Grasulas

VOT - adaugare regulament replici HPA

Doriti adaugarea in SB 1.2 a urmatoarelor reguli pentru replicile HPA ?  

13 members have voted

 1. 1. Doriti adaugarea in SB 1.2 a urmatoarelor reguli pentru replicile HPA ?

  • DA
   13
  • NU
   0
  • Consider ca mai trebuiesc discutate aceste modificari.
   0


Recommended Posts

Doriti adaugarea in SB 1.2 a urmatoarelor reguli pentru replicile HPA ?

 

1. Sistemul de asigurare al presiunii regulatorului de stagiu final(Tournamentlock- ul) va fi asigurat de participant. Organizatorul va sigila tournamentlock-ul prin cel puțin una din următoarele variante: sigiliu, șoricel personalizat, autocolant securizat.

2. Tournamentlock-ul nu trebuie sa permită accesul la șurubul de reglaj prin deformare mecanica sau elastica fara a-i distruge integritatea.

3. Gazele de propulsie admise vor fi: aer comprimat(HPA), azot sau capsule CO2 12 gr. Nu sunt admise butelii de CO2 reincarcabile, butelii de oxigen sau alte improvizații. Buteliile trebuie sa corespunda d.p.d.v. al integrității exterioare, sa nu prezinte fisuri, deformări, sau afectarea învelișului exterior sub orice forma, filete uzate, sa nu prezinte intervenții sau reparații/ modificări atât la nivelul recipientelor cat si regulatoarelor, robinetelor, supapelor, etc. Sistemul HPA va fi insotit obligatoriu de regulator comercial de la producători consacrați airsoft, cu elementele constitutive intacte si funcționale, sunt excluse regulatoarele artizanale sau cele asupra cărora s-au efectuat intervenții de orice natura.

4. Este interzisa alimentarea buteliilor la mai puțin de 100m de locul/perimetrului desfasurarii evenimentului si la mai puțin de 50 m fata de orice bun mobil sau imobil ce nu aparține beneficiarului.

5. In vederea cronografierii, participantii care folosesc capsule de CO2 vor monta capsula intacta in replica de fata cu organizatorul.

6. Daca sistemul permite modificare prin wireless, se va pune la dispoziția organizatorului interfața software de blocare.

7. Nu sunt acceptate modificările aduse sistemelor HPA sub orice forma (rof, putere, mod de tragere, modalitate de alimentare aer sau bile) după efectuarea inspecției sistemului, cronografiere si rof (daca este cazul)

 

 

Votul este deschis timp de 31 de zile, cei care se opun variantei propuse sunt rugati sa precizeze cauza refuzului.

Pentru a fi admisa propunerea trebuie sa fie acceptata cu o majoritate absoluta adica 2/3 din voturi, va multumesc si spor la vot. Aceasta NU este un thread de discutii, cine voteaza va rog sa posteze numele echipei pentru care a votat vezi exemplul ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da. DAC Deva

Mai ales ca sintem initiatorii acestuia prin PARO.

 

Admin- te rog da si cu votul sus in pool ca ala conteaza, merci

 

Votat

Share this post


Link to post
Share on other sites