Sign in to follow this  
ceribros

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ II

Recommended Posts

Un Event Foarte Reusit M-am distrat la fel ca La ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ 1 Felicitari Echipei M.A.T,, Respect !!!!!!! Si la Multi Aniiiiiiiii de acum inainte

Share this post


Link to post
Share on other sites

Solicitare fizica, scenarii interesante, oameni interesanti

Faina treaba.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Excelent pentru un joc de duminica

Cu totul alceva fata de miuta clasica la care am renuntat de mult.

Multumesc organizatorilor pentru o zi deosebita

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good game! Dureri musculare ce demonstrează ca a fost o zi buna de airsoft.. Congrats M. A.T!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum am zis si data trecuta de departe cel mai frumos , organizat , amenajat , dotat , si nu in ultimul rand distractiv si antrenant Joc/event din Bucuresti.

 

Mil sim , larp si pacaneala toate la un loc , pacat ca nu este sustinut de comunitate si nu avem prezente din tara cum oferim noi Bucurestiul eventurilor nationale.Nici nu vreau sa imi imaginez o prezenta de 300-400 de insi la Molon Labe , cred ca ar iesi BW19 )

 

MEmbrii H.A.T care au fost astazi va multunesc pt un joc ideal de airsoft .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi pare rau ca nu am ajuns... Sezonu botezurilor si cumetriilor a inceput in forta. Bravo MAT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim M.A.T. pentru o duminica placuta! respect pentru tot ce faceti.Ne-am simtit foarte bine,pe viitor vom reveni cu placere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toate bune si frumoase dar ni s-au promis 26 de grade si au lipsit crocodilii din sant totusi !

 

ps.

 

Organizarea si reuzita au fost la nivelul oricarui event dintre cele consacrate. Au contribuit si alte echipe si toate au completat atmosfera. In sfarsit avem mai mult de o mecanizata la joc .

Dresscode-ul mai trebuie lucrat ; nu este suficient sa ai un shemag si in rest sa arati ca un soldat (uniforma, plate carier). Este nevoie de mai multi civili . Este nevoie de prezenta pana la sfarsitul jocului.

Combinatia creeata de organizatori cu recuzita, locul de joaca si scenariul trebuie valorificate mai bine prin implicarea mai ampla a comunitatii locale si a fiecarui participant. Eu zic ca exista premizele pentru un event la nivel de tara chiar la doi pasi de Bucuresti. Mi-ar place sa vad un asemenea loc in calendarul de anul viitor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim MAT pentru un joc frumos. Respect pentru tot efortul depus la amenajare si scenariu. Imi imaginez ca nu a fost usor.

 

Ne-am distrat enorm, chiar daca am fost putini, fara situati neplacute(chiar e un plus ).

 

PS: mai mult RolePlay , mai multe misiuni.

PS2: domn' primar, cand iti salvez fata si geanta plina cu banii, da si tu recompensa mai mare, ca poate data viitoare il impusc pe Mau si plec cu ambele

 

Bafta

Share this post


Link to post
Share on other sites

offtopic:

 

Salutare,

 

Avem o rugaminte in caz ca cineva din greseala a luat un boonie hat kryptek mandrake de pe masa din piatra a bazei armatei , este rugat sa o returneze catre cei de la Alpha Team.

 

Multumim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Feedback organizatori>

 

 

 

MOLON LABE II – “Lone Wolf” – 31.05.2015

 

 

In primul rand, dorim sa va anuntam ca “MOLON LABE Alliance – M.L.A.” este o alianta tanara, constituita intre doua echipe de airsoft, ale caror membri sunt animati de aceleasi ganduri: – M.A.T. Maniacs Airsoft Team Bucuresti si ALPHA Team.

 

DRAPEL_ALIANTA_MLA.jpg

 

 

 

Prin cel de al doilea episod din seria Molon Labe, echipa M.L.A. si-a dorit sa ofere intregii comunitati a airsoftului bucurestean si din tara, un eveniment airsoft de calitate.

In urma desfasurarii unui volum consistent de eforturi pe mai multe planuri, (financiar, uman, logistic, relational, etc. ) suntem bucurosi sa va informam ca am reusit sa avem pe data de 31.05.2015:

 

- 185 de persoane participante ( speram noi cu drag ) dintre care jucatori efectiv implicati in “lupta”, 175!

- 6 mechanizate (Big LIKE) din care :

2 motociclete cu atas si

4 masini de teren – 2 M.A.T. Bucuresti, 1 de la HAT si 1 de la Iron Sky + diferite elemete de recizita precum Iron Sky cu 1 tun si 1 replica cal50.

- 3 corturi militare desfasurate , plase camo, diferite elemente de recuzita (antena satelit, moloni, truse si elemente combat medic, "diamente" etc )

- 8 amenajari diferite din care 4 baze, 2 obiective in game (FOB, Mina diamante) si 2 spitale

 

 

Echipe participante:

G8TF / ARMATA

HAT + mechanizata

ALPHA Team

SWAT

POLICE

FAST

SLOMI

IRON SKY + mechanizata, tun si 50.cal.

PHOENIX Airsoft Team-

ACVILA

GEMINA

 

PKT / INSURGENTII

TMT

AA

CAT

LVL

DAT

RANGERS

CROSSAIR

DACICA

GETICA

GUNS and BEERS

A-Team

WOLFBRIGADE

Plus un numar de mai bine de 10 invitati

 

 

 

Apreciem:

- in primul rand faptul ca ati raspuns in numar mare invitatiilor facute;

- ca ati reusit sa va tineti de promisiunile facute in ceea ce priveste numarul de participanti,

- ca ati inteles nevoia de punctualitate ( intr-o foarte mare masura ). Totusi, la jocurile viitoare nu vom mai accepta oameni pe teren peste ora stabilita si comunicata in prealabil. Subliniem ca este timpul vostru de joc si nu o fantezie a noastra.

- ca ati respectat ( intr-o si mai mare masura ) cerinta expresa a dress code-ului!

Apreciem in mod deosebit pe cei de la PKT, pentru intelegerea de a se echipa cat mai corespunzator solicitarii. Credem ca acum, pe teren, s-a evidentiat clar motivul insistentelor noastre. Se poate intelege ca daca nu avem taxa de participare sumele trebuiesc directionate spre achizitia de echipament conform solicitarilor.

- ca ati respectat regulile de inscriere ( cu toate ca intre inscrierile in sistem electronic si cele reale au fost discrepante mari ) – e insa un inceput.

- ca ati respectat accesul in mod ordonat pe teren,. Pe viitor, se va face accesul doar cand leader-ul echipei are stransi toti membrii acesteia, nu fiecare cum vrea si/sau separati. E un motiv bun ca echiparea de la masini sa nu mai treneze a la long.

- ca ati acceptat sa intrati in role play, LARP-ul facand parte din scenariu. ( am testat limita de acceptanta a jucatorului bucurestean. Pe viitor vom pune mai mult accent insa , sa va asteptati )

- ca ati respectat minime norme de bun simt, pastrand curatenia locului.

- ca prin jocul dvs, ne-ati ajutat sa atingem un deziderat nu numai al nostru, ci al tuturor, existand extrem de putine situatii de genul eternului nimeritor/nemuritor. Iar datorita respectului acordat intre voi, au fost semnalate f. putine situatii conflictuale.

- ca ati tratat cu maturitate si atentie deosebita conceptul de “ safety first”. Terenul are dificultatea lui, nu una sporita, dar suficienta cat sa va testeze capacitatile fizice.

- apreciem suportul/sprijinul financiar /donatia oferita de catre unii dintre participanti. Nu l-am solicitat dar apreciem mult ca ne sunt sprijinite astfel eforturile pentru un tel comun.

- nu in ultimul rand, ca ati fost indulgenti cu noi, misiunea de organizatori/jucatori stiti bine nu este una chiar usoara.

 

 

Nu in ultimul rand multumim MONSTER ENERGY ROMANIA care a fost alaturi de noi pentru ca voi sa aveti "energia" necesara sustinerii pana la final a eventului!

 

MOLON LABE II - OP. LONE WOLF Powered by

 

monsterromania_1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Desfasurarea jocului in sine:

Am incercat sa ne tinem de un story line. Scenariul, asa cum ne-am fi dorit sa se desfasoare, il aveti anexat, pentru lectura dvs. proprie.

Din pacate, din motive neimputabile organizatorilor, scenariul mult mai complex a avut de suferit, trebuind sa il readaptam situatiei din teren.

 

 

Ora 10.15 – start joc.

Ora 10.20/10.30, ambele formatiuni cuceresc cate un spital.

La ora 11.00, PKT-ul reuseste sa obtina controlul minei de diamante si chiar sa obtina prima “ sarja” de 10 diamante. Mai mult, reuseste sa se strecoare cu ele in sat, evitand gruparile de oportunisti si sa obtina 10000 moloni de la primarul din sat.

 

Cu aceasta ocazie locuitorii infometati din sat observa ca primarul dispune de foarte multi bani. Se incearca un prim furt al valizei de bani, soldat cu un esec. Primarul plateste 500 de moloni celui care recupereaza valiza. Astfel, Primaria contracteaza factiunea de P.M.C. pt protectie cu suma de 8000 moloni intre 11.15.si 11.45.

 

La ora 12.00, G8TF reuseste urmare a detinerii controlului asupra FOB si punctului de comunicatii si in urma unei intalniri secrete cu primarul, sa primeasca suma de 10000 moloni, plus 1500 pentru protectia oferita acestuia in zona de conflict din responsabilitate. Se duc lupte sustinute in vederea controlului asupra minei de diamante. PKT rezista asalturilor repetate de mechanizatele armatei.

 

La ora 12.00, cu pierderi importante dar mentinand pozitia cu putere PKT-ul reuseste si extrage din mine alte 10 diamante. Prin tranzactionarea lor pe piata neagra din sat isi asigura inca10000 moloni.

Factiunea de mechanizate a PMC primeste o misiune de deplasare rapida si de evaluare a situatiei conflictuale in zona minei unde au fost inregistrati civili recalcitranti si impun ordinea si siguranta la fata locului. Luptele se duc cu intensitate pentru controlul minei…

 

La 12.20, traficantii (Outlaw) reusesc sa produca si sa se infiltreze in primaria satului si sa ii aduca un “cadou” ( 1kg de “droguri’) primarului, primind in schimbul acestuia suma de 2000 moloni. PKT organizeaza un contra-atac asupra pozitilor fortificate ale G8TF iar armata pierde controlul punctului de comunicatii, acesta fiind distrus de catre rebeli, care primesc 5000 de moloni pentru asta. Pe parcursul intregului event comunicatiile operative ale armatei au fost afectate putenic de aceasta pierdere.

 

La ora 13.00, G8TF contracteaza o prima echipa de medici civili pentru operatiuni de combat in terenul inamic, platind.4000 de moloni pentru 40 de minute, in vederea atacarii satului controlat de PKT. Se reorganizeaza strategia de lupta, se remobilizeaza trupele pentru aceasta operatiune.

 

La 13.15, un squad al PKT primeste suma de 10000 moloni pentru faptul ca a reusit sa obtina inca 10 diamante din mina care este in continuare controlata de ei in ciuda asalturilor repetate ale G8TF.

 

Tot in acest timp G8TF a declansat o operatiune de mare amploare pentru controlul satului si a resurselor acestuia. Desi eforturile G8TF de a asalta satul au fost sustinute de catre trei mecanizate, acesta a fost cucerit printr-o manevra inteligenta a leaderului Armatei: ”Op Trojan Horse” - Infiltrarea unui operator-spion in primarie, care a cerut adapost si convertirea la PKT, sub pretextul ca a dezertat de la gruparea sa G8TF-EOD, dar care, in fapt, avea o misiune speciala de a fura, asambla si planta in stil “kamikaze” mine antipersonal in fortificatiile principale satului. Misiunea a fost un succes si astfel grupul EOD al armatei a reusit anihilarea tuturor combatantilor rebeli, deschizand astfel calea fortei principale de asalt asupra satului. Pentru asta, G8TF a primit recompensa 10000 moloni. Bila alba pentru Rafi (ACVILA) care a improvizat foarte frumos rolul (initial misiunea sa speciala a fost de neutralizare a primarului dar s-a redirectionat pentru combatantii PKT din fortificatii). Astfel, la ora 13.45, satul a fost ocupat de G8TF.

 

Dar, acest aspect nu a putut fi tolerat de liderul PKT care a cerut imediat organizarea unui contraatac pentru recuperarea de urgent a fortificatiilor satului. Atacul omnidirectional, furibund si sinucigas (2 luptatori au rechizitionat o mechanizata de transport si au reusit infiltrarea si aruncarea unei fumigene chiar in mijlocul satului).

 

Doua reporterite sunt rapite de catre gruparea “O” – Traficanti. Acestia au venit sa mai aduca 1 kg de droguri pe care au obtinut 2000 de moloni, dar nu au plecat “ cu mana goala”. Reporteritele National Geoxgrafix erau invitatele special ale Primarului. Acesta contracteaza gruparea PMC pentru salvarea lor, oferindu-le 10000 de moloni pentru fiecare.

 

Caldura si oboseala isi spun cuvantul si la aceasta ora a jocului ( 13.30/14.00) deja foarte multi jucatori plecau spre masini.

 

La ora 14.30, PKT-ul, impreuna cu traficantii si PMC-ul, reusesc sa respinga fortele Armatei din sat, printr-o manevra de invaluire a G8TF-ului din spate, nefiind nimeni atent. Astfel, o mana de oameni, insa bine antrenati, au reusit sa anihileze cateva zeci. 

 

Reporteritele nu pot fi salvate, insa intr,un moment de neatentie al traficantilor, reusesc sa evadeze si sa ajunga in sat fugind. De acolo sunt evacuate rapid cu moto in baza Armatei, in siguranta.

Armata cu pierderi masive se retrage in baza lor centrala, organizandu-si o aparare puternica.

 

Ora 15.00, incepe un atac concertat, pe doua directii, asupra bazei Armatei, sub conducerea leader-ului PKT. Acesta cucereste spitalul din camp, usurand misiunea de respawn a luptatorilor sai. Satul de asemenea, fiind sub control total al PKT , se transforma in respawn.

PMC-ul e sub contract cu PKT. Toate fortele rebele sunt in contact cu elementele fortificate ale armatei. Batalia se da pana la cutit.

Echipele Pakol Squad reusesc deminarea partiala a imprejurimilor bazei Armatei. Se creaza brese de patrundere a valurilor din spate. PKT e ajutata de doua mecanizate pentru intariri rapide si sustinerea asaltului.

Armata isi foloseste mecanizatele si o mare parte din forte, incercand si partial reusind, invaluirea PKT si atacarea acestora din spate.

Prin atacuri furibunde si violente, ajutati de perdele de fum si petarde, PKT reuseste in final sa se apropie puternic de zidurile bazei centrale. Aceasta rezista insa desi este aparata doar cu putini operatori G8TF.

 

16.15 Traficantii reusesc infiltrarea in baza centrala a G8TF a unui rebel (codename: LONE WOLF) ultra dedicat cauzei rebele, care prin detonarea unei centuri de dinamita avuta asupra sa, pe langa distrugerea bazei si intalnirea celor 72 de virgine ale sale, da si semnalul de …...

 

...STOP JOC!!!

 

MOLON LABE Alliance va multumeste pentru tot!!!

 

Respect M.A.T.xim!

 

 

150531_1541_DSC_0115_2.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this