archangel01

ANTRENAMENT SISTEM SECUNDAR - SRA ARENA - sambata 29.06.13

Recommended Posts

Antrenamentul se va desfasura la SRA Arena, sambata, 29 iunie 2013 cu prezentarea la ora 08:30.

 

Acest training contine elemente bazice si avansate de manipulare a sistemului secundar, folositoare atat in competitia CSC cat si in situatiile tactice tipice intalnite in joc.

 

Echipament necesar:

- Protectie ochi

- minim o genunchera dispusa pe genunchiul dominant

- Gaz

- bile

- sistem secundar

- 2 incarcatoare

- holster

- minim 1 port incarcator

- apa, sa va mentineti hidratati

 

 

Recomandam participarea in mod special concurentilor CSC care vor sa isi ridice nivelul. Va pot confirma, bazat pe propria experienta ca, desi antrenamentul individual sustinut ajuta foarte mult la progres, acesta poate atinge un plafon din cand in cand datorita faptului ca nu ne constientizam greselile si limitarile auto-impuse. Insa atunci cand ai un instructor care te priveste din afara in contextul unui antrenament structurat, iti identifica slabiciunile, ajutandu-te sa le constientizezi si impune remediile, poti face salturi in performanta. Asa ca hadeti sa ne "tunam" impreuna si sa ridicam atat nivelul la care ne desfasuram in competitie cat si profesionalismul cu care ne prezentam la joc.

 

Paul va posta in seara asta formularul de inscriere, pe care va rugam sa il folositi.

 

Va asteptam cu drag,

 

Echipa SRA

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare dragilor. Cu speranta ca nu este prea din scurt anuntat acest training, doresc sa va fac cateva precizari vis a vis de acesta. Indiferent de specificul in care utilizati sistemul secundar de angajare, important este sa invatati sa-l folositi cat mai bine, precis si rapid. Totodata incidentele care pot aparea la sistemele secundare de airsoft pot fi rezolvate foarte rapid chiar daca va aflati intr-o situatie cu un nivel ridicat de stres / adrenalina. Se cunoaste faptul ca " munca la rece " este utila, dar totodata, langa voi nu este nimeni care sa puncteze greselile facute si astfel o sa va gasiti intr-un punct in care va deprindeti anumite miscari, manipulari total eronate. Noi va stam la dispozitie pentru a va aduce la alt nivel, asa cum o facem de ceva timp si nimeni nu a fost nemultumit, ci dimpotriva, a plecat de la training cu foarte multe info practice si teoretice insusite, pe care le pune in practica cu rezultate pozitive la event-uri.

 

Speram sa avem din partea voastra un feed back pozitiv in participarea l training si va asteptam cu drag sa va inscrieti in formularul pus la dispozitia voastra.

 

 

Until next time, keep training !!!

Masashy - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

cat este taxa de participare si cat dureaza (aproximativ) antrenamentul?

 

multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma voi antrena si eu alaturi de voi insa din Mamaia. Spor la studiu dragilor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare dragilor. Cine doreste sa sustina maine antrenamentul pe secundar este rugat sa cpmpleteze si formularul de inscriere. Ne vedem maine. Va asteptam cu drag.

 

Until next time, keep training !!!

Masashy - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitari tutror pentru efortul depus in timpul cursului si pentru roadele clar vizibile in timpul exercitiilor in regim de competitie de la finalul acestuia. Razvan, multumim din nou pentru elementele predate, a fost un antrenament excelent, ca de obicei. Noutatile ca angajarea instinctiva cu aparatele de ochire acoperite si metoda alternativa de scoatere si extindere clar ne imbunatatesc timpii si cu siguranta le vom lua cu noi la CSC IV.

 

Un weekend placut tuturor!

 

Mihai

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte interesant antrenamentul de azi!!! Plin de elemente noi, de "tips"-uri care cu certitudine au adus un plus de siguranta in manuirea sistemului secundar. Speram ca efortul lui razvan sa fie cat mai "vizibil" in rezultatele de la urmatoarele editii ale CSC.

MULTUMIM RAZVAN!!! Felicitari pentru modul in care stii sa ne pui la treaba atat din punct de vedere psihic cat si fizic

Fiecare antrenament alaturi de tine si echipa ta (SRA) e un castig in plus pentru fiecare!

Share this post


Link to post
Share on other sites

salutare. un antrenament foarte bun pentru cei care vor sa evolueze in manuirea secundarului. elementele predate si testele de la sfarsitul antrenamentului m-au ajutat sa imi constientizez punctele slabe. cu noile imputuri de la antrenament si cu un pic mai mult amunca sper sa se vada diferenta in evolutiile viitoare in competitiile CSC.

 

vreau sa multumesc echipei SRA pt efortul depus si pt timpul acordat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare la toata lumea! Ce sa zic, un antrenament in toata regula cu o imbinare fericita a notiunilor teoretice cu cele practice demonstrate cu maiestrie de Razvan care cu pasiunea lui ne insufla si noua spiritul acestui gen de pregatire. Simtim cu totii ca progresam , ca invatam lucruri utile in manuirea sistemelor secundare ( si nu numai, ma refer la antrenamentele pe sistemele principale, sfaturile si secretele fiind foarte practice nu numai in jocurile de airsoft ci si-n situatiile cu sisteme de angajare pe glont). Companie placuta, colegi de calitate, observatii de bun simt fara mistocareala pe care am vazut-o si-n alte cazuri.Personal simt ca am facut un progres notabil participand la aceste antrenamente.Multumesc echipei de organizare pentru daruirea si pasiunea pe care o demonstreaza de fiecare data.

Triple Howgh !

Share this post


Link to post
Share on other sites

mie mi-a placut cel mai mult evolutia in conditii de "stress" de la ultimul exercitiu. mi s-a parut un foarte bun antrenament pentru concentrarea inainte de stagii, indiferent de conditiile de zgomot inconjuratoare.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.