babardel

Longevitate Systema

Recommended Posts

Avem aici pe forum un număr de oamenii care au avut Systema de multi ani. Mă gândesc să cumpăr una și sunt curios daca mai sunt bune după 3-4 ani și cam care au fost problemele care lea-ti avut cu ele.

 

As aprecia in răspunsuri dacă puteți spune de câți ani aveți replica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dpmdvd, este indestructibila. Nu o spun pentru ca o am la vanzare (AICI), ci doar pt ca asa este. Poti sa o compari cu o masina pt offroad, la care schimbi doar anumite piese, la un interval de timp. Mai exact, daca o folosesti cum trebuie si nu torni apa in electronica si nici nu bagi nisip in cilindru, nu prea are ce sa se strice.

Piese de inlocuit din timp in timp ar fi garnitura de la piston daca esti nebun ca mine, pistonul daca l-ai folosit zeci de mii de bile si are uzura pe dinti (sau pur si simplu crapa el cum s-a mai intamplat), garnitura de la loading nozel si guma de hop-up (la fel, depinde cat tragi). La modelele mai vechi se rebobina pe vremuri motorul (avea o problema din fabricare), dar la al meu de ex (motor Kumi), l-am trimis la Micsini pentru o verificare si mi-a spus ca nu are ce sa-i faca, este impecabil...bine, pusca are doar cateva pungi de bile trase

La exterior evident ca nu ai ce sa strici, decat daca dai cu ciocanul probabil (cu toate ca s-a mai intamplat la cate unii sa crape upperul la imbinare)

In rest, sa te tina spatele sa o cari pentru ca pe mine nu ma mai tine

 

(apropo.. daca vrei sa o vezi te astept pe la mine )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avut cam 4 ani, am vandut-o cum am luat-o, impecabila.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now