Sign in to follow this  
tunari.ro

Campanie adeziuni pentru recunosterea practicarii IDPA

Recommended Posts

La sfarsitul lunii Ianuarie, Asociatia Clubul de tir sportiv Tunari Bucuresti (CTS Tunari) va depune la secretariatul Ministerului Tineretului si Sportului, dosarul de recunoastere prin Ordin de Ministru, a unei noi ramuri sportive denumit: Tir IDPA. In vederea completarii actelor descrise in HG 884/2001, va anuntam extinderea pana in data de 27.01.2014 a campaniei de strangere de adeziuni. Cei care doresc sa ajute acest demers o pot face completand formularul disponibil pe pagina noastra de facebook (https://www.facebook.com/joita.poligon) sau din forumul CTS Tunari (http://www.tunari.ro/forum). Acest demers nu este strict obligatoriu din punct de vedere legal, dar conteaza foarte mult atunci cand vom proba in fata comisiei de recunostere, aria de interes dezvoltata de acest nou format sportiv.

 

Formularul este conceput pentru mai multe persoane dar, daca nu aveti rude, prieteni sau cunostinte interesate de acest nou sport, puteti trimite documentul cu o singura pozitie completata. Dupa inscrierea datelor, adeziunea trebuie trimisa (in original) pe adresa:

 

Destinatar: Asociatia sportiva Clubul de Tir Sportiv Tunari Bucuresti

Adresa: Strada Intrarea Poligonului nr 1, Comuna Joita, Cod postal 087150, Judetul Giurgiu

Persoana de contact: Viorel Paraschiv, 0745 044 926 sau 0747 326 022

 

Mentionam ca CTS Tunari se obliga sa nu divulge altor persoane, institutii sau organizatii, datele cu caracter personal continute in formulare, cu exceptia Ministerului Tineretului si Sportului - institutie care va fi notificata spre pastrarea in conditii de confidentialitate a datelor oferite de catre dumneavoastra (Nume, CNP).

Rugam voluntarii acestei campanii sa nu completeze formularele cu date false sau incomplete. Demersul nostru este cat se poate de serios iar eventualele neconcordante pot afecta munca unor oameni care, timp de mai bine de 4 ani, s-au straduit sa popularizeze si sa dezvolte acest format modern si dinamic. Pentru probarea autenticitatii, comisia de recunostere poate verifica prin sondaj veridicitatea actelor depuse.

 

Numarul (partial) de persoane care au completat pana acum aceste formulare este de 423. Orice noua adeziune este binevenita si ajuta societatea iubitorilor de sport cu arma sa dispuna de un format nou, iar in viitor va contribui la obtinerea unor drepturi suplimentare asa cum sunt ele descrise in Legea 117 (statut sportiv, categorii sportive, norme de siguranta proprii, etc.).

CTS Tunari este incepand din anul 2011 afliliat cu drepturi depline la IDPA si are in componenta 16 practicanti legitimati, clasificati in conformitate cu regulamentul organizatiei si un Safety Officer certificat international. Palmaresul sportiv international cuprinde 4 participarii europene si una Statele Unite. Rezultate, titluri: Vice - Campion European 2012 - Cornel Osesnschi, locul 8 la Nationalele USA IDPA 2102.

 

Avem rugamintea ca formularele sa ajunga la adresa mentionata mai sus pana la data de 25.01.2014

 

Va multumim foarte mult. Sarbatori fericite!

 

Echipa CTS Tunari

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prin decizia 1391/2014 06.05.2014 emisa de catre Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, MTS a fost obligata sa emita ordin de recunoastere a practicarii formatului sportiv aplicativ-dinamic, format care cuprinde si stilul IDPA.

 

Va multumim pentru sustinere!

CTS Tunari

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this