Sign in to follow this  
moldan

LA REVOLUCION VI

Recommended Posts

4wQS2TC.jpg?2

 

A.S.A. Beretele Rosii Vrancea s-a mobilizat alaturi de C.S.A Valahia in organizarea acestui eveniment si doreste sa pastreze acelasi specific implementat si anii trecuti, si anume conceptul de Friendly Airsoft Game. Acest concept care guverneaza organizarea evenimentului presupune ca odata pe an clubul sa se intalneasca cu toti prietenii sai atat pentru a pune tara la cale, cat si sa joace o partida de airsoft placut, fara alta miza decat de a petrece un week-end extraordinar impreuna.

 

Locatie: Tabara Galaciuc Vrancea

-perioada: 29 - 31 iulie

-nr.locuri: 200

-pret bilet: 150 lei in perioada 20 mai – 20 iunie

180 lei in perioada de dupa 20 iunie (in limita locurilor ramase disponibile )

In pret sunt incluse cazarea,masa si participarea la evenimentele din data de 29-31 iulie

 

PAGINA DE FACEBOOK EVENIMENT https://www.facebook.com/events/525771434276205/

 

Locurile pe factiuni sunt :

 

-100 locuri ARMATA --dress code: obligatoriu tinuta camuflaj (woodland,multicam,desert etc.)

-100 locuri REVOLUTIONARI - dress code: obligatoriu tinuta PMC, unicam (negru,kaki,oliv etc.)

 

 

Program Eveniment La Revolucion 6:

 

-VINERI 29 Iulie

 

17:00 Check-in

 

21:00 cina

 

 

-SAMBATA 30 iulie

 

07:30 mic dejun

 

08:00 briefing

 

09:00 start joc

 

18:00 stop joc

 

20:00 cina festiva

 

21:00 concert

 

 

-DUMINICA 31 iulie

 

08:00 mic dejun

 

10:00 concurs de tir dinamic

 

Pentru a va inscrie completati campurile din tabelul : https://docs.google.com/forms/d/1Og9fA9lOzYOW82KTkKbPB1Z7Y-yNdxeqUMOiCKq_XA8/viewform?edit_requested=true&edit_requested=true

 

Plata se va face in contul :

RO47INGB0000999904184160 deschis la ING BANK sucursala Focsani

Titular cont : Moldoveanu Alina

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intro:

Din nou vom avea ocazia sa fim martori ai unor evenimente care parca nu se mai sfarsesc. Aceste evenimente sunt urmate intotdeauna de lupte crancene care se disputa intre cele doua tabere rivale, El General pe de o parte si Mendoza pe cealalta parte.

El General incearca si are in plan ocuparea unor pozitii strategice in teritoriu. Prin ocuparea acestor locatii El General va putea duce la indeplinire planul maret de a avea suprematie asupra intreg teritoriului. Cucerirea locatiilor ii va permite sa reactiveze tot sistemul de care are nevoie pentru a reface toata infrastructura. Mendoza insa afla strategia lui El General si va incerca sa incurce planurile acestuia cucerind locatiile si aruncandu-le in aer. Nici una din cele doua grupari nu va ceda foarte usor si vor incerca sa isi duca la indeplinire planurile si misiunile. Pentru El General este o noua provocare, insa si-a intarit fortele armate cu mercenari angajati special pentru acest plan. Mendoza, obisnuit cu incercarile armatei de a-i incurca planurile continua sa distruga si sa devasteze totul pentru a ramane singurul si cel mai puternic om din teritoriu. Astfel Mendoza va incerca sa localizeze Depozitul de munitie pentru a putea folosi bombele cu care va distruge locatiile detinute de El General, va incerca sa localizeze si sa cucereasca sau sa distruga daca este nevoie Spitalul si Aeroportul.

El General va incerca sa impiedice si sa elimine pe rebelii lui Mendoza, pentru a-si putea stabili in teritoriu locatiile strategice.

Surpriza ambelor tabere poate veni pe calea aerului iar ajutorul sub forma de trupe poate influenta astfel balanta luptelor.

Vom afla cum se termina aceasta poveste doar intr-un singur mod. Vom fi acolo si vom lupta !

 

Scenariu:

Vor exista 4 locatii (primarie, spital, aeroport, depozit munitie).

Fiecare echipa va avea 3 steaguri de aceeasi culoare, pe unul din ele fiind marcata litera D. Acesta va sta in primarie la inceputul jocului.

Cu celelalte doua steaguri fiecare echipa va pleca din baza/respawn.

Misiunea initiala:

- cucerirea primariei, mentinerea acesteia impiedicand echipa adversa sa-si ia steagul marcat cu D, luarea steagului propriu marcat cu D si ducerea acestuia in depozit.

Misiuni complementare:

- ocuparea celorlalte doua locatii (aeroport si spital) prin infigerea steagului propriu in interiorul locatiei si mentinerea acesteia.

Misiunea finala:

- pentru Armata (El General) – dezactivarea celor 3 bombe prin mentinerea controlului asupra depozitului cate 60 min fara intrerupere. La fiecare 60 minute se va dezactiva cate o bomba si mentinerea controlului asupra celor 3 locatii.

- pentru rebeli (Mendoza) – distrugerea celor 3 locatii prin transportul celor 3 bombe (pe rand) in interiorul fiecarei locatii si mentinerea controlului asupra locatiei respective timp de 30 min.

 

Desfasurare scenariu:

Armata

Vor porni din baza avand doua steaguri albastre, nemarcate.

Scopul lor este sa intre in depozit, sa dezactiveze cele 3 bombe si sa detina controlul celorlate 3 locatii.

Pot ataca toti primaria pentru a lua steagul albastru marcat cu D, sau o parte pot ataca primaria, iar altii sa atace, sa cucereasca locatiile si sa le apere, sa nu-i lase pe rebeli sa planteze bombe in locatii.

Dupa ce obtin steagul cu D, il duc in depozit, il infig in pamant ca semn al detinerii depozilutului de catre ei si pastreaza depozitul cat se poate de mult. La fiecare ora de detinere neintrerupta a depozitului, se va dezactiva cate o bomba. Deci daca il tin 3 ore, au dezactivat bombele.

In acelasi timp, trebuie sa detina controlul si asupra locatiilor.

Rebeli

Vor porni din baza avand doua steaguri rosii, nemarcate.

Scopul lor este sa intre in primarie, sa-si ia steagul marcat cu D, sa-l duca in depozit, sa ia cate o bomba pe care trebuie s-o transporte intr-o locatie, sa pastreze locatia in care au plantat bomba timp de 30 min. Daca au reusit, locatia respectiva ete distrusa.

Dupa distrugerea unei locatii, iau cea de-a doua bomba (daca depozitul nu a cazut in mainile Armatei), o transporta la o alta locatie, o planteaza, pastreaza controlul asupra locatiei timp de 30 min, locatia devine distrusa, merg dupa a treia bomba si tot asa.

Daca la cucerirea unei locatii gasesc bomba acolo, trebuie doar sa pastreze locatia 30 min pentru a fi considerata distrusa acea locatie.

 

Cine castiga jocul ?

Armata, daca:

- au dezactivat toate cele 3 bombe si detin cel putin 2 locatii din celelalte, mai putin depozitul.

- la sfarsitul timpului de joc detin 3/4 locatii.

Rebelii, daca:

- au distrus toate locatiile, mai putin depozitul.

- la sfarsitul timpului de joc detin 3/4 locatii (in cele 3, se contorizeaza si locatiile distruse)

Egalitate, daca:

- la sfarsitul timpului de joc fiecare echipa detine controlul a 2/4 locatii si bombele sunt inca in curs de dezactivare sau inca pot fi luate de rebeli, rezulatul final hotarandu-se in 2017!

 

Precizari:

In depozit nu se intra decat daca ai steagul cu D (este un fel de cheie de acces).

Dupa ce se ocupa primaria, echipa care reuseste ia steagul marcat cu D se deplaseaza la depozit (rebelii pentru a lua prima bomba, armata pentru a mentine depozitul atata timp cat este necesar pentru dezactivarea bombelor.

Celelalte locatii se pot ocupa incepand cu "start joc".

"Start joc" se va da prin radio, simultan de catre doi arbitri, pe canalele radio ale fiecarei echipe.

La ocuparea spitalului, timpul de respawn al echipei adverse va creste.

dupa distrugerea spitalului, timpul de respawn al ambelor echipe va creste.

La ocuparea aeroportului si mentinerea acestuia timp de 2 ore neintrerupt , o echipa de la adversari (va purta banderole de la inceput) trece la echipa care detine aeroportul marcand sosirea de intariri pe calea aerului de la un stat/alianta/rebel.

Ocuparea unei locatii se marcheaza doar prin infigerea steagului in pamant si mentinerea acestuia la verticala. La ocuparea locatiei de catre cealalta echipa, se culca steagul advers si se infige cel propriu.

Dezactivarea unei bombe va fi marcata prin aplicarea pe capac a unui "X" cu banda adeziva rosie.

Dezactivarea bombelor se va putea face doar in depozit sau in locatii, dupa plantarea bombei de catre rebeli.

Rebelii vor lua o bomba doar dupa ce au distrus o locatie, deci vor lua bombele pe rand. Se distruge o locatie, se merge dupa cea de-a doua bomba, se transporta, se planteaza, se mentine 30 min, se aduce cea de-a treia bomba.

Pe timpul transportului bombei, daca sunt loviti cei care transporta, bomba se poate lua de catre cealalta echipa.

Pe timpul transportului unui steag, daca purtatorul este lovit, infige steagul in pamant si se deplaseaza la respawn.

Transportul bombei se poate face doar de cate 2 jucatori.

Unul dintre arbitrii de la depozit va purta vesta reflectorizanta rosie si va insoti in permanenta bomba pe timpul transportului. Dupa distrugerea unei locatii se va deplasa inapoi la depozit.

Steagurile unei echipe nu pot fi capturate de cealalta echipa.

Daca Armata a recuperat pe teren o bomba, o poate introduce in depozit pentru dezactivare doar daca detine controlul acestuia (steagul albastru este ridicat)

 

Regulament de joc :

-se va juca dupa regulamentul Sad Bunny 1.0

-orice abatere va fi sanctionata cu excludere din joc

-pe toata perioada jocului cat si in afara lui este interzis fumatul in padure cat si folosirea oricaror elemente pirotehnice si a focului deschis.

-organizatorii nu-si asuma raspunderea pentru eventualele accidente survenite atat in timpul jocului cat si in afara lui (pe perioada sederii in tabara).

-este interzis pe perioada jocului consumul de alcool si de stupefiante (se vor face teste aleatorii pe teren)

-sunt interzise injuriile si discutiile in contradictoriu pe terenul de joc ; orice situatie neplacuta se va raporta arbitrului in respawn sau in baza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A fost un eveniment reusit cu un scenariu dinamic si clar. Armata a castigat!!!!

 

Replici celebre din timpul jocului:

 

"C7 Iasi + USLA Botosani si luati si HAT-ul ca sa fiti 9 "

 

" General: Ati primit intaririle trimise?

echipa: Care?? Astia 2?

General: Nu mai comunicati numarul trupelor!!!!"

 

ASTEPTAM POZELE!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Atac masiv din baza Rebela catre spital" ... 4 insi

"Toate trupele catre aeroport, rebeli pregatesc atacul final" ... dupa 30 minute, apar 2 insi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim participantilor si felicitari Armatei (se pare ca de mult nu mai castigasera)! As vrea sa remarc, in calitate de arbitru, in primul rand disciplina de care au dat dovada cei de la Armata, toate echipele componente respectand intocmai "ordinele" Generalului, acesta coordonand "trupele" permanent si din punctul meu de vedere foarte bine, coerent si in logica situatiei tactice din teren.

Felicitari si Rebelilor pentru efortul depus si daca ar fi fost un pic mai cu inima in joc poate rezultatul ar fi fost altul!

Din pacate destul de putini participanti, dar vorba aceea: "putini, dar buni!"

Inca o data multumim pentru participare, efort, bun simt, onoare manifestata, disciplina si decenta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this