Olfs

WARHEAD 2015

Recommended Posts

Foarte fain eveniment. Oameni cumsecade participantii, cu mult bun simt. Au fost undeva la 300 de jucatori si mai multe vehicule militare care erau in joc tot timpul (un tanc T52, mai multe transportoare blindate si un lansator de rachete) + multa recuzita.

 

Am vazut si multa seriozitate si cred ca e primul eveniment la care particip si la care sa aud ca o echipa a fost trimisa acasa de tot, pentru consum de bauturi alcolice.

 

Avand in vedere felul de a fi al ungurilor si modul in care organizeaza un eveniment + faptul ca Ungaria e relativ aproape si nu e cine stie ce efort financiar, cred ca oricine ar trebui sa ia in considerare participarea la cel putin un eveniment de al lor.

Subject:

Message:

 

Singura problema ar fi de limba, ungurii nefiind mari vorbitori de engleza -caz in care prezenta unui vorbitor de limba maghiara in echipa ar fi de preferat. Nu ma intelegeti gresit, se vor gasi printre organizatori cativa vorbitori de engleza care vor fi bucurosi sa va ia in primire, insa in teren, pentru o comunicare eficienta si rapida a misiunilor... tot mai bine e pe limba lor.

 

Si in incheiere, vreau sa multumesc echipei ASAR / Arad (Porno, grandpa, doc, ELEKTRO, Memphis, BALA, sandman, Romeo, blackfox, CuCun) pentru ca ne-au luat sub aripa lor protectoare pe mine, LuciH si Bad Romanian. Le multumim ca au cautat mereu sa fie niste gazde primitoare, sa se asigure ca suntem ok in teren si ca ne integram in echipa. Le multumim pentru bancurile si voia buna de la focul de seara, ciocolata impartita cu noi si pentru restul lucrurilor marunte care au facut pentru noi - cei din S9, ca Warhead sa fie o experienta reusita.

 

Asteptam sa ne revedem, poate in aceasi formula si la Bomb Patrol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now