OvidiuAnghelidi

Geniu de Stiinta Roman - Realizarea Imposibilului

Recommended Posts

Hai noroc,

Ma chema colegu'...si nu ma duc de'a draqu de cate ori ma striga sa il oftic si sa ii perforez ulcerul gastro-perianal...si am descoperit ca m-am plafonat la ultimul nivel interplanetar de cercetare de vale pentru ca descoperirile mele proprii si personale nu pot fi aplicate multor persoane datorita dotarilor insuficiente de care dixpune majoritatea.

1. fundita de penis testicular drept (atentie !!! nu incercati cu stangul deoarece produce o presiune rectala direct proportionala cu volumul de sange pompat de ventriculul drept care mareste exagerat presiunea arteriala la nivelul ochiului stang si va pocneste ochiu'n cap !!! Daca totusi sunteti curiosi va recomand sa va comandati din timp ceva ce va scuteste sa umblati o saptamana cu bandaj ca piratii chiori : www.ochidesticla.com )

Totul consta in executarea unei fundite tip "papillon" cu penisul si testicolul drept, cu laturile egale si marimea nodului de diametru exact 6 cm !

2. morisca generatoare de energie degeaba...bazata pe fundita de penis testicular: se rasuceste de 35 de ori fundita, dupa care se elibereaza pentru a se genera efectul de rotatie invers, bazat pe elasticitatea epidermica. Nu stiu la ce foloseste, dar la terminarea rotatiei este mult mai bine decat inainte...

3. am mai descoperit ceva dar inca este in teste, deoarece inca nu am reusit sa imi dau seama de ce unii subiecti de testare inca simt gust de kinder felie de lapte pe degetul scos proaspat din cur...asta de cele mai multe ori dupa o sedinta prelungita de brainstorming pentru descifrarea algoritmilor criptografici !

Hai noroc,

Ma chema colegu'...si nu ma duc de'a draqu de cate ori ma striga sa il oftic si sa ii perforez ulcerul gastro-perianal...si am descoperit ca m-am plafonat la ultimul nivel interplanetar de cercetare de vale pentru ca descoperirile mele proprii si personale nu pot fi aplicate multor persoane datorita dotarilor insuficiente de care dixpune majoritatea.

1. fundita de penis testicular drept (atentie !!! nu incercati cu stangul deoarece produce o presiune rectala direct proportionala cu volumul de sange pompat de ventriculul drept care mareste exagerat presiunea arteriala la nivelul ochiului stang si va pocneste ochiu'n cap !!! Daca totusi sunteti curiosi va recomand sa va comandati din timp ceva ce va scuteste sa umblati o saptamana cu bandaj ca piratii chiori : http://www.ochidesticla.com )

Totul consta in executarea unei fundite tip "papillon" cu penisul si testicolul drept, cu laturile egale si marimea nodului de diametru exact 6 cm !

2. morisca generatoare de energie degeaba...bazata pe fundita de penis testicular: se rasuceste de 35 de ori fundita, dupa care se elibereaza pentru a se genera efectul de rotatie invers, bazat pe elasticitatea epidermica. Nu stiu la ce foloseste, dar la terminarea rotatiei este mult mai bine decat inainte...

3. am mai descoperit ceva dar inca este in teste, deoarece inca nu am reusit sa imi dau seama de ce unii subiecti de testare inca simt gust de kinder felie de lapte pe degetul scos proaspat din cur...asta de cele mai multe ori dupa o sedinta prelungita de brainstorming pentru descifrarea algoritmilor criptografici !

LE: tipa din poza lui ZouZou e orgasmica ...

Ba!!! ti-am zis sa pui numai pe facebook poze cu pitipoancele tale. Iar te lauzi cu aventurile tale de noapte!?

Il scuzati el este un fel de Charley Harper al Romaniei

moving on

117946.jpg

Ceribros risti ban permanent, dar dupa ce ma opresc din ras la postul lui colegu'

Continuati asa...

guns-and-nude-girls-1803.jpg

PS: Pt Rhyno Beretta time!

PS2: restul chiar nu mai descoperiti nimic? ca n-are lumea motiv sa-i dea cu pizde

Ceribros risti ban permanent, dar dupa ce ma opresc din ras la postul lui colegu'

Continuati asa...

PS: Pt Rhyno Beretta time!

PS2: restul chiar nu mai descoperiti nimic? ca n-are lumea motiv sa-i dea cu pizde

ok ok my bad ....e bine asa?

227730.jpg

Nu e bine ca nu se vede poza...

LE: te-am scos din gaura. Ti-am editat postul sa se vada... descoperirea. Vrem mai multa energie de asta necriptata.

LLE: s-ar parea ca poza ta e cu surse de energie neortodoxe si nu se vede mai mult de 2 secunde.

Cu prima ai dat-o-n gard rau... dar te-ai revansat cu a doua.

Bai, va copiati si nu face bine la sinuzita! (o pagina inapoi, aceeasi tristete)

Sa ne revenim:

tumblr_mr2se73s8Q1s3cs29o1_1280.jpg

Le: cine se uita mai mult de 10 secunde la sfarcuri, nu e gay!

kuminte cumpar eu maine iti pun banii in cont, adresa de livrare o stii sau cu alte cuvinte

Stati asea un picut ........... plm, asta nu e topicul de vanzari ?