Sign in to follow this  
Daniel dan

Un sfat doua

Recommended Posts

Salutare baieti,

 

Am un specna arms SA-C07 ( momentan stock ) si o punga de multe piese de genul:

 

1 teava precizie Modify 6.03 de 285 mm

2 cilindru type d

3 cap cilindru maxx

4 cap piston maxx

5 spring guide maxx

6 guma promy purple

7 camera hop up maxx

8 Mosfet Gate titan advance.

 

Acum pentru un build cqb / assault as dori sa stiu cam pentru ce combinatie de piston/roti dintate / motor ar trebui sa optez si ce tappet plate recomandati si ce nozzel ?

 

Multumesc,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut. 

 

Iti recomand sa nu te arunci la cadente prea mari si nici la puteri prea ridicate. Un 20-25 RPS si 1J maxim. Astfel vei putea sta cumva in ambele categorii (cqb siasalt). 

 

Mosfetul acela iti cam cere un motor ceva mai puternic ca sa poata functiona la adevarata lui valoare si un motor puternic tinde sa ceara la randul sau niste roti si un piston ceva mai de doamne ajuta. 

 

Ca si motor iti recomand pentru inceput un Guarder. Stiu ca este un model vechi dar inca mai face fata cerintelor. 

Rotile originale vor merge o perioada buna, folosite corect. Un short stroke de 2 dinti este mai mult decat bine venit. Iar dupa ce rotile originale se duc, trebuie sa te hotarasti la buget dar ca si raport 16:1 sau 18:1 si nimic altceva.

Pistonul trebuie sa aiba ceva mai multi dinti din otel in capat ca sa poti sustine short stroke-ul. Nu ar fi o problema nici cu toti dintii din otel dar trebuiesc ganditi bine timpii. Pistoale pe care eu le prefer sunt: Madbull PX, Action Army, Retro Arms, SHS

Nu uita de AOE. Sa nu duci pistonul la 90 de grade, dar putin mai in spate decat este original nu i-ar strica. Ai grija la capul de piston maxx. Garnitura aia de "centrare" in majoritatea situatiilor mai mult rau face decat bine.

La tappet plate poti incerca Guarder sau Ultimate dar iti recomand sa il testezi prima data pe cel original. La fel si cu nozelul, vezi daca merge ok cel original daca nu... evident... maxx model. (spor la ales lungimea)

 

Nu uita sa iei cu tine la jocuri si o replica de back-up, la cum suna toata treaba acolo, posibil sa ai ceva de lucru pana o aduci unde trebuie :P.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this