Sign in to follow this  
alecu

Vand Jeep Tj 1998 - 7500eur

Recommended Posts

Se vinde Jeep Wrangler TJ - 1998 , masina care a generat hashtagu #nudaulalopata , masina care face iarna un anotimp frumos si amuzant, ideal pentru snowboarding prin oras cu amicii. Pe timp de iarna veti puncta scor maxim cu vecinii pt ca le dezapeziti strada, iar pe timp de vara o sa creasca rata de internari la urgente de pacienti cu diagnostic de gat intors. De off-road pot sa va spun ca nu m am dus cu ea pe locuri periculoase pt ca nu mi a placut sa risc banii investiti si sa pierd jeepul printr o rapa. Dupa cum stiti aceasta masina a fost demontata in intregime , avand aboslut fiecare surub sau clema de prindere desfacuta, urmand un proces de 2 ani de reconditionare ce a inclus sablare, galvanizare, vopsire electrostatica, schimbat piese electronice / mecanice / conducte / roti / etc. Ca sa raspund si intrebarii de ce o dau, o dau incarcat de regret pentru ca mi as dori sa o pastrez insa drumurile tot mai dese si tot mai lungi necesita o masina care sa mi permita viteze mai mari de croaziera de 110 km/h. Masina este in stare tehnica impecabila, pentru teste sunt dispus sa facem un road trip de test pana la budapesta si inapoi cu conditia ca potentialul cumparator sa plateasca drumul si berea .

 

Am uitat sa mentionez ca este pe tocuri inaltata 10 cm si vine cu flanse pt a acomoda gumele respective. Gume care ofera un echilibru foarte bun atat in zilele insorite de vara cantate de La Familia cat si in zilele de iarna cand vine sezonul lui Stefan Banica Jr la Sala Palatului, pt a permite parcarea gratuit si elegant in cel mai maret maldar de zapada. Vine de la sine inteles ca arcuri amortizoare pivotaraie bucsaraie este schimbata si ea. Aceasta modificare nu creaza probleme pt itp, am verificat deja, si nu este invaziva. Se poate demonta de catre orice om hotarat echipat cu o cheie si vointa.

 

Cauciucurile sunt BF Goodrich All Terrain un mix f bun pt iarna /vara fiind silentioase. Achizitionate de noi si purtate doar pe drumuri asfaltate.

 

Lucruri de mentionat de asemenea ca toti senzorii sunt svhimbati precum si sistemul de franare si articulatie. Acestea sunt puse prin prisma dorinteinde siguranta sporita discuri arcuri si amortizoare care se regasesc pe vestitul rubicon model milt mai scump ce s a fabricat din 2007 incoace.

 

Fully restored, casetofon si boxe de mare anduranta.

 

Daca ti a placut jeepul sau anuntul dar nu este ceea ce cauti te rog da un share catre prietenii tai poate fericesti pe cineva.

 

Daca ai ajuns pana aici te recompensez si cu poze din timpul restaurarii

 

https://www.dropbox.com/sh/ga949xn18g5m8fc/AADFIuVWdX5OO6JnLwA9IuLma?dl=0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this