razvan1972

Ce sa aleg Cyma sa PJ ?

Recommended Posts

Daca te astepti ca eu acum sa imi pierd timp de somn ca sa iti fac tie o analiza comparativa argumentata cu nspe criterii de selectie, sau sa iti relatez diferite opinii si impresii ale multor posesori fericiti de Cyma de pe cateva continente, fie ele AK sau M4 .....doar de dragul de a primi tu mura in gura ca lista detalii si motive ...te inseli. Pune mana citeste si documenteaza-te..nimeni nu poate face asta in locul tau. Eu ti-am raspuns la intrebare cu un post mai sus.

Cu siguranta esti incepator daca pui astfel de intrebari si de aceea te voi trimite frumos sa studiezi netul, sa citesti/vezi review-uri si poate o sa aflii ca in jumatatea asta de europa in ultimii doi-trei ani s-au umplut terenurile de CYMA. De ce? Pentru ca sunt ieftine, proaste, de o calitate indoielnica, daca ai noroc sa mearga iti cade bila fix pe picioare, daca nu e buna de bata in masina si lista ar putea continua. Unii parca nu joaca airsoft in Romania..

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi cer scuze daca te-am ofensat cu ceva , nu vroiam decat niste pareri , daca nu poti sa le oferi lasa pe altcineva care poate intr-adevar sa ajute , ca de aceea este forum.

 

Oricum imi cer inca o data scuze ca te-am intrebat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu face nimic, de data asta trec cu vederea...mergi pe cyma ..cum am spus si mai devreme..si daca esti baiat gigel iti da tetea un link pe PM sa iti cada plombele putin. Tot acolo las si adresa unde vei trimite berea...vrei?

 

LE: Facerea de bine e futere de mama! mereu uit asta..dai sa ajuti omul si e mistret neprietenos ca nu a primit lista cum vrea el ..Iti urez succesuri maxime, liniute si sa iti mearga bine ...orice ai lua.

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

frate iati cyma , e mai buna la interne , in primul rand are gearbox ranforsat internele peste pj , ce mia placut la pj ca vine corpul mai inchegat si cu motor high torque dar tot cyma merita mai mult , a mea a venit cu putere si precizie de invidiat stock , doar ca trebuie sa fi atent cu upper reciver ca i se rup urechile foarte repede daca nu esti atent

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vreau sa iau o replica un M4 si nu nu stiu ce sa aleg intre cele doua firme , care ar fi mai buna ?

 

Multumesc

 

Ce vrei sa faci cu ea? (Cum si ce vrei sa joci?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Atât CYMA cât și P&J sunt cam "hot" pentru distanțele din CQB. Ideal ar fi să le pui un arc mai moale de cum le iei (să dai cu 110, maxim 115 m/s), altfel cei dinspre "business end"-ul replicii nu vor fi deosebit de încântați de întâlnirile cu tine...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now