Limac

PROJECT INTRO

Recommended Posts

            Anul trecut am debutat cu primul eveniment TRAIN FOCUS FIRE - crossfit +tir dinamic airsoft-organizat la Oradea si care s-a bucurat de o adevarata priza la participanti. 
           Am continuat alaturi de Sensei si LUPII DEVA cu ULTIMATE AIRSOFT CONTEST – competitie de tir dinamic-organizata la Alba Iulia, concurs cu participanti din toata Romania si care a avut un mare si real succes.
            Animati de aceeasi pasiune,competitivitate si experienta profesionala am pus bazele si am dezvoltat un nou si complex proiect – AIRSOFT & CROSSFIT 2019.
          CROSSFIT -ul este un tip antrenament fizic care urmareste deopotriva atat rezistenta cat si forta fizica si viteza de reactie aparticipantilor.Presupune antrenamente atat cu greutatea corpului cat si cu echipamente specifice.
          Combinand aceste aceste exercitii si creand un traseu dinamic antrenant,solicitant atat din punct de vedere fizic cat si psihic,urmarim obtinerea de rezultate prin concentrare,autocontrol,viteza de reactie si precizie sub presiunea efortului fizic.
           Acest proiect se adreseaza tuturor celor care iubesc competitivitatea,celor care nu se dau batuti si doresc sa atinga si sa depaseasca propriile limite,celor care vor sa demonstreze ca sunt buni atleti si totodata buni tragatori.
           Ne vom vedea pe parcursul acestui an in mai multe etape organizate in diferite  orase din tara .        

          Fiecare etapa va contine cel putin 3 stagii ,probe si provocari care mai de care mai variate si complexe.

  

 

received_1478466712290906 (1).png

 

Edited by Limac

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now