Recommended Posts

Salutare! Ma nunesc Cristi (sau Graffiti dupa cum imi spun cunoscutii), sunt din București si dupa o pauza de cativa ani m-am intors la Airsoft. Ideea este ca ma bate gandul sa fac echipa de sniperi cu cineva, de preferat tot din București pt ca ar fi mult mai usor sa ne intalnim, antrenam si planifica tactici de scout and snipe, dar nu este exclus si din afara Bucureștiului, acuma totul depinde daca mai gasesc pe cineva open minded to this. Avand in vedere ca momentan nu se pot face jocuri, dsr nici la job nu ma duc, stau acasa si ma tot uit la echipament pe net si asa mi-a venit ideea pt ca am vazut o filmare de la MSW cum o echipa de scouts a influentat misiunea cu totul, iar modul in care funcționau oamenii era incredibil. Apna la urma ca sniper nu trebuie sa stai ascuns si sa faci killurinon stop. Scout Sniperul face killuri, trimite informatii echipei, gaseste erori in apararea inamicului, asigura securitatea echipei dintr-un FOP s.a.m.d...Daca este cineva atras de ideea asta aștept un msj de la voi. 

MS SI BFT! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Salut Cristi! Ma numesc Florian, sunt din Bucuresti si vreau sa particip la jocuri airsoft. Eu de multi ani trag doar la tinta cu replici "sniper", deci am ceva experinta la impuscat conserve. Ideea ta de echipa Sniper imi place. Inteleg ca momentan nu se organizeaza jocuri dar as vrea sa aflu mai multe  despre clubul din care faci parte si depre comunitatea airsoft la modul general. Eu vreau sa particip la jocuri cu reguli unde jucatorii se respecta si unde poti lega prietenii la sfarsitul meciului, indiferent cine a castigat. Pentru distractie si recreere vreau sa joc airsoft.

Edited by Vampirosul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt de acord sa stabilim o intalnire si daca mai apar oameni care vor sa faca parte dintr-o echipa de sniperi cu atat mai bine, mai multi oameni inseamna mai multe idei si strategii. Astept o propunere pentru intalnirea face to face.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai asteptam aproximativ o saptamana si pe data de 5 iunie stabilim locul si ora de intalnire. Pana atunci imi cumpar si un costum ghillie. Eu stau prin zona Piata Romana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now