Gabriel Vidrean

GPM1911 G&G sau CZ 75 P-09 ASG ?

Recommended Posts

Salut!

Am nevoie de  putin ajutor, vreau sa iau un pistol  pentru airsoft si oscilez intre cele doua modele, imi place mult platforma 1911 dar am vazut ca P09 este destul de apreciat de jucatori. Daca sunt persoane care au unul dintre cele doua modele , m-ar interesa sa aflu mai multe amanunte (consumul de gaz, precizia, fiabilitatea). 

Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare, 

Din cate am reusit sa testez pana acum pot spune ca 1911 fabricat de G&G are un consum bun de gaz chiar daca tancul are o capacitate mica  datorita dimensiunii incarcatorului, trage constant, chiar si pe temperaturi scazute datorita duzei de aer modificate. Iarna trecuta am avut ocazia sa il vad la teste la o temperatura de circa 5 grade si pot spune ca m-a impresionat ca pentru un pistol construit in intregime de metal. P-09 este o replica bine cunoscuta de jucatorii de airsoft si in mare parte are recenzii bune. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, am vazut ca cei de la G&G au patentat  un sistem de eficientizare al rezervorului de gaz, nu stiu insa daca poti trage un incarcator complet de bile cu gazul existent, in timp ce  la P 09 am vazut ca un plin de gaz ar duce undeva spre 50 de bile de 0.2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intr-adevar, este o diferenta. La o incarcare completa cu gaz numarul de bile trase cu incarcatorul de 1911 este mai mic decat cel de la P-09 dar asta in principal pentru ca in primul intra o cantitate mult mai mica de gaz. 

Cum am spus, P-09 este o replica bine cunoscuta, este de cativa ani pe piata cu multe recenzii pozitive, dar si unele negative, mai departe tine de preferintele utilizatorului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum si la armele reale dupa care au fost create cele doua replici exista o diferenta intre numarul de cartuse din incarcator, si aici se pastreaza diferenta, una "poate" mai mult. Cel mai probabil, pentru joc ma voi orienta spre P 09. Multumesc.

Edited by Gabriel V

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now