Sign in to follow this  
Ilion

Project Beta (mil-sim Event) 29-30 Sept 2017

Recommended Posts

Avem deosebita placere de a va anunta revenirea AA Team in cercul organizatorilor de evenimente din Romania. Anul acesta organizam versiunea Beta a eventului ce dorim să-l dezvoltam incepand cu 2018….

 

DA – The Gathering 4 vine in 2018.

 

Am luat decizia de a organiza acest eveniment beta pentru a vedea unde ne aflam; noi, ca organizatori si voi ca jucatori, pentru a reobisnui comunitatea cu un regulament aparent uitat de multi (SB1.2). Dar mai ales pentru a aduce aminte celor care au pariticipat la evenimentele anterioare ce inseamna The Gathering, iar pentru echipele noi un demo la ce sa se astepte din partea noastra anul viitor. Tineti cont ca la evenimentul din acest an o sa putem pune in teren poate 40% din ce ne dorim pentru G4.

 

Chiar daca acest eveniment este doar o versiune beta, dorim sa subliniem faptul ca evenimentul este unul cu tenta mil-sim pronuntata, in care distantele parcurse sunt vaste pe un teren accidentat, timpul de respawn la 30 min iar regulamentul si misiunile sunt construite pentru a da o nota de realism jocului.

 

Este foarte important ca toti cei care doresc sa participe la acest eveniment sa fie constienti de efortul necesar unui joc de 34h pentru a se putea bucura de joc si pentru a nu strica jocul altora avand alte asteptari de la eveniment.

 

Fiind constransi de abilitatile logistice si de timpul ramas pentru organizare, acest eveniment este restrictionat la un numar maxim de 260 de participanti si nu o sa dispuna de servicii de catering in bazele de campare. Fiecare echipa/participant trebuie sa se ingrijasca de mancare pe perioada evenimentului. La sfarsit vom organiza un beer party unde o sa servim o masa calda cu totii la un foc de tabara si unde vom impartasi detalii despre ce se pregateste pentru 2018 plus un debrief al jocului tocmai terminat (asa cum cere traditia evenimentelor The Gathering).

 

Linkuri utile privind evenimentul:

Informatii generale:

https://gatheringevent.com/?page_id=23

Regulament:

https://gatheringevent.com/?page_id=78

Scenariu:

https://gatheringevent.com/?page_id=30

Factiuni + dress code:

https://gatheringevent.com/?page_id=40

Lista participanti:

https://gatheringevent.com/?page_id=90

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this