Hinu

21-22-dec-1989

Recommended Posts

pentru cei morti in data 21-22 decembrie 1989

Dumnezeu sa ai ierte

 

Revoluția Română din 1989 a constat într-o serie de proteste, lupte de stradă și demonstrații în luna decembrie a anului 1989, care au dus la sfârșitul regimului comunist din România și la căderea lui

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

imi pare foarte rau, dar foarte rau, ca imi fac debutul pe un forum dedicat unui hobby, cu o astfel de postare, dar tin sa reamintesc celor care au memoria scurta si foarte scurta, ca la revolutie, asa regizata cum a fost ea, armata roamana a tras in poporul pe care a jurat sa-l apere.

daca tot ne jucam cu linkuri hai sa pun si eu unul:

 

nu stiu care e scopul postarii tale pe topicul numit "armata roamana", dar ma bucur ca mi-ai dat astfel ocazia sa aduc aminte cetatenilor platitori de taxe, cu ce se ocupa armata si/sau toti cei care asculta ordine.

sa nu uitam ca in timp ce toti spalatii pe creier fluturau stegulete la parada armatei curului de 1 decembrie 2014, jandarmii bateau satenii la Pungesti.

chair daca nu asta e scopul vizitei mele pe acest forum, mi-ar placea sa vad oameni echilibrati si realisti pe aici, care nu uita ca in mainile unui guvern corupt, armata, mi, samd sunt doar niste instrumente de opresiune.

ma opresc aici,

Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now