Sign in to follow this  
Andrei-HAM

Bile recomandate ?!

Recommended Posts

Salutare, am nevoie de un pic de ajutor....va rog. Sunt nou in ale sniperelor. Mi-am facut o jucarie noua, mi-a luat vreun an jumate, am vrut s-o probez si m-am lovit cu capul de cea mai veche problema...bilele.

Jucaria are 150 mps. Am testat-o cu niste bile de la ASG de 0.4 si 0.43. Ideea e ca primele 100 de bile (in teste) s-au dus bine. Dupa care am constatat ca teava s-a umplut de reziduri de la bile si precizia s-a dus cucului. 

Acum vine intrebarea...ce bile de 0.4/0.43 gasesc pe la noi. De preferat ar fi sa fie albe...dar nu fac mofturi,ceea  ce ma intereseaza foarte mult e partea cu rezidurile si constanta. Cu ce bile am testat (hala, spatiu inchis, 75 m, tinta ... o lopata de zapada) cam 8 din 10 s-au dus pe tinta, pana la un moment dat. Ideea e sa folosesc jucaria pe teren, partea cu trasul in borcane sau necuvantatoare pasnice, prin curte de la 15 m...nu ma intereseaza (deci niste pareri avizate, de la ai' mai vechi in ale sniperitului ar fi foarte bine venite).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare, 

La categoria de bile 0.40g +  diversitatea este mare si din aceasta cauza am observat ca preferintele jucatorilor difera destul de mult. Acum ca problemele tale sunt cu bilele ASG care din punctul meu de vedere sunt bune, iti recomand sa iti indrepti atentia si spre teava de precizie, daca este mata o sa adune reziduri indiferent de brand si atunci o sa fi nevoit sa umbli cu vergeaua de curatat :). 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this