Sign in to follow this  
AirsoftHQ

News / Updates / Changelog

Recommended Posts

AirsoftHQ Mark 1 (beta) a fost lansat in cadrul evenimentului national Desert Storm 2019. Aplicatie face parte din AirsoftRomania.com, si isi doreste pe de o parte sa aduca inapoi ASR-ului functionalitatea pe care a pierdut-o in favoare facebook-ului (anuntarea de jocuri),  sa ofere organizatorilor unelte electronice pentru a simplifica procesul de game mastering si arbitraj, si sa ofere jucatorului de airsoft o noua dimensiune a jocului prin acordarea de recompense virtuale pentru diverse reusite in-game.

Functionalitatea de baza a aplicatiei inclus crearea de useri, cluburi, desenarea terenurilor de airsoft aferente fiecarui club, posibilitatea de a anunta prezenta la eveniment, monitoare de reputatie.
Organizatorii evenimentului au putut testa sistemul de arbitraj electronic, cu poze doveditoare cat si sistemul de trageri la sorti(folosit pentru desemnarea aleatorie de medici, ingineri, trustee, cat si pentru tombola ).
Jucatorii au putut castiga primele badge-uri, si  au inceput sa isi contureze profilul de jucator de airsoft. Primii jucatori cu conturi verificate au inceput sa apara, fiind necesare verificari suplimentare pentru statusul de cont verificat. (Numar de telefon, PhotoID, Numar COD etc). Elementele necesare pentru a detine un cont verificat vor fi modificate de la varianta la varianta in functie de cerintele organizatorilor. 

AirsoftHQ.ro a pus la dispozitia organizatorilor 4 tablete conectate la internet in permanenta pentru indeplinirea atributiilor de arbitraj, cat si o persoana din echipa de development la fata locului capabila sa rezolve eventualele probleme aparute, si sa raspunda jucatorilor la intrebari. (Da, punem la dispozitie aceste lucruri pentru ORICE eveniment Global interesat.)

Ne pregatim intens pentru Mark 2, care ar trebui sa fie live la urmatorul eveniment national, unde functionalitatea platformei va fi imbunatatita. Asteptam sugestiile voastra in topicu dedicat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this