Oppressor

Oppressor

Recommended Posts

Am cumparat de la Oppressor 1bucata vesta multicam.Produsul este nou(exact ca in descriere)si sunt foarte multumit de achizitia facuta. Vesta multicam nota 10,user-ul Oppressor,nota 10. Cu un total de 20 de puncte (din zece) RECOMAND cu caldura!

asta-seara l-am intrebat daca livreaza prin posta, i-am dat adresa, am intrebat modalitatea de plata ramburs sau direct in cont,si azi in loc sa imi trimita contul aflu ca le-a vandut altcuiva. are un 4 de la mine pentru seriozitate

Ti-am si explicat pe PM ca nu ai fost primul care mi-a dat mesaj pt. produsul respectiv.

Userul Baron a fost primul care mi-a dat mesaj.

Uite aici:

QHw9o2K.png

Plus ca omul a cumparat mai multe produse, a negociat un mic discount, fac 1 singur colet.

De cand sunt eu obligat sa-ti vand tie ?!

Si de unde pana unde ma acuzi ca sunt neserios ? Ai cumparat ceva de la mine si nu ti-a placut ? Ai trimis cumva vreun ban si nu ai primit ce ai comandat ?!

pretine in momentul in care ti-am dat adresa si te-am rugat sa imi dai contul sa iti pun banii este clar o intelegere, un contract verbal ce tine de seriozitatea ta. ca ai vorbit tu cu 200 inainte si nu ai spus nimic, pe mine nu ma priveste.

Untitled.jpg

"Nu sunt obligat sa-ti vand tie, nu avem contract, nu mi-ai pus bani in cont asa ca nu ai nici un drept sa emiti pretentii asupra produsului.

Faptul ca ai dat mesaj ca vrei ceva nu e echivalent si cu a plati pt. acel ceva.

Avand in vedere ca nu ai cumparat nimic, nu a existat nici o tranzactie, nu ai dreptul sa postezi in postul meu de Tradings. Ai report pt. postul ala"

asta e pm-ul primit in urma tranzactiei esuate.

... asta e pm-ul primit in urma tranzactiei esuate ...

vrei sa zici conversatiei esuate ...

eu zic sa mai citesti odata mesajele alea pe care mi le-ai dat. Hai sa vedem:

- primul tau mesaj ma intrebi daca livrez prin posta si eu iti zic da

- al 2-lea mesaj tu singur din proprie initiativa iti dai numele si oficiul postal si ma intrebi daca vreau ramburs sau cont

- eu iti rapund ca e la alegerea ta

- tu decizi ca vrei cont si-mi ceri contul, iar aici se termina conversatia, urmatorul mesaj fiind ca produsele s-au vandut

Asa, acuma arata-mi tu in mesajele de mai sus in care ITI ZIC EU CA ITI VAND CEVA SI IN CARE ITI CER BANI !!!

Eu doar ti-am raspuns la intrebari (m-ai intrebat de metoda de transport si de plata), nu ti-am zis ca iti vand produsul, nu ti-am promis ca ti-l rezerv, nu ti-am cerut bani. Dovada ca nu ti-am dat IBAN-ul meu.

Pe de alta parte, userul Baron care a dat mesaj cu mult inaintea ta, mi-a zis clar din primul mesaj ca vrea sa ia produsele.

Asa ca mi se pare total deplasata reactia ta.

Edited by Guest

Faptul ca deja s-au vandut 5 produse ma face sa cred ca nu am postat aiurea in threadul de Vanzari.

Nu e problema mea ca tu traiesti cu impresia gresita ca ti se cuvin anumite bunuri.

Imi pare rau dar nu am de gand sa ma cert cu tine pe forum, mai ales in limbaj trivial. Discutia noastra se opreste aici.

ovidius, o sa te rog sa-ti editezi singur ultimul post. daca ti-l editez eu, citesti alte forumuri cel putin o saptamana. daca imi raspunzi la fel, le citesti numai pe alea, de acum incolo.

in calitate de cumparator sunt super-multumit. dat PM, trimis bani, primit produs

+1