Luca Gabriel

Reactive Systems Challenge Training - 5.10.2013 - ARENA

Recommended Posts

Dragilor, a sosit timpul sa efectuam primul training pe specific 3 GUN Airsoft sub titulatura RSC. Scopul acestei competitii este de a ridica nivelul balantei intre viteza si precizie in angajare, cat si in manipularea sub influenta automatismului, a sistemelor de angajare.

 

In data de 5.10.2013, Scoala Romaneasca de Airsoft o sa va astepte intre intervalul 08:00-08:30 la ARENA pentru un training sustinut in manipulari, angajari rapide si precise la tinte special amenajate in suporti, trasee diferite pe specific RSC.

 

Gear-ul obligatoriu trebuie sa fie reprezentat de o curea tactica ( centura cordura de pantalon / battle belt ) pe care sa fie pregatite 2 portincarcatoare pentru sistemulprincipal si 2 portincarcatoare pentru sistemul secundar de angajare si nu in ultimul rand 1 holster pentru sistemul secundar de angajare.

 

Gear-ul este conceput pentru viteza si precizie in manipularea magurilor, sistemelor. Totodata, la acest training vom preciza REGULAMENTUL GENERAL RSC, Regulamentul de Conduita, Tintele folosite, Accesoriile folositoare / nefolositoare.

 

Vom pune la dispozitie si 1 shotgun pentru traseele complexe de final de trainig.

 

Formularul de inscriere va fi pus la dispozitia voastra in cursul zilei de maine, formular pe care va rugam insistent sa-l completati si sa-l considerati prioritar 100% pentru noi. Taxa de participare este de 50 ron / operator. Inscrierile se vor incheia in ziua de Sambata 21.09.2013, ora 21:00.

 

Va asteptam cu drag.

 

 

Until next time, keep training !!!

 

Masashy - SRA

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare dragilor. Desi vremea rece si-a facut aparitia, ARENA poate gazdui traininguri si eventuri gen competition sau mil sim. Scriu acest lucru deoarece, la acest training RSC, modelat dupa competitia 3 GUN vom aborda si spatiile interioare pentru stagii.

 

As dori sa precizez faptul ca acest tip de competitie nu este cu mult diferit de CSC in abordarea stagiilor de catre concurent.

Elementele care apar noi in acest specific de competitie este gear-ul, ajustarea acestuia, dispunerea sistemelor de angajare ( principal, secundar, pump action 1 bb's ). Ca o paranteza, as dori sa punctez faptul ca sistemul principal de angajare nu va fi dispus pe concurent cu sling,aceasta deoarece fiecare sistem dfe angajare va fi inlocuit de altul, in fucntie de stagiu si va fi lasat intr-un spatiu anume...din acel spatiu concurentul ia alt sistem si continua angajarea...si tot asa...

 

La RSC fiecare concurent va aborda obligatoriu echipament "open carry - stil competitie ", adica o centura de cordura speciala / battle belt, la care se vor dispune portincarcatoare pentru sistemul secundar si cel principal si bineinteles holsterul pentru sistemul secundar. In proportie de 80% dintre stagiile RSC ( 3 GUN ) se vor baza pe modelul de stagii in care concurentul le abordeaza treptat in angajari, trecand de la un sistem la altul.

 

Nu este o competitie tactica ci una de viteza si precizie, iar distantele pot fi de la mari la medii, de la mari la mici, de la mici la mari, de la mici la medii, etc ( 20m - 7m / 7 - 15m / 3 - 20m, etc ), iar unele sisteme obligatoriu vor fi dispuse in anumite zone in stagiu, la vedere, loc de unde concurentul lasa sistemul de angajare pe care l-a folosit si il ridica pe cel aflat in acea zona incepand sa angajaeze la alte tinte, etc. Puteti considera modulul de tranzitie, doar ca de aceasta data sistemul folosit va fi lasat pe un butoi / intr-un butoi / pe jos, cu teava spre tinte / sprijinit de o acoperire, etc. Viteza, indemanarea, manipularea rapida si precisa a sistemelor, angajarea rapida si precisa asupra tintelor sunt doar cateva elemente cheie in posibilitatea castigului unei competitii RSC 3 GUN.

 

Acest prim training reprezinta un alt inceput, un nou inceput pentru o competitie de la care ne dorim mult mai mult decat de la CSC. Nivelul de complexitate este mai mare, cu atat cu cat avem 3 sisteme de angajare.

 

Tocmai din cauza complexitatii competitiei RSC am hotarat ca cel mai bine ar fi sa organizam un training de asemenea complex, de la care sa va insusiti tot ceea ce inseamna RSC 3 GUN, atat teoretic cat si practic.

 

Va asteptam cu drag sa va inscrieti in continuare la training si sa formam un nou nucleu, asa cum am facut-o la CSC.

 

 

 

 

 

UNTIL NEXT TIME, KEEP TRAINING !!!

Masashy - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Datorita eventurilor din aceasta perioadadar si a interesului scazut pentru acest training, ne vedem nevoiti sa il anulam.

 

Ideea de baza era ca in aceasta perioada, cat inca ne mai permite vremea sa fi efwctuat contactul cu ceea ce inseamna RSC ca in momentul competitiei sa nu apara lipsuri mari in abordarea stagiilor RSC.

 

Asteptam totusi propuneri vis a vis de acest aspect.

 

Until next time, keep training !!!

Masashy - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma uitam la filmuletul 3 gun benelli....moooaaa heaven is here!!!

 

acum: cu ce shotgun putem sa ne antrenam, ca sa putem sa facem.... ce fac baietii cu real shit?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.