kuminte 0 Posted September 22, 2014 Adica asta Achizitie gunfire, aproape 1000 (reducere 15% ) Feeling nota 10, este peste toate replicile pe care le-am avut. Echilibrata perfect! La jocul de cqb s-a descurcat destul de bine, cu precizarea ca peste 40 m nu prea se duc toate la fel..dar e de cqb, na. Astazi i-am schimbat guma cu una systema, insa testare abia peste 1 saptamana, cred. Grupul de hop si teava sunt aceleasi petarde ca si la fratele mai mare..ramane sa vedem pe parcurs. Lungime teava interna: 29 cm Cateva poze: Comparatie cu AKS 74N Spre deosebire de fratele mai mare, aici avem o gaurica la cilindru gearbox negru, fara sigiliu...pare complet alta natie decat asta. Teava este, asa cum spuneam, un jeg..gaura pt guma pare facuta la pila si toata teava pare luata la smirghel (cea din stanga); recunosc, nu are pic de joc in teava externa, intra ca la systema. Asa cum ne-am obisnuit, inauntru nu se pune pic de vaselina...sa nu cumva sa alunece ceva, draq..evident ca am umplut eu Silent head..arc scurt..etc, etc Si cam atat..revin cu impresii dupa ce trag cu guma noua. Le: la asta merg inclusiv incarcatoare portocalii si negre hi-cap de la cyma. Share this post Link to post Share on other sites