Sign in to follow this  
eagle_eye

HTC DESIRE 816 single sim stock rom backup!

Recommended Posts

Am nevoie de ajutor va rog! Am un HTC Desire 816 single sim 4g si am facut prostia sa-i dau upgrade la soft fara sa fac backup. Am trecut de la 4.4.2 kitkat la 5.0.2 lollipop si de atunci am probleme serioase cu el. Touchscreen-ul nu mai raspunde la comenzi si daca o face abia dupa 4-5 apasari pe el,formeaza numere random ,etc! Cine are acest model de telefon si are putin timp la dispozitie,sa faca un backup din recovery si sa-mi dea si mie fisierul sa-l aduc la varianta din fabrica ,adica cu 4.4.2 kitkat in speranta ca o sa-si revina. Am orbit cat am cautat pe net dupa un stock rom backup!

Nu mai stiu ce sa-i fac,am trimis mesaje la toti care vand acest model pe OLX asa de disperat sunt poate,poate gasesc ajutor...pana acum nimic!

Va multumesc anticipat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multam fain dar am incercat cam tot de acolo de pe site (iar ce mi-ai dat tu sunt in mare parte pentru modele USA si ASIAsi nu merg iar cele de EU sunt pentru modelul dual sim). si tot la fel face. Singurul pe care l-am gasit si inca il am instalat dar care si asta face figuri este in proportie de 80 % neschimbat (SVHD)

Mai ramane sa incerc sa-l aduc la varianta stock cu un backup daca ma ajuta cineva si daca nici asa imi mai ramane sa iau calea cea mai scumpa si sa schimb displayul care deja m-am interesat si face cat juma de telefon!

Ms oricum

 

LE: Am incercat totusi varianta pentru dual sim si dupa restore nu mai mergea deloc tocuh-ul nici sa-l deblochez sa intru in el. A trebuit sa-l sting cu power si volume up.

MS.

Rugamintea mea ramane valabila,poate sa gaseste un binevoitor sa ma ajute si pe mine totusi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca te ajuta iti dau eu de pe m9.. dar nu cred ca iti duce.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ms frumos! Sigur nu merge pentru ca am incercat si alte variante. Vrea aceeasi grupa sanguina afuristul!

Ms oricum

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca tot te-a mancat sa faci update (am un feeling ca l-ai facut un pic fortat), acum poti sa incerci un cyanogenmod, decat sa-l tii pe tusa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu am fortat nimic ! Am primit notificare care est disponibil un nou software si am urmat pasii. Dupa care buba. Am incercat dar nu stiu ce are ca toate ustom romurile pe care le-am incercat nu-mi rezolva problema touchscreen-ului,tot greu merge si deschide ce aplicatii vrea el!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this