Luca Gabriel

IDPA " CSC Gold Team " by CTS TUNARI @ SRA

Recommended Posts

Salutare dragilor. Dupa cum vedeti, acest nou topic reprezinta o invitatie oficiala facuta de ambele parti pentru membrii CSC care doresc sa inceapa pregatirea pe glont la un nivel profi. Avand in vedere faptul ca in perioada 07.08 - 08.08 2013 avem eventul CE IDPA Slovenia, SRA si CTS TUNARI va face selectie din grupul CSC pentru echipa oficiala CTS TUNARI - IDPA Romania. Aceasta selectie se va face in urma modului in care fiecare se prezinta intr-un mod cat mai profi la CSC si la sesiunile de glont.

Aceasta selectie va fi bazata pe profesionalismul vostru, pe respectarea regulilor de conduita si in primul rand se va face in functie de nivelul vostru de pregatire.

 

In curand vom posta si modulele de pregatire pe sistemele de airsoft si pe glont care le vom pune la dispozitie pentru voi, in scopul de a va ridica nivelul de pregatire si a prinde un loc in echipa CTS TUNARI - IDPA Romania.

 

Doresc doar sa va spun ca deja sunt 2 persoane care au primit acceptul nostru in echipa. Totodata, voi avea onoarea sa ma alatur si eu echipei, iar in acest sens pot spune ca sunt mandru si sunt sigur ca putem face o figura frumoasa acolo.

 

Alte detalii o sa le aveti in curand. Ganditi-va si asteptam feed-back-ul vostru. Multumim si va asteptam cu drag.

 

Until next time, keep training !!!

Masashy - SRA

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me likeee.. abia asteptam!

 

din punctul meu de vedere... contati pe tot sprijinul si daruirea mea!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Atentie la confuzie: Slovenia nu Slovacia! Urmeaza sa ma interesez in amanunt asupra procedurilor de tranzit cu armament pe solutia aeriana sau terestra, intrucat intentionam sa deplasam din magazia clubului echipamentul necesar. Pe masura ce primim informatii le vom posta in atentia celor interesati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pt mine, repet, pentru mine, diferenta nu e decat ca imi iau buletinul sau pasaportul...

 

in ianuarie am facut drumul pana la Padova.. via Maribor. E frumoasa tara si are autostrazi beton.

 

o sa urmaresc topicul...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare dragilor. Doresc sa fac o precizare inainte de a incepe schimbul de pareri, intrebari si altele.

 

Am facut precizarea acestui campionat din Slovenia pentru a observa ca sunt accesibile si intr-adevar se si intampla astfel de event-uri...dar exista un mare DAR totusi.

 

Sunt cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont. In primul rand pregatirea voastra la acest moment nu este nici pe departe aproape de ceea ce se intampla la acele.competitii. CSC-ul si sesiunile pe glont de la CSC nu sunt de-ajuns pentru a va permite accesul la aceste challenge-uri. Va trebui sa accentuati pregatirea voastra pe glont, la poligon alaturi de mine, Cornel, Gibbons, Georgian, Viorel. Pregatirea intensa ( chiar si 50 de cartuse / pregatire ) trebuie facuta cu cap si constant. Dupa o anumita periioada ( depinde de voi ), Cornel o sa vina sa va vada si o sa va dea acceptul ( el este oficialul IDPA responsabil pe Romania ) pentru a va face inscrierea in IDPA, dupa care urmeaza sa dati calificarea IDPA, in urma careia o sa va incadrati intr-una din categoriile de tragatori IDPA. Acestia ar fi pasii de urmat pentru a va putea alatura echipei IDPA Romania. Totusi este nevoie de tragatori buni si foarte buni, iar experienta o puteti castiga participand inainte la concursurile TACTICAL CHALLENGE si nu numai.

 

Deocamdata, singurii oameni care ar putea fi luati in calcul in viitorul apropiat a se alatura echipei IDPA Romania, dar dupa o linga perioada de pregatire, sunt Mihai Popescu din SRA si MAU din echipa MAT. Acestia au fost observati si urmariti in evolutia lor. Totodata pregatirea continua pe care o fac la poligon si evolutia lor din ultima perioada confirma posibilitatea de a se alatura echipei. Aceasta ar trebui sa fie un exemplu pentru toti.

Va incurajez sa incepeti pregatirile, sa va demonstrati insiva ca asa cum Iuri ( exemplul cel mai elocvent dincomunitatea de airsoft ) a reusot sa se faca cunoacut, asa puteti si voi. Trebuie doar sa va doriti.

 

Until next time, keep training !!!

Masashy - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum spunea si Razvan, Cornel Osenschi - ambasadorul IDPA pentru Romania, va fi cel care va avea ultimul cuvant in formarea echipei care va reprezenta Romania la CE din Slovenia.In plus, el raspunde in cadrul clubului nostru de evaluarea de siguranta - absolut obligatorie pentru orice competitie IDPA sau similar. Sunt motive suplimentare pentru a intensifica pregatirea si de a demonstra ca exista valoare, indiferent de istoricul social sau profesional. Nu uitati ca orientarea principala a IDPA (conceptul de baza - daca preferati) este acela de a pune omul inaintea echipamentului, adica daca "ustensilele" sunt limitate la upgrade, diferenta se face prin calitatea umana - acest fapt este oportunitatea voastra de a demonstra ce stiti fara stresul banilor investiti in tot felul de gadgeturi mai mult sau mai putin utile.

 

Sunt convins ca SRA poate produce performanta si in mod special am incredere in Razvan, un om deosebit care poate transmite tot ce aveti nevoie pentru a parcurge fara incidente orice competitie - nationala sau internationala. Depinde exclusiv de voi cat de mult va doriti sa evoluati, in ceea ce ne priveste vom initia impreuna cu SRA , daca este de acord desigur, un set de facilitati care sa va ajute in munca de constructie.

 

Inceputul formarii voastre ca sportivi IDPA se produce prin parcurgerea stagiilor de clasificare. Descrierea lor amanuntita este disponibila pe site-ul oficial al IDPA (http://www.idpa.com/compete/rules), iar noi, club afiliat si cu ajutorul lui Cornel - SO certificat IDPA, avem calificarea sa le sustinem. In scurt timp, pentru cei interesati vom comunica etapele acestor clasificari. Cel mai important lucru - si care nu trebuie uitat - este dobandirea calitatii de membru IDPA prin aplicatia online (https://www.idpa.com/join-now), altfel accesul la clasificare nu este posibil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim pentru informatii.

Sunt constient ca inca ma joc cu galetusa prin nisip, dar exista dorinta de a evolua si poate anul viitor cine stie...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ridicarea nivelului de pregatire pe specificul de glont, fie IDPA fie altceva similar se face prin multa munca. Dupa cum puteti observa de ceva timp incoace, CTS TUNARI si SRA, va pune la dispozitie infrastructura necesara, oameni care sa va indrume spre tranzitia in conditii foarte bune pe specificul de glont si nu in ultimul rand competitiile in urma carora castigati experienta. Sunt sigur ca daca strangeti putin randurile, puteti sa va alaturati lui Mihai si lui MAU in zilele de pregatire care le deruleaza sub instructajul CTS TUNARI si a mea. Dupa cum scria mai sus Eugen, nu conteaza ce specific de munca ai, din moment ce vii si te dedici atat cat iti permite timpul, acestei laturi de pregatire. Iuri...Cristea Lucian are un talent inascut, iar din primele training-uri si competitii cu SRA, i-am propus sa vina si sa inceapa pregatirea la poligon. Inca pe atunci aveam timpul liber si momentele petrecute alaturi de Cornel si Gibbons cu el, cat si continuarea pregatirii lui alaturi de cei doi dupa ce eu incepeam viata de tatic..., au dus la rezultatele pe care le cunoasteti. Meseria lui nu are nimic in comun cu specificul de glont, dar talentul, daruirea si munca asidua, l-au dus acum sa demonstreze ca nu conteaza daca ai un job cu asemenea specific. In acest sens m-am dedicat in continuare de a lucra cu Mihai si MAU destul de intens la poligon si nu pot decat sa spun ca usor usor vor deveni mai mult ca sigur oameni de baza in echipa lui Cornel, aceasta dupa ce vor fi evaluati si vor deveni membri oficiali IDPA. Au aceeasi daruinta, acelasi talent ce asteapta sa fie modelat si amandoi iubesc sa munceasca pentru a-si imbunatati nivelul. Nu sunt singurii care pot veni din urma si sunt sigur ca si ceilalti puteti de asemenea sa ajungeti acolo unde poate nici nu va gandeati. Cu putina rabdare, foarte multa munca si dedicatie, o sa puteti accesa astfel de competitii.

 

Dupa cum spunea si Eugen, se pot lua in calcul anumite avantaje in sistemul vostru de pregatire, daca o sa veniti la poligon constant. Nu este vorba de a cheltui nonstop la poligon ci este vorba de a pune in valoare oameni care au talent si care doresc sa-si depaseasca nivelul. Atat Cornel cat si Gibbons, oamenii de baza a echipei IDPA Romania - CTS TUNARI, isi doresc oameni pregatiti din toate punctele de vedere, ca astfel in momentul cand participi la un event international sa pui in practica ceea ce deja ai invatat si sa nu clachezi ca altii. Sunt tragatori de performanta, cu rezultate internationale, acest lucru insemnand enorm in comunitatea de tragatori. Ar trebui sa incepeti sa va pregatiti daca doriti sa va alaturati unor oameni cu adevarat profi. In general, in fiecare Marti si Joi, eu sunt la poligon cu Mihai si MAU. cine doreste sa se alature baietilor si sa invete totul de la ZERO, asa cum trebuie, ii astept cu mare drag. Pentru a evita orice nelamurire, eu nu percep nici un fel de taxa, singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa luati legatura cu Mihai, iar el va suna la poligon pentru confirmarea a X persoane pentru a fi totul ok. O sa platiti doar taxa de poligon si cartusele pe care le trageti. In rest, odata ajunsi acolo, sub stricta observatie a instructorului de la poligon, Georgian sau Viorel, eu va indrum spre ceea ce trebuie sa cunoasteti, sa invatati si sa imbunatatiti. Este altceva sa tragi gandindu-te ce ti-ar putea fi necesar tie si altceva cand exista cineva in spatele tau sa te indrume sa faci exact ce trebuie facut.

 

Multumim Eugen pentru sprijinul acordat, iar in momentul cand eu personal o sa consider ca cineva din grupul care va veni la pregatire, este ok pentru tranzitia pe glont la nivel de IDPA sau ceva similar, il contactez pe Cornel, iar impreuna cu Gibbons, ei vor hotari daca X sau Y sunt ok.

 

Asteptam feed back din partea voastra dragilor si nu va plafonati sa ramaneti doar la nivelul de competitii tir dinamico-tactice airsoft. Puteti mult mai mult si este timpul sa incepeti sa faceti pasii.

 

Until next time, keep training !!!

Masashy - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Domnu' Serifu' Stelar!

Sunteti mult prea diplomat pentru nivelul meu.

Pi scurt: nu mi-e frica sa incerc ceva nou/diferit de teama ca nu o sa reusesc.

 

Numai bine,

Cilu' lu' Buni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu nu pot decat sa multumesc pentru increderea acordata si sa incerc sa ma ridic la nivelul asteptarilor. sper sa ma perfectionez in asa masura incat sa pot fi primit in cadrul echipei IDPA.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu unde sa intreb asa ca o sa abuzez de topicul asta.

 

Mi-au venit "cartonasele" de la IDPA. Cum se folosesc?

 

Am citit eu pe acolo sa se dau niste probe ca sa te incadreze intr-o categorie de nestiutori, dar nu le-am pricipit.

 

Numai bine!

Share this post


Link to post
Share on other sites

citat din regulile IDPA (completare pe 2013): "New IDPA members are Unclassified until they shoot their first IDPA Classifier in a Division.There are two ways to classify shooters, one by shooting the Classifier, and two by being promoted based on performance in a Sanctioned Match."

ca sa vezi cum arata un classifier, uita-te la acest link:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe cartonas se vor trece rezultatele din calificari (divizia si categoria in care te incadrezi).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multam de info! Am cam priceput si eu chestiile astea. Ma interesa cand se tin, unde si cam care sunt conditiile.

 

Poti sa faci o pregatire inainte? Are rost? E indicata?

 

Lucian.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tu vino la poligon sa te antrenezi alaturi de MAU si Mihai si discutam detaliile acolo. Daca in urma a ceea ce o sa faci cu mine o sa pot confirma ca esti pregatit sa faci saptamana de pregatire finala alaturi de Cornel de la poligon si dai si clasificarera, inseamna ca este totul ok si va urma ceea ce am specificat in randurile anterioare.

 

Te astept la poligon.

 

Until next time, keep training !!!

 

Masashy - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

O intrebare - este cineva interesat de antrenament cu shotgun?

Costurile pot fi acestea - o cutie de 25 (alica de 1,4 mm, 24 grame incarcatura) - undeva intre minim 25 lei si maxim 30 lei (trebuie sa negociem cu furnizorul, dupa ce am o idee de consum), o cutie de proiectil unic (10 bucati) - slug - (Brenneke) - 46 lei/ cutia (sufera o mica scadere daca sunt doritori si putem negocia). La munitie se adauga - 10 lei/om inchiriat arma (cine nu dispune, desigur -idem pentru munitie), 40 lei/persoana ora de poligon.

 

Deci un antrenament cu shotgun, este format din - 2-3 cutii cu alica, 1/2 cutie Breneke, arma, poligon: total consumabile/echipament (minim) - 150 lei/persoana/sedinta

Antrenamentul poate fi condus de un instructor experimentat pe tipul de arma, deci daca nu trageti cu mine (adica eu nu iau nimic - just for fun - dar nu promit sa am un program fix, vin cand pot) este posibil sa fie nevoie de un cost al prezentei sale. Intre noi am discutat de principiu, fara detalii, dar daca sunt doritori, am sa negociez o valoare usor de suportat. Totul se rezuma la posibilitatile voastre si desigur, la interesul fata de aceasta parte a IDPA.

 

Looking for feedback.

 

Tactical_Shotgun_Joita.jpg

image hosting websites

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din pacate nu am reusit sa ajung la sesiune de clasificare de pe 10 august.

 

Exista sanse/planuri sa se mai tina inca una anul acesta?

 

Numai bine,

Lucian.

 

Felicitari Archangel01, Iuri, Mau!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.