Luca Gabriel

Reactive Systems Challenge - Editia I Pilot

Recommended Posts

Iata ca dupa 2 ani in care am incercat sa implementam modulul de 3 GUN AIRSOFT / 1 GUN AIRSOFT MIXT SESSION prin Editia I RCS, a sosit timpul sa ducem acest concept mai departe. Ideea de baza in acest model de tir dinamico-tactic este angajarea de tinte multiple cu 3 sisteme de angajare ( Sistem Principal, Sistem Secundar si Pump ) in stagii prestabilite. Viteza de angajare si precizia sunt elementele de baza in acest concept. Totodata, coordonarea pe stagii, manipularea foarte rapida si precisa a sistemelor, abordarea pozitiilor tactice si obtinerea de rezultate bune sunt elementele principale.

 

Deocamdata, dorim sa va anuntam ca la finele lunii septembrie vom desfasura Editia I RCS si puteti lua in calcul deja pregatirea gearului si sistemelor.

 

Editiile pot diferi de la una la alta, in sensul in care daca la o editie se vor implementa stagii pentru toate cele 3 sisteme de angajare, la uramtoarele pot fi implementate doar secundar cu shotgun / principal cu shotgun / principal cu secundar / doar principal / doar secundar.

Datorita statutului diferit fata de CSC, gearul se va schimba putin in sensul in care trebuie sa il ajustati pentru high speed. Incarcatoarele, holsterul, portincarcatoarele vor fi ajustate pe model de WARRIOR BELT. Tot gearul va fi ajustat pentru o manipulare rapida si acces direct la sistem secundar, incarcatoare ale ambelor sisteme. Slingul sistemului principal nu intra in echipament.

 

Parcurgerea stagiilor se va efectua pe grupuri de tinte dedicate fiecarui sistem de angajare in parte, dar totul va fi cursiv. Nu va fi o regula de baza ca stagiile sa inceapa cu sistemul principal, apoi secundar si shotgun la final. Ordinea de angajare asupra tintelor va fi aleatorie, putandu-se incepe cu shotgunul sau secundarul sau principalul.

 

Saptamana viitoare o sa aveti pus la dispozitie, pe langa pregatirea pentru FINALA CSC si Regulamentul RCS, Semantica, Statutul si Modul de Punctare RCS. Totodata vom stabili in acest topic data Editiei I RCS, locatia pentru desfasurarea evenimentului si formularul de inscriere.

 

Speram ca v-am trezit interesul si asteptam cu drag feed back de la voi.

 

 

Until next time, keep training !!!

Masashy - SRA

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Era si cazul sa reapara aceasta competitie!

Singura chestiune consta in achizitionarea sistemului Pump, respectiv ne indreptam catre un sistem cu 3 bile sau 1 bila? Mie mi-ar placea sa trag cu propriul meu sistem si nu cu unul imprumutat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noi putem pune la dispozitie un shotgun cu 3 bile... Parerea mea este ca cine are sa traga cu al lui, daca are 1 sau x bile poate fi un avantaj sau nu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.