csabt

LUPTA PT CODRII DE ARAMA 2015 BOTOSANI 12-14 Iunie 2015

Recommended Posts

308l8ur.jpg

 

Clubul Sportiv Airsoft Botosani, realizatorul editiilor Lupta pentru Codrii de Arama 1,2 si 3, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosani, Directia Silvica Botosani si Green Horses Events va invita in perioada 12-14 iunie 2015 sa luati parte la o noua editie a evenimentului de airsoft "Lupta pentru Codrii de Arama" ce va avea loc in tabara Agafton-Botosani, dupa spiritul si traditia CSABT.

Povestea “Codrilor de Arama”,inceputa acum 5 ani, continua intr-o noua forma si cuprinde un scenariu antrenant, cu o durata de 24 ore de joc neintrerupt, prin care dorim promovarea spiritului de echipa, de fairplay si bineinteles, la final, firescul program de socializare.

 

Cu o bogata experienta anterioara si impreună cu partenerii nostrii, echipa de organizare va pune la dispozitie participantilor logistica necesara. Putem mentiona aici Vehicule Istorice, ATV-uri, Corturi militare, puncte fortificate, asistenta medicala, Baze iluminate pe timp de noapte. Nu vor lipsi surprizele care credem noi, vor fi savurate de catre participantii la joc. Incercam sa aducem celebra ceata a Codrilor de Arama anul acesta.

 

Cazarea se va face in binecunoscuta tabara Agafton, in cele 2 blocuri cu apartamente de 3-4 camere dotate cu grup sanitar (cada, dus).

Participantii vor primi 4 mese in acesta perioada (3 mese sambata si duminica dimineata traditionala ciorba de ramas bun). Deasemeni vom asigura 5 litri de apa plata pentru fiecare jucator.

 

Numarul de locuri va fi limitat la 150 de jucatori, deoarece dorim ca toti participantii sa dispuna de aceleasi conditii. Se pot suplimenta la nevoie.

 

Sfarsitul jocului va fi sambata la ora 18.00, moment in care Tabara va deveni inca odata loc de adunare. La inceperea concertului si a galei de premiere veti putea achizitiona bauturi alcoolice, bere la dozator, cafea, bauturi racoritoare sau energizante precum si gustari calde toate acestea fiind asigurate de Restaurantul La Strada care s-a ridicat la nivelul asteptarilor de fiecare data. Nu va lipsi focul de tabara si desigur adevarata editie a II-a al concursului “Vocea Codrilor de Arama”, concept introdus cu succes de catre Gelu Graur, un membru insemnat dealtfel al CSABT si care speram sa fie alaturi de noi.

 

CONDITII DE PARTICIPARE

 

La eveniment se pot inscrie atat membri de cluburi, cat si independenti.

 

REGULAMENT

 

Toata lumea cunoaste regululile din SB 1.0.

 

 

INSCRIERI

 

Inscrierile se fac incepand cu data de 20 februarie 2015, fiind obligatorie completarea formularului .

 

PROLOG

 

Este o perioada de razboi civil. Controlul Imperial a crescut nemultumirile populatiei care a format in secret o Alianta Rebela. Cu putinele resurse pe care le au, rebelii incep sa opuna rezistenta. Grupuri indraznete de rebeli reusesc sa inscrie prima lor victorie impotriva Imperiului ce a pus stapanire pe Codrii de Arama. Pentru prima data reusesc sa sustraga date importante despre localizarea si puterea de foc a fortelor Imperiale. Terenul dificil al codrilor devine o problema pentru blindatele imperiale. Detasamente intregi sunt decimate zilnic. Spioni imperiali se infiltreaza tot mai mult in zonele controlate de rebeli, in incercarea de a diminua pierderile imperiale. Cativa din ei reusesc sa transmita informatii care intaresc si mai mult presimtirile Imparatului. Forta devine tot mai puternica cu aceasta padure. O ofensiva masiva devine iminenta in conditiile in care Imperiul nu mai poate tolera atacurile razlete ale Aliantei Rebele. Inca odata tinuturile care au adapostit civilizatii infloritoare revin in centrul unei dispute. Doar un razboi mai poate hotari care din ele va stapani Codrii de Arama, Imperiul Malefic sau Alianta Rebela.

 

PRET SI MODALITATE DE PLATA

 

Taxa de participare: 150 ron/pers.

 

Ca si la editiile precedente pretul biletului include cheltuielile de organizare, mancare (4 mese), cazare, apa pt joc, asistenta medicala, recuzita, logistica, concert + alte surprize.

 

Odata cu inceperea inscrierilor vom posta si modalitatea de plata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate sa lamureasca cineva de ce sunt doua evenimente cu acelasi nume si acelasi loc la o saptamana distanta unu de altul ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din ce am inteles, s-au despartit cei din club si acum fiecare isi face evenimentul lui. Initial, erau la distanta de 2 saptamani, dar s-a modificat data la unul dintre ele.

Share this post


Link to post
Share on other sites

a raspunde inseamna a da curs provocarilor ..... noi nu vrem dispute pe forum ..... doar promovam un eveniment care v-a avea loc asa cum am promis.

 

PENTRU NOI FAPTELE VOR VORBI

 

 

totul e in primul post

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lupta pentru Codrii de Arama 2015 - A NEW HOPE by Clubul Sportiv Airsoft Botosani

 

 

 

PREGATITI PENTRU RECRUTARE ?

 

 

 

 

 

4Ihp5er.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lupta pentru Codrii de Arama 2015 - A NEW HOPE by Clubul Sportiv Airsoft Botosani

 

 

 

REBELII SUNT ”READY”?

 

 

 

uQKpysm.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parca e o luptatoare gay sovietica de la sala de culturism germana; I'm in, daca vine si ea!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lupta pentru Codrii de Arama 2015 - A NEW HOPE by Clubul Sportiv Airsoft Botosani

 

 

noi ne pregatim ..... TU.....?

 

 

 

keGYvXD.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fiecare jucator prezent va primi gratuit patch cu factiunea la care s-a inscris. Fiindca au fost finalizate vi le prezentam in variata finala.

 

C99lcL3.jpg

 

 

aDQmE5J.jpg

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

NSCRIERI

PERIOADA DE INSCRIERE

 

20 FEBRUARIE 2015 – 10 MAI 2015

 

Completarea formularului de inscriere garanteaza rezervarea unui loc si participarea pentru cei care fac plata pana pe 31 APRILIE 2015.

 

Dupa aceasta data rezervarea ramane valabila doar in baza unei notificari a celui inscris catre csabt pentru prelungirea perioadei de plata pana la data de 10 mai 2015.

 

In perioada 1 Mai – 10 Mai 2015 se va oferi posibilitatea de inscriere si plata pentru doritori prin anularea rezervarilor celor care nu au efectuat plata pana la data de 31 Aprilie 2015.

 

vizitati

 

http://www.luptapentrucodriidearama.ro/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now