ionut cosmin

Informatii pt incepatori

Recommended Posts

Salutare!

Sunt nou in tot ce tine de airsoft, intrebarile mele ar fi urm:

1. Unde as putea sa joc in Bucuresti sau imprejurimi?

2. De unde as putea sa imi achizitionez arme si echipamentul necesar pt joc, pt un incepator si care ar fi cele mai bune calitate-pret!? 

3. Cum as putea sa intru intr-un grup deoarece nu am nici o cunostinta care sa joace airsoft!

Va multumesc! Zi buna! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut Ionut, 

Si eu ma aflu in aceeasi situatie, nu am mai jucat de 11 ani, insa mi-a venit in ajutor mister Google. Am gasit si cateva magazine online, recenzii sunt destule, atat in romana cat si in engleza. Continut diversificat, de la reguli, la sfaturi de achizitie de echipament de protectie cat si replici. In Bucuresti sunt si cateva magazine cu showroom, astfel incat poti vedea "pe viu" replica ce urmeaza sa o achizitionezi/accesoriile. Cat despre modalitatea prin care poti deveni membrul unui club, cred ca mai bine urmaresti pe forum evenimente, te prezinti, participi, apoi vezi ce si cum.

:) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare, bine ati venit / revenit. 

 

Pentru a indentifica cel mai usor jocurile sau locatiile de joc disponibile puteti folosi functie Clubs a comunitatii. In bucuresti stim ca activeaza clubul Phoenix, reprezentat prin @inexs . Puteti lua legatura cu el fie prin mesaj personal fie direct la teren/facebook. 
Pentru echipament sunt o gramada de magazine, la care aveti acces cautand pe google airsoft. Alegeti de acolo ce va coafeaza mai tare. 

 

Cred ca este o idee buna ca inainte sa va "infigeti" intr-un magazin sa faceti o vizita la teren unde puteti vedea/testa o gramada de echipamente. Totodata pentru o alegere corecta, vorbiti cu departamentele tehnice ale magazinelor care de cele mai multe ori au oameni cu o vasta experienta in domeniu.

Spor !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare!

Sugestia mea pentru Ionut este ca inainte de a cumpara ceva, sa testeze (sa inchirieze) mai multe tipuri de replici si sa incerce sa joace pe mai multe terenuri. Doar asa iti vei da seama care este stilul care ti se potriveste. In functie de stil, vei putea sa-ti adaptezi si echipamentul. Magazine sunt destule, atat showroom cat si online...  Ref locuri unde poti juca, in Bucuresti, pe langa Sicomed, unde activam noi (Phoenix) si unde esti binevenit, sunt si alte terenuri unde se joaca airsoft. 

Spor!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.