Luca Gabriel

CSC Training - 17.08.2013 - ARENA (in loc de Dynamic Entry)

Recommended Posts

La cererea publicului , datorita faptului ca multe echipe nu sunt disponibile pe data training-ului datorita evenimentelor in desfasurare in diverse locatii, schimbam specificul training-ului pe Concealment Systems Challenge. Vom reprograma training-ul pentru echipe cat de curand

 

Detaliile legate data, ora si locatie raman aceleasi, se modifica numai echipamentul necesar si sistemele ca pentru CSC, respectiv:

- Sistem secundar si holster

- Incarcator suplimentar si port incarcator

- Gaz, bile

- Vesta sau alt articol vestimentar care sa acopere sistemul

 

Cu scuze pentru eventualele inconveniente,

 

Echipa SRA

 

Dynamic Entry Team Tactics reprezinta un modul mai avansat pentru echipe cu o experienta in jocurile mai complexe de airsoft.

ARENA, prin spatiile cladirilor interioare si exterioare reprezinta locul perfect pentru a pune in practica acest modul de training.

Antrenamnetul se va baza pe comunicarea precisa a operatorilor intre ei, miscari rapide in echipa, metode diverse si precise de intrare si abordare a spatiilor interioare cat si exterioare adiacente, dispunerea zonelor de blocare apropiata si indepartata a locatiei unde se efectueaza ENTRY-ul, manipulari ale sistemelor de angajare rapide si precise. Totodata vom exersa " teme " diverse care au inceput sa fie puse in practica in anumite eventuri nationale / internationale ( transportarea unui operator simuland ca este ranit, extragerea rapida a unui VIP, angajari din AUTO, inaintare / retragere echipa intr-o zona X si multe alte elemente.

 

Echipamentul necesar operatorilor va fi cel utilizabil la fiecare event / joc de Duminica : Vesta tactica / chest rig / warrior belt / holster sistem secundar / portincarcatoare sostem secundar / sistem principal + minim 3 incarcatoare / sistem secundar + minim 1 incarcator / statie emisie receptie / lanterna / manusi / genunchiere / gaz / bb's-uri / camleback / food.

 

Desi CSC-ul reprezinta un modul foarte important, dorim sa continuam training-urile si pentru pasionatii de milsim si nu numai. Avem o paleta mare de antrenamente si dorim de aceasta data sa mai schimbam putin specificul

 

Va garantez ca acest tip de training nu a mai fost efectuat pana acum si dorim sa impartasim cunostiintele noastre pentru a ridica nivelul vostru de pregatire practica si teoretica. Totodata, nu uitati ca automatismele ar trebui sa fie prezente in ceea ce inseamna manipularea sistemelor, dispunerea in echipa, deplasarea operatorilor, comunicarea, etc...dar tactica si metodele de abordare in interior / exterior reprezinta O DECIZIE INTR-O FRACTIUNE DE SECUNDA, decizie luata de orice team-leader / operator. Pentru a fi siguri ca aceasta decizie va fi buna pentru echipa, este nevoie un antrenament continuu, astfel incat in momentele cand sunteti doar voi pe teren, echipa stie ce are de facut...si orice pas este deliberat.

 

Va invitam sa experimentati un training complex alaturi de noi Sambata 17.08.2013 la ARENA.

Prezentarea se va face la ora 08:30, briefing-ul efectuandu-se la ora 09:00. Estimam un training mai lung ca durata, finalul acestuia fiind la ora 16:00-17:00. Taxa este aceeasi ca de fiecare data, 50 ron / operator. Formularul de inscriere va fi la dispozitia voastra in curand.

 

Dorim sa " depasiti " un anumit nivel de oboseala fizica si psihica si sa oferiti tot ce puteti oferi. Totodata, acest training urmareste si spiritul de echipa in anumite momente..

 

Vom efectua la final de training, stagii cu operatori "adversari " atat in exterior cat si in interior, iar inainte de start-ul traseului, echipa va avea un briefing cu elementele pe care " HQ Team " le are disponibile. Mapele / hartile spatiilor interioare pentru Team ENTRY vor fi dispuse in pachete mici, astfel incat team-leader-ul sa aiba acces rapid la ele ( dispunere pe interiorul antebratului ).

 

Datorita duratei mai lungi a antrenamentului, va fi si o pauza de masa, pauza la care sfatuiesc operatorii sa nu o petreaca doar sezand si hranindu-se din plin......altfel starea de concentrare se va diminua foarte mult, iar finalul training-ului care va reprezenta partea de focusare 100% va fi in defavoarea voastra.

 

Va asteptam cu drag la training.

 

 

Until next time, keep training !!!

Masashy - SRA

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dafuq... Dacă Spartan Wars nu e... apăi DETT să fie!!!!! Count me in!

Share this post


Link to post
Share on other sites

La cererea publicului , datorita faptului ca multe echipe nu sunt disponibile pe data training-ului datorita evenimentelor in desfasurare in diverse locatii, schimbam specificul training-ului pe Concealment Systems Challenge. Vom reprograma training-ul pentru echipe cat de curand. Restul detaliilor le gasiti modificate in postul initial.

Share this post


Link to post
Share on other sites

din pacate, la acea data, sunt in drum spre bulgari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dragilor, venim cu rugamintea de a confirma prezenta voastra vis a vi de participarea la training. In acest antrenament vom folosi tinte tip IDPA dispuse in suporti identici acelora din poligone. Vom efectua atat module de basic cat si module avansate de manipulare ale sistemului secundar cat si module de deplasari rapide de la o tinta / tinte la alta /altele, pozitii tactice folosite in competitii, schimbari tactice si rapide de incarcator, angajari instinctive si rapide. Totodata modulul de stroke draw va fi unul care va fi exersat atat static cat si din deplasare cu angajare rapida asupra tintelor.

 

Va fi un training complex, care nu trebuie ratat deloc mai ales de catre participantii CSC si d ce nu si de catre novici.

 

Va asteptam cu drag la ARENA la data de 17.08.2013, ora 08:00.

 

 

Until next time, keep training !!!

Masashy - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va asteptam sa va inscrieti la.CSC Training si sa traiti alaturi de noi experiente noi si folositoare atat in competitii cat si in manipularea secundarului, indiferent de mediu de utilizare.

 

Until next time, keep training !!!

Masashy - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok dragilor. Vineri seara pana la orele 23:00 va rugam sa completati formularul de inscriere. O sa pot lua in calcul doar pe cei care completeaza acest formular si in cel mai rau caz pe cei care imi pot trimite la acea ora tarzie un sms pe tel mobil. Merci.

 

Until next time, keep training !!!

Masashy - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.