lycante

Rookie noob

Recommended Posts

Buna. Am o intrebare destul de importanta.

 

Am ajuns din greseala pasionat de airsoft. Cautam niste revolvere ca sa le modific pentru niste sedinte foto post apocaliptice si am gasit pe cineva care vindea 3 pitoni Tokyo Marui la un pret greu de crezut. Le-am luat si daca tot le aveam in casa am intrat la magazinul din colt si am luat gaz + bile. Sa nu mor prost.

 

Ei bine acuma vine intrebarea. Am o curte mare. Vreo 2000mp. Ar fi destul loc sa-mi fac un colt de joaca. Ceea ce nu e clar in lege e daca am voie. M-am uitat pe forum si am vazut ca multi trag prin curte dar cand e vorba de amenzi prefer sa suflu si in iaurt.

 

Deci va rog, lamuriti-ma daca se poate cu o precizare. Curtea mea e "spatiu delimitat care nu e accesibil publicului"?

 

 

 

Art. 65

 

Folosirea armelor utilitare şi de agrement

 

(4) Armele sau dispozitivele neletale destinate agrementului şi tirului sportiv pot fi folosite în spaţii delimitate care nu sunt accesibile publicului sau în spaţii special amenajate sau semnalizate, în astfel de condiţii încât să nu pună în pericol integritatea corporală sau viaţa persoanelor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

AFAIK e un spatiu privat care a fost delimitat (gard, banda reflectoare, conuri rosii, sirene de politie, avioane si sarma ghimpata, pick your poison), care a fost marcat ca atare ("ATENTIE, TEREN DE AIRSOFT") si amenajat in astfel de conditii incat sa nu crape in el oamenii care se joaca. Eventual sa le spui si vecinilor ce ai de gand sa faci, astfel incat sa nu cheme politia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now