flaviusR 0 Posted August 11, 2015 Buna, Imi puteti spune o locatie unde sa imi incarc butelia cu aer comprimat in Oradea. Am vazut un post mai vechi cum ca ar fi o statie, am contactat userul dar nu am primit raspuns. Share this post Link to post Share on other sites
kerstman 0 Posted September 21, 2015 Exista cineva in Bucuresti care poate incarca asa ceva http://www.powair6.com/fr/pack-air/3172-valken-pack-carbone-11l-4500-psi.html la presiune optima sau o cumpar ca s-o incarc doar la 3000 psi? ) Altfel cumpar 2-3 d-astea http://www.powair6.com/fr/bouteille-air/1937-shark-bouteille-alu-3000-psi-08l-preset-standard-hp.html incat sa nu raman fara la joc/event si sa nu trebuiasca sa incarc in fiecare weekend. Share this post Link to post Share on other sites
Olfs 0 Posted September 21, 2015 mihai123 a scris mai sus ca poate incarca la 300 bar = 4500 pisi 70 lei incarcarea cand am intrebat eu Poti merge si pe varianta mai ieftina si restul de bani sa-i dai pe o butelie de scuba pe care sa o incarci odata (mai multe alimentari pt cea mica) . Daca iei doar butelii poti sa te uiti si aici : https://www.paintballshop.cz/en/department/31-air/ sau prin tara. Share this post Link to post Share on other sites
kerstman 0 Posted September 21, 2015 Suna destul de bine butelia de scuba. @Olfs ai facut asa ceva? Cam noob momentan la asa ceva (abia cumpar primele chestii) dar ar fi butelia de scuba + manometru de presiune, furtun si fitting pt butelie, nu? LE: nevermind LLE: sa fie tanc de scuba de 200 bar sau 220 (pt butelii de 3000 psi) din moment ce dupa prima incarcare presiunea va scadea si nu va mai incarca la 3000? Share this post Link to post Share on other sites
mihai123 0 Posted October 8, 2015 Da la 200 bari sau 3000 psi, dupa fiecare incarcare se face o medie.si vezi cat iti ramane.De exemplu ai buteie de 200 bari de 10 litri.si tu vii cu una de 1litru cu 0 bari ,Dupa incarcare ai in butelia de 10 litri 181 de bari ramasi.Daca vii cu ea [cu cea de 1 litru] plina la jumatate iti va ramane 190 bari. Mai eficient iti cumperi din start una de 10 litri de 300 bari. si ai 300bari x 10litri=3000 litri de aer.di din ea incarci lejer 10 butelii de 1 litru goale. si le umpli la 150 bari. sau 5 bucati goale cu zero bari. si le umpli la 200 bari si iti ramane si in cea de 10 litri 200 bari....Va pot ajuta cu sfaturi, inchiriere sau consiliere in vederea achizitionari de butelii de scuba.De asemena pentru campionate , pot asigura umplere in locatie contra cost. Succes. Share this post Link to post Share on other sites
mihai123 0 Posted January 27, 2017 DIn pacate pentru incarcare aer la 300 bari numai pot efectua acest lucru.Am un contract afara si numai am cum sa ajut membri forumului.Va urez toate cele bune! Share this post Link to post Share on other sites
mihai123 0 Posted April 29, 2018 Compresorul a revenit in tara e functional la aceasi adresa.300 bari. Telefon 0754962823. Share this post Link to post Share on other sites
Rocco 0 Posted September 25, 2018 Buna dimineata, Rog colegii care se ocupa in mod direct (sau au avut experienta in mod direct) de verificarea buteliilor de aer comprimat (verificare si poansonare, bineinteles) sa imi dea si mie date de contact. Ideal in Bucuresti sau in raza de mers rapid cu masina.... Sau vreun centru unde sa pot trimite/primi inapoi si prin curier... Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
George000 0 Posted April 30, 2019 On 1/7/2015 at 11:28 AM, Northstar said: EU! Incarc butelii HPA la 3000 psi, in Bucuresti, zona Lacul-Tei, Stefan Cel Mare sau oriunde daca platiti transportul. Pretul este 5 lei/l aer. Nu se divizezaza daca butelia are 0,7 sau 1,1 l. Ofer si sfaturi referitoare la sistemele HPA. Sunt fost jucator de Paintball de competitie si cunosc in amanunt sistemele. Posed Compresoare profesionale, atat electric cat si pe combustibil, asadar, pot fi prezent la event-uri in tara, daca se cere. Sunt impatimit HPA si sunt de parere ca este cel mai fiabil si customizabil sistem. Poate fi cel mai precis sistem de angajare daca beneficiaza de un regulator performant, constanta vitezei poate ajunge sa se incadreze in fluctuatii de cateva zecimi(dincolo de virgula). Povestea cu furtunul atarnand e de mult istorie, se poate ruta si ascunde in sling pana aproape de replica. Deocamdata lipseste doar posibilitatea intreruperii circuitului cu magazia goala, dar Tippman-ul, promite si in acest sens, are posibilitatea fizica sa o faca. Pistoalele pot fi modificate prin simpla inlocuire a valvei de alimentare, trebuie doar sa acceptati linia de aer(furtunul), care poate fi moale, subtire, helicoidal sau drept si poate tine loc de lenyard. Singurul dezavantaj este ca schimbul incarcatorului nu mai poate fi atat de rapid, poate fi sa zicem dublu sau triplu ca timp, in functie de abilitatile fiecaruia. Northstar cum te găsesc să incarc și eu o butelie HPA? Share this post Link to post Share on other sites
Northstar 0 Posted May 3, 2019 On 4/30/2019 at 7:54 PM, George000 said: Northstar cum te găsesc să incarc și eu o butelie HPA? Ai pm. Share this post Link to post Share on other sites
Cristi Ionita 0 Posted June 28, 2019 Northstar cum te gasesc, un numar de telefon? Share this post Link to post Share on other sites
Diculescu Vlad 0 Posted July 22, 2019 Salut @Northstar, cum dau de tine. vreau sa incarc si eu cateva butelii Share this post Link to post Share on other sites
Northstar 0 Posted August 13, 2019 On 7/22/2019 at 1:07 PM, Diculescu Vlad said: Salut @Northstar, cum dau de tine. vreau sa incarc si eu cateva butelii Iti las PM Share this post Link to post Share on other sites
irrefutable88 0 Posted September 30, 2019 Salut @Northstar se poate un număr de telefon ? Share this post Link to post Share on other sites
Carter 0 Posted January 31, 2020 Northstar, se poate un pm cu tel? Share this post Link to post Share on other sites
mihai123 0 Posted June 26, 2020 Pentru Bucuresti. Am compresor de putere mare la 300 bari.0754962823 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian Conisca 0 Posted March 21, 2021 (edited) Salutare! Pentru zona de nord a tarii (Baia Mare, Maramures) ofer serviciu de reincarcare aer comprimat HPA pana la 300 Bar.: * Incarcare butelii HPA paintball/airsoft: 7 lei/buc (butelia mica 13ci 5 lei/buc). * Incarcare Butelii Aer Respirabil (dupa standardele europene) pentru Scafandrii (Scuba Diving), Pompieri 6 lei/Litru. * Incarcare butelii de stocare aer comprimat HPA pana la 60 Litri 5 lei/Litru Distribuim si Replici Airsoft HPA marca Tippmann la cel mai bun pret in Romania (https://www.olx.ro/d/oferta/replica-airsoft-hpa-co2-tippmann-m4-carabine-cqb-v2-IDeGlGU.html) . De asemenea avem in stoc si butelii HPA cu regulator 48ci(0.8L) . Comercializam inclusiv linie de alimentare (butelie - replica) cu quick disconect si adaptor ASA. Informatii 07patru-patru369596 Edited March 21, 2021 by Adrian Conisca Share this post Link to post Share on other sites
CodeRed 0 Posted December 16, 2021 Salut, in Cluj incarca cineva butelii HPA? Share this post Link to post Share on other sites