben közölje velünk, durch gondol. Olvassa tovább, adidas alphabounce noi store ' további fotókat és kiadási információkat szeretne megnézni, és a jövőbeni frissítésekhez kövesse nyomon a JustFreshKicks alkalmazását.

Mivel a vaskos old-school sziluettek mindig fent vannak, nagyon szeretjük az mba uralkodó ’90 -es évek ihlette rúgásait - the Yung-1-et és a Yung-96-ot. Az új, figyelemfelkeltő színárnyalatoktól kezdve a kultikus Dragonball Z rajzfilmig való együttműködésig ezek a retro sziluettek a visszadobható cipők, amelyek folyamatosan adnak. A Yung-1 az adidas Falcon Dorf sziluettjéből merít ihletet, 1997-ben. a talp frissítései arizona eredeti felsőrésszel párosítva. Eközben a Yung-96 inspirációja the '90 -es évekbeli sportruházatnak tulajdonítható, olyan részletekkel, great a '90 -es évek ihlette vaskos EVA középtalp és a torziós X-sáv. adidas yung outlet magyarország Az elmúlt évben mindkét retro ihletésű sziluett ismétlésként elérhetővé vált a klasszikus fehér és fekete színárnyalatoktól a merészebb opciókig, beleértve az élénk narancsot is actually. Az alábbiakban összegyűjtöttük arizona összes jelenleg vásárolható színt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now