Hertia 0 Posted October 23, 2014 Salutare, mai jos va prezint o lada de stocare si transport replica. Am vrut ceva cu buget redus, sigur si cat de cat placut ochiului. Materiale: o placa microfibra lemn asemanatoare parchet laminat- 9 ron suruburi-3 ron sfoara-5 ron incuietoare-15 ron balamale x2-13 ron sipca/margine parchet(pt mascare suruburi)-10 ron lati de brad pt legarea bucatilor de placa-15 ron Planul a fost sa folosesc spuma din cutia initiala a replicii si sa o bag in lada de lemn. Masurat, taiat. Taiat eronat, masurat x2 si apoi taiat ca lumea. Initial am taiat cu un fierastrau pendular, neavand prea mare experienta nu a iesit din prima astfel am retusat cu flexul cu o panza pt lemn.Facut asamblarea cu o bormasina. Putin mai delicat la balamale pt ca suruburile erau mai lungi, dar le-am taiat si pe ele cu flexu. Pt maner am ales o bucata de sfoara groasa din considerente personale si estetice, se poate folosi orice maner durabil. Greutate finala, replica inclus:aprox 7 kg Share this post Link to post Share on other sites