Sign in to follow this  
sharpE

about defence school

Recommended Posts

ca urmare a unui reply dat de mine in acest topic, am primit de la userul Sambrozzo urmatorul pm:

As dori sa incep acest mesaj prin ai spune baiatului de mai sus condoleante pentru prietenul lui ce a decedat. am citit toate comentariile voastre si am ajuns la o concluzie, ca problema voastra nu are legatura cu baza ci mai de graba cu adi staici. vreau sa va spun ca adi staici este un om mai dificil in comparatie cu alti oameni dar sub nici o forma nu este un om rau sau care sa jigneasca in felul in care ai descris tu prietene mai sus. Poate ca voi ceilalti care cititi comentul lui ar fi bine sa luati in considerare si circumstantele in care s-a derulat cea conversatie intre cei doi. Nu-mi sta in caracter sa judec eu pe nimeni asadar nu va voi judeca nici pe voi. Eu personal sunt unul dintre multii adepti ai acestui joc CARE imi desfasor activitatea la baza de antrenament a lui adi. NU suntem toti rambo cum afirma unul dintre voi mai sus iar ca si orice inceput a unei activitati HAOSUL si-a spus cuvantul. Acuma a trecut cv timp de atunci si suntem mult mai organizati MULT tineti minte. Doriti sa stiti cat.....lasati vorbele deoparte si trimitetine un mail sau contactatine pentru un joc o adevarata provocare in care ve-ti putea vedea cat Fairplay si Exercitiu folosim noi. Pe langa toate astea voi nu folosit regulamentul AIRSOFT care este unul international si nu unul facut de fiecare ( hai ca ne pupam umpic asa ca nu am vrut sa te lovesc ) Baieti acest mesaj nu sta ca o jignire la adresa vorbelor voastre si nici ca o modalitate de a va convinge cv anume ......>>>>>ESTE DOAR O PROVOCARE LANSATA PRIN INTERMEDIUL MEU DIN PARTEA ECHIPEI S.A.S PENTRU TOTI CARE AU CURAJUL SA NE INFRUNTE!!!

 

raspunsul meu a fost:

salut.

 

intai si intai vreau sa spun ca ma bucur de mesaj. as fi preferat poate sa-l fi facut public in topicul respectiv, dar, chiar si asa, fiecare calatorie incepe cu primul pas

 

hai sa o luam punctual:

da, intradevar, problema noastra nu e legata de baza. ca locatie am auzit doar lucruri bune.

in schimb, in aceeasi masura (daca nu chiar mai mult) am auzit lucruri neplacute despre jucatorii de acolo (si ma refer din punct de vedere airsoft; nu am nici o treaba cu viata personala sau cu caracterul nimanui; cum ai spus si tu, nu sunt chemat eu sa judec...)

 

si aici sa fac o precizare: cine a avut probleme si ne-a spus si noua a avut cu mai multa lume din echipa voastra, nu unidirectional cu adi. personal, eu pe adi am ajuns sa-l cunosc conjunctural (am fost client asiduu in clubul The Sound, de care imi pare f f f f rau ca nu mai este) si sunt de parere ca e un om foarte ok.

totusi, asta nu inseamna automat ca esti un "jucator de airsoft" ok. sunt doua lucruri diferite.

 

ok. acum altceva: nu exista "regulament internationa" in airsoft. asta este o dezinformare. nu exista nici regulament national, sau orice fel de set de reguli pe care sa-l poti numi "regulament" si care sa fie universal valabil.

fiecare grup (club, echipa, etc) isi dezvolta propriul set de reguli, bazat pe tipul de teren pe care joaca, pe numarul de jucatori, pe tipul de arme pe care le detin jucatori, si multi alti factori.

incidental, mai exista in airsoft si regulamente "one-time", aplicate la event'uri, si definite clar de organizatori.

asa ca ai cam dat pe langa de doua ori cu afirmatiile gratuite facute: in primul rand afirmi ca voi jucati dupa "regulament", si totusi la voi e (de ce, daca tot aveti "regulament" ?) si in al doilea rand ne acuzi pe noi ca jucam... well... "la negru". eroare. grava avem propriul regulament, al echipei, construit dupa necesitati, pe care il respectam si il impunem si celorlalti care joaca cu noi. nu e de loc optional.

 

trecand peste orice altceva, noi jucam airsoft pentru recreere, pentru ne destinde si pentru a uita de stresul cotidian.

nu jucam pentru a castiga, nu jucam pentru avantaje materiale. e vorba strict de relaxare.

si aici intervine cel mai grav amanunt: daca ai "rambo" si "highlander'i" in teren, tot efortul de relaxare se transforma brusc in nervi, frustrari, tensiuni, si toata gama de elemente negative de care incercam sa scapam.

pentru a se ajunge in situatia asta ajunge sa fie un singur om care sa stice toata treaba.

noi asa ceva nu admitem. am spus mai sus, avem un regulament, pe care il impunem. mai simplu spus, daca esti Rambo sau nemuritor te joci cu cine vrei, dar nu cu noi. scurt.

 

imi pare rau pentru oamenii cinstiti din echipa voastra, care primeste imagine negativa din cauza "unora" dintre voi, dar in airsoft asta este situatia. ori e tot grupul "cu obraz" ori nu e nici unul. din pacate asa se duce vorba, nimeni nu va spune ca in "SAS este ala si ala care sunt nemuritori", ci toti vor spune "aia din SAS sunt nemuritori". ca dovada, vorbele ce au ajuns la noi...

ca sfat, scapati de elementele respective (sau educati-i) si imaginea se va schimba. 100%.

nu e tragic sa pierzi o runda de airsoft. nu e tragic nici sa pierzi constant toata ziua.

esential e sa joci; sa iti placa sa joci. altfel, lasa-te de airsoft. eu asa vad lucrurile.

 

daca tot ai facut referire la international, uite o chestie de la Berget, din Suedia:

"it's better to die one times to many, than to die one times to few".

cred ca asta ilustreaza foarte bine chintesenta airsoft'ului.

 

 

referitor la provocare, imi pare o idee buna. voi discuta cu echipa, sa vedem ce iese.

am numarul lui adi.

 

spor

 

astept pareri.

jucam sau nu jucam? (a se citi "le dam sau nu le dam o sansa sa-si faca un nume curat ?)

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

editat.

bad choice of words "mergem" ....

 

eu zic sa jucam. pana acuma au fost doar vorbe...

si oricum, parerea mea e ca toata lumea merita o shansa.

 

unde jucam e irelevant.

putem juca si/si (adica si la ei, si la noi)

Share this post


Link to post
Share on other sites

daca vine che guvara ii rupe pe toti rambo de acolo si daka nu fac fata zingur il chem si pe zohan dar eu zic sa mergem sa le rupem fasu la ei acasa ca e mai umilitor sa to iei acasa decat in deplasare parerea mea

Share this post


Link to post
Share on other sites

as vrea sa stiu si io cum se trage ,ca daca au ca si baiatu cu systema 150 m/s si trag pe ful auto no 10x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sharpe sa fim seriosi )...din ce stiu nu au arme ce trag peste 120 majoritatea au stocuri dar am jucat destul cu ei ca sai cunosc :-j dar sa trecem peste ar merita sa mergem sa vedem ce si cum....daca aveti nevoie de informatii de tot felul mai vorbim pe mess sau sambata la jok

 

P.S:Si sper doamne ca si-au schimbat si atitudinea si stilul de jok sper....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this