Olfs

PA PA FERME !

Recommended Posts

Pe bune ????

 

Si va sperie o sarma cu ceva resturi de pungi pe ea?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aparent nu este doar o sarma...

 

"Salutari. Confirm cele zile de Andrei mai sus. Toate intrările blocate și paznic cu mașina prezent. Paznicul are dispoziție ca în caz de prezenta pe proprietate sa cheme politia. Trigger D. A. T"

Share this post


Link to post
Share on other sites

semnat de cine? daca este o chestie legala se da anunt semnat stampilat daca este cazul.

avem si noi imprimante si punem afise,, ESTE PAMANTU LUI BUNICU" taxa 5 lei.

 

cam pute treaba

Share this post


Link to post
Share on other sites

A vorbit cineva cu paznicul?

De cine zice el acum ca apartine terenul pe care patruleaza?

Trebuie investigat nu trebuie lasata problema asa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si voi cum ati auzit de Politie v-ati facut mici. Trebuia sa o chemati si asa aflati cine e stapanul si daca cei ce va impiedica sa intrati sunt paznici pe bune sau caricaturi platite de vreo carpa-n cur nepotul lui zdreanta ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Domnilor, sunt in masura sa lamuresc situatia de astazi de la Ferma Boja ("Biobaza Boja" - cum este denumita in mai multe articole aparute de-a lungul timpului...): pentru cei care nu ma cunosc, sunt Nick de la D.A.T. si astazi de dimineata aprox. 8.30 am ajuns la Ferme, intrarea din Prelungirea Ghence, cand ce sa vad, surprize-surprize, portile de lemn de la sosea inchise, tras zavorul si afise proaspete "Accesul interzis" "Proprietate privata". Bun ocolesc si opresc pt. cateva minute in parcarea din fata primului bloc invecinat cu aleea pietruita ce duce la ferme. Observ ca inspre capatul stradutei mici ce duce la vile (drum privat de asemenea, era pus lantul...) asa ca, dupa o scurte recunoastere o iau incet prin terenul proaspat curatat de constructori din fata blocului si intru in aleea pietruita si o iau spre ferme. La intrare, acolo unde este bazinul de dezinfectie era pus lant cu aceasi atentionare "Proprietate privata, Acces interzis" si o masina Dacia, modelul carosat, de culoare visiniu (carosare alba) - pe care am vazut-o cei drept de multe ori prin ferme in decursul timpului. Opresc masina, ma dau jos si il intreb civilizat pe administrator (caci el era in masina descrisa mai sus) - Cine a blocat accesul? Imi raspunde ca el la directivele conducerii Pasteur... Ii spun cat se poate de serios, ca cei de la Pasteur nu mai au nici un drept de proprietate pe aceste terenuri, caci le-a fost anulat titlul de proprietate prin hotarare judecatoresca definitiva si irevocabila... Imi spune, fugi dom'le de aici ca nu e asa, ei sunt proprietari... Discutia cu domnul administrator a durat cca. 45 min. timp in care am incercat mai multe variante de negociere... toate fara succes. Avea instructiuni f.clare sa nu lase pe nimeni; pe noi - cu arisoftul, nici grataragii, biciclisti, oameni cu caini etc. I-am spus ca tot ce fac cei de la Pasteur este un ABUZ, pt. ca proprietari nu mai sunt pe acel teren, chiar daca ei l-au folosit ani de zile si inainte de '89 si dupa, titlul lor de proprietate este NUL, ba mai mult cei care au predat terenul catre Pasteur, respectiv ADS-ul ar fi trebuit sa se sesizez si sa-l ia inapoi cu executor si jandarmi.

De altfel, chiar administratorul mi-a povestit ca situatia aceasta au patit-o cei de la Pasteur la Bulbucata (unde institutul avea o alta ferma si teren care a fost predat catre Pasteur prin acelasi Proces verbal de catre ADS...) si de unde au fost dati afara frumusel cu executor, de catre mosternitorii care au cerut retrocedarea terenului si au castigat in instanta...

 

@Hypo: Nu m-am speriat de Politie si nici nu m-am facut mic, i-am spus administratorului ca ce se intampla acolo este un ABUZ din partea institutului Pasteur si ca noi ar trebui sa sunam la 112 si sa chemam echipaj de Politie pt. ca s-a restrictionat accesul, dar sa va precizez un aspect important: Pasteur a avut in utilizare Fermele - "Biobaza Boja" ani de zile are un Proces verbal de predare-primire si Contract de concesiune cu ADS-ul! Chiar daca nu mai drept de proprietate, caci titlul le-a fost anulat de instanta, ei sunt cei care au concesionat si au drept de folosinta a terenului acela... Asta doar daca cei de la ADS (si sunt convins ca nu au facut-o), nu le-au retras dreptul de folosire (prin incheierea contractului de concesiune... Asa ca, "administratorul" acesta a primit niste ordine precise de la cei pe care el ii considera "proprietarii" terenului, in orice caz sunt cei care au folosit terenul si au avut/sau poate ca au in continuare drept de utilizare a terenului, sa nu permita accesul nimanui!!!!!

 

Referitor la primaria Chiajna: se pare ca ei au dat acel titlu de proprietate... care mai apoi a fost ANULAT in instanta! Din cate se pare nu aveau competente pe acel teren...

L.E. RECTIFIC: PRIMARUL COMUNEI CHIAJNA a fost reclamant, iar cei care au pus in posesie - COMISIA JUDEŢEANĂ PENTRU STABILIREA DREPTULUI DE PROPRIETATE ASUPRA TERENURILOR A JUDEŢULUI ILFOV

Share this post


Link to post
Share on other sites

V-ati gandit ca poate sa fi fost un alt mascarici, care sa fi profitat de scandal si sa se duca sa vorbeasca cu proprietarul, incercand sa ia terenul pentru el, cam cum s-a intamplat la Dragomiresti?

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu stiu ce sa zic... DAT-ul nu a jucat astazi in ferme... astept sa vad ce fac cei care joaca Dumica acolo .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Si voi cum ati auzit de Politie v-ati facut mici. Trebuia sa o chemati si asa aflati cine e stapanul si daca cei ce va impiedica sa intrati sunt paznici pe bune sau caricaturi platite de vreo carpa-n cur nepotul lui zdreanta ...

N-am trimis bre nici un nepot ce dreq )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bai da e vestit ferentariul asta ma , si pe alt topuc vb cineva dib afara Bucurestiului.

 

Hai ca imi chem cativa vecini la joc daca tot va place asa mult.auzi ce intreaba "poa sa vie cu fumeile?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost Duminica la fermele Ghencea, si accesul este interzis prin afise, cat si prin prezenta unui domn, am inteles ca ar fi administratorul locatiei. Cei care au discutat cu dansul au spus ca domnul respectiv a fost foarte civilizat si conciliant, insa directivele primite sunt de mai sus.

 

Aceasta intamplare afecteaza nu doar pe cei care jucau acolo, ci intreaga noastra comunitate, prin pierderea unei locatii cu potential ridicat. Sper sa se remedieze cumva aceasta situatie.

 

Ce s-a intamplat acolo este un semnal de alarma, pentru noi si va rog ca in astfel de situatii, sa actionati cu tact si diplomatie. Va rog lasati atitudinea belicoasa, si fiti rationali, pentru ca ceea ce se pierde datorita faptului ca oamenii nu-si stapanesc instinctele, poate avea efect indelungat. Mentionez ca si eu am avut discutii cu oameni care veneau pe teren si faceau gratarele, cu unii m-am inteles si s-au mutat un pic mai incolo, cu altii nu m-am inteles, dar am fost conciliant, si ne-am mutat noi cu airsoftul mai departe de ei, cu altii am vazut ca nu pot avea dialog, si atunci am plecat in alta locatie. Fiecare dintre noi face cum doreste, doar de aceea exista liberul-arbitru, eu doar v-am prezentat cum am procedat in situatii similare.

 

Mentionez ca acesta este un punct de vedere personal, si nu oblig pe nimeni sa faca ce spun eu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Citate de pe forumul Iron Sky, postate de "papucel":

"De ce nu se spune adevarul despre acest eveniment ptr ca ce spune dn Doktor este neadevarat ptr ca am fost goniti de POLITIE si am jucat pe gunoaiele de langa ferme.eu stiu ca trebuie sa dea bine pe forum dar trebuia spus adevarul acolo nu se mai poate juca.si cu asta am incheiat.si nu le mai cereti banii degeaba la oameni.nu vreau sa ni se mai spele creierul cu asemenea prostii."

"Eu unul nu mai vin la ferme am fost prostiti cu niste hartii"

"Cum puteti sa spuneti ca nu a venit politia si am fost alungati de pe propietatea pasteur.spuneti adevarul jucam pe niste pamant galben de ne-a. omorat soarele in cap cat am jucat nu tu pic de umbra."

"Eu unul nu mai calc acolo."

http://forum.iron-sky.ro/viewtopic.php?f=49&t=2474&sid=0fa37b4cd279b7382fea2de2bbf31012

 

Va multumim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O fi inchiriat copilu' vreo pusca ma... si l-a batut soarele in cap. V-am zis sa postati ca airsoftu e sport periculos

Share this post


Link to post
Share on other sites

@a.s.regimentul1 si scopul postarii tale care a fost?

esti in legatura cu opincuta?sau care e spilul....ca nu ma prind (sunt ardelean si sunt mai incet)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa inteleg ca iron sky si regimentul au inceput divortul si asta e inceputul?

Posibil sa devina interesant.

popcorn_eating_squirrel_birthday_greeting_card-r8c5a393d7de442f9a69155ab53e82e52_xvuak_8byvr_512.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mda ). Prea se facuse liniste pe forum ).

 

"Noxitu

 

Admin

Posts: 1126

Joined: Thu Feb 21, 2013 10:21 pm

Mon Aug 04, 2014 5:13 pm bai da tu chiar nu te potolesti? 2 lucruri am sa iti zic:

1. nu ai niciun drept sa il vorbesti pe Dok nici macar de bine, in niciun caz de rau.

 

2. daca tot iti place as arunci cu acuze tampite.... atunci spune-mi si mie urmatoarele: cine te-a sunat si ce ti-a zis? (doar aruncand un "am fost sunat si am avut probleme" nu arata nimic concret), de la ce echipa esti si cel mai important..... ce bani aruncati pe fereastra????? tot te legi de chestia asta cu banii fara nicio noima...."

Boldene, asa tb sa vorbeasca un admin, nu balmajelile alea ale tale )):)))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now