archangel01

ABORDARE ANTRENAMENTE SRA

Recommended Posts

In urma antrenamentului de duminica a devenit foarte evidenta necesitatea antrenamentelor bazice. Pentru a ne putea concentra 100% pe team tactics intr-un antrenament avansat si complex in care oferim un volum mare de informatii pe cale practica, elementele de baza si automatismele in manipularea sistemelor, in deplasare si in coordonare cu membrii echipei trebuie sa curga natural in loc sa ne oprim la fiecare pas pentru a le corecta.

 

Asadar vom organiza curand astfel de antrenamente sub instructia lui Mihai, folosind timpul limitat al lui Razvan pentru antrenamente tactice complexe.

 

Pentru o abordare perfecta a training-urilor, SRA pune la dispozitie un plan clar si concis si o serie de reguli noi. Pentru a putea accesa antrenamentele avansate in echipa, pe specific URBAN si CQB, operatorii de airsoft trebuie sa aibe o baza foarte bine pusa la punct, astfel incat persoana care apeleaza la noi trebuie sa respecte ordinea obligatorie in training-uri:

 

 - Training Basic Sistem Principal de angajare

 - Training Advanced Sistem Principal de angajare

 - Training Basic Sistem Secundar de angajare

 - Training Advanced Sistem Secundar de angajare

 - Training Basic Ambele Sisteme de angajare

 - Training Advanced Ambele Sisteme de angajare

 - Training Basic URBAN Team Tactics

 - Training Advanced URBAN Team Tactics

 - Training Basic CQB Team Tactics

 - Training Advanced CQB Team Tactics

 - Training MECHANIZED

 - Training Privat ( elementele de mai sus + alte elemnete la cererea clientului )

 

Fiecare modul in parte contine elemente profi, cumulate pe o experienta in domeniu de 10 ani la Razvan si pe experienta cumulata pe glont si pe antrenamentele sustinute alaturi de Razvan, de catre Mihai.

 

In acest sens, SRA va aborda trainingurile de basic sub directa coordonare a lui Mihai, trainingurile advanced sub directa coordonare a lui Razvan impreuna cu Mihai si cursurile de basic si advanced pe specific CQB si URBAN sub coordonarea lui Razvan.

 

Va asteptam cu drag in continuare. Until next time keep training.

 

Echipa SRA

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good job! ..that's the way!

 

 

 

 

 

 

 

 

ps. o sugestie..

sa aveti o evidenta scrisa a participantilor (formularul) care identifica in timp nivelul la care op. a ajuns prin parcurgerea tuturor modulelor

fara a "sari" peste basic si astfel se poate valorifica timpul pentru cei care vin la advanced. Nu ai parcursul algoritmic de dezvoltare soliciti taining privat pentru update cu ceilalti. Simplu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Light, nu cred că SRA ar trebui să țină o asemenea evidență. Este treaba FIECĂRUIA să știe "unde e" din punct de vedere al pregătirii. Nu faci față că te apuci direct de instalații și acoperiș fără să ai măcar fundația turnată... noroc bun și la revedere, trimis direct acasă - iar taxa de participare nu se returnează. E singura modalitate pentru airsofteri de a-și dezvolta pregătirea. E absurd să iei oamenii și să-i duci de mânuță "uite, acum facem asta, apoi trebuie să urmezi ailaltă" etc.

 

Tocmai stăteam de vorbă azi în avion cu un englez care a fost prin .ro de câteva ori iar acum trăiește la Amsterdam. Din una în alta am ajuns la mentalitatea de pe la noi: la noi omul trebuie dus de mânuță, iar el remarcase exact acest aspect la niște români - TINERI! - plecați la Amsterdam: "Trebuie să-i duci de mânuță unde e un job. Nu au inițiativa de a se duce să caute." Din păcate e valabil nu doar pentru joburi - acest "soft skill" (inițiativa) nu doar că nu e dezvoltat în sistemul educațional românesc (BWAHAHAHAHA!!!) ci chiar înăbușit din fașă: nu vorbești neîntrebat, faci doar ceea ce ți se spune etc. Iar la schimbarea acestei atitudini trebuie să muncească fiecare în parte. Dusul de mânuță nu ajută pe nimeni, dimpotrivă. Iar asta o să se vadă la toți participanții și în afara airsoftului.

 

Ca notă de încheiere, am remarcat deseori și la mine acest tip de comportament. Diferența e că măcar am conștientizat asta și încerc, măcar pe ici pe colo, să mai schimb câte ceva. Din păcate cei 16 ani petrecuți în fosta societate și-au lăsat amprenta, dar asta nu înseamnă că nu mă pot schimba. Totul e să vreau.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.