Sign in to follow this  
Eduard Mihai Nechif

Stopped by Police

Recommended Posts

Deci eram in maxi taxi de la Roman la Iasi ...si bausem vreo 3 beri .....si da k boul....prostul .....handicapatul am scos pistolul de airsoft si l am aratat la cineva cineva din spatele meu .....omul s-a panicat mi l -a luat  din mana la dat la shofer si peste 20 dr minunte am fost luat pe sus de politie cu detectivi procuratura ......mentionez k pistolul era fara gaz descarcat si stricat si nu am amenintzat pe nimeni .......ce crede-ti ca se poate intampla'

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca te-a mancat undeva tare de tot. Crezi ca cei din apropiere sunt asa dibaci sa diferentieze o jucarie de o arma reala? Eu nu cred, iar daca ti l-a aluat din mana asa usor ori ai baut mai mult de 3 beri, ori ai fost baiat bun si aproape i l-ai dat tu.Cel mai ieftin, vei primi o amenda pentru comportament neadecvat, afisare cu replica asemanatoare unei arme, in stare de ebrietate, etc. Cel mai probabil sa astepti la o amenda penala, si pus sub supraveghere in libertate, nu te inchide nimeni pentru asta. Ideea e ca in perioada de supraveghere sa fii ingerash, ca si daca ridici mai tare vocea la cineva te ridica si iti leaga de gat si faza anterioara cu replica, ei numesc astea circumstante agravante. 

E si a treia varianta, asta depinde de cat de tare s-a amuzat echipa care a intervenit, ramai cu replica confiscata si un avertisment scris. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this