Grasulas

DATE CLUBURI FORMARE FEDERATIA SPORTIVA DE AIRSOFT

Recommended Posts

Pentru a venii in ajutorul celor care se lupta de 3 ani sa formeze FSA am deschis acest topic in ideea de a urgenta macar acum in al 13lea ceas lucrurile.

 

Avem nevoie sa stim urmatoarele

 

1. Cate cluburi de airsoft cu Certificat de Identitate Sportiva avem in Romania PANA LA MOMENTUL ACTUAL, nume club, adresa etc.

2. Cati membrii legitimati au fiecare dintre aceste cluburi?

3. Daca sunt dispusi sa participe la formarea FSA?

4. Ce suma sunt dispusi sa doneze pentru infiintarea FSA?

5. Date de contact : persoana de legatura in probleme de federatie, un nr de tel, un email si un cont de skype (daca lucrurile se misca cum trebuie o sa va auziti pe skype asta daca nu vreti congrese si simpozioane pentru orice kkt de decizie)

 

 

Datorita urgentei cu care trebuie tratat acest subiect, consider ca 30 de zile sunt mai mult decat ok pentru a ne face o idee destul de obiectiva cu privire la cine si cati sunt cei care pot si vor sa sustina FSA.

 

VA ROG, CLUBURILE SI ECHIPELE CARE NU AVETI CIS NU POSTATI IN ACEST THREAD, cei care sunt intersati de airsoft ca sport au avut grija sa isi scoata certificatul pana acum, hai sa nu ii incurcam cu observatile si comentariile noastre, dupa ce aveti acel certificati va puteti exprima parerea si supportul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now