Sign in to follow this  
smokefield

Recomandare pistol electric

Recommended Posts

Salut,

 

as vrea ceva recomandari pt un pistol electric. cu un raport calitate pret bun. prefer sa platesc si mai mult pt ceva care merita, dar fara sa exageram :)

 

ms !

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut. 

 

Ca si platforma iti recomand G18C pentru ca este una dintre cele mai comune platforme si tinde sa respecte cat de cat forma originala. Astfel te vei putea folosi de tocuri rigide sau alte accesorii pentru aceasta platforma.

 

Ca si marca, intr-o ordine descrescatoare;

 

- Tokyo Marui (vezi ca unele vin fara acumulator)

- Cyma

- ASG

-ACM`````

 

Ai mare grija sa intelegi ca trag incet, cca 50-60 m/s si in majoritatea cazurilor tintele tale nu vor simti loviturile. Nu iti recomand sa te gandesti la upgrade de putere sau tevi interne pentru ca nu isi are rostul. Singura modificare justificabila ar fi un LiPo mod. Astfel mai taie din aerul acela de "da' sa moara" obtinand o cadenta mai mare si un raspuns al tragaciului mai bun. 

 

Are un cost/bila trasa destul de avantajos avand in vedere ca e electric si cu un LiPo mod poti juca si atunci cand e mai frig afara. Ah da... si sa zicem ca e silentios.

 

Daca visul tau este sa ai pistol electric si iti permiti un TM, ti-l recomand cu caldura. Este o diferenta considerabila intre el si restul firmelor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

multumesc. din informatiile disponibile pe net cam aceeeasi imagine o aveam formata. TM e si dublu la pret deci si asta e un factor :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this