Luca Gabriel

CQB Tactics & Manipulation Training - Sambata 08.06.2013

Recommended Posts

Salutare dragilor.

 

Iata ca a venit vremea sa profitam si de infrastructura ARENEI pe specific CQB. Acest curs se va baza pe tactici complexe si pe manipulari rapide si precise in spatii interioare. Cursul se va desfasura pe toate cladirile noastre cat si pe zona adiacenta exterioara, baandu-ne pe realitatea jocului. Ne vom axa pe insusirea elementelor de basic si advance in CQB, urmand sa lucram pe echipe binom, 3, 4 si 5 operatori.

De aceasta data, vom aborda diferit tot cursul, pregatind trasee complexe, IN ORB, cu briefing al echipei, premergator rezlvarii spetei in sine. Totodata, primele 2 ore le vom acorda elementelor de basic in manipulare rapida, tehnici de intrare in cladiri, abordare in apropierea de cladiri si comunicare intre operatorii din echipa.

 

Desi anuntul este cu un oarecare delay, speram sa nu reprezinte un impediment pentru participarea voastra. In cursul zilei de azi, o sa aveti la dispozitie si formularul de inscriere pentru confirmarea participarii voastre la curs.

 

Echipamentul necesar : Vesta / Chest Rig, cu portincarcatoare pentru ambele sisteme de angajare / Casca ( nu este obligatorie ) / Incarcatoare minim 3 la sistemul principal.de angajare si maxim 2 la sistemul secundar de angajare / Ochelari protectie / manusi tactice ( de preferat ) / camleback ( de preferat ) / statie emisie receptie / gaz si bb's.

Taxa de participare este aceeasi, de 50 ron / operator; prezentarea la ARENA va fi la 08:15, fara delay va rugam...

 

Daca pana acum ne-am axat mai mult pe module prestabilite, pe desfasurarea lenta a tehnicilor si tacticilor in interior, de aceasta data ne vom desfasura traseele cu rezolvarea spetelor cat mai real posibil, contratimp, cu " pierderea " operatorilor din echipa in caz de " punctare si scoaterea din joc " si multe alte elemente realistice.

 

Suntem siguri ca acest curs va fi unul din cele mai apreciate cursuri ale noastre si aceasta datorita faptului ca o sa duca echipele la un nivel de stres foarte ridicat si totodata depasirea aceatuia si rezolvarea spetelor in sine.

 

Asteptam cu drag sa ne vedem Sambata la ARENA pentru a invata alte lucruri noi si atat de neceaare intr-un joc / event de airsoft.

 

FORMULAR DE INSCRIERE

 

 

Until next time, keep training !!!

 

Masashy - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cursul va include si tehnici de AUTO manipulation, COVER AUTO in echipa binom, 3 si 4 operatori, toate acestea fiind obligatoriu de cunoscut pentru eventurile de la BORDER WAR, BERGET si alte evenimente internationale si nationale in care specificul de MECHANIZED Drills & Tactics sunt prezente.

CQB-ul impreuna cu AUTO Tactics vor fi elementele de baza pentru training, iar acestea se vor desfasura cat mai aproape de realul jocului. Cursul va fi IN ORB pentru toti operatorii, astfel incat greselile si depasirea lor se vor face in timpul spetei date pentru echipa.

Stresul pe care il vom induce fiecarei echipe in parte va forta operatorii sa isi depaseasca limitele si sa continue rezolvarea spetei, improvizand foarte mult, gandind in fractiune de secunda metodele de actiune, etc.

 

Va asteptam cu drag intr-un numar cat mai mare la unul din cursurile de baza pentru echipe.

 

Until next time, keep training !!!

Masashy - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Masina cui o folosim? Pe a mea o bag maine in service... nu stiu cand iese... cred ca luni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pun o masina cu volanu' pa dreapta la bataie, da n-am asigurare. Am nevoie de o rezolvare in caz ca ma opreste garda. Traseu centura din otopeni in pantelimon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

)))))...tipic UK Mihai...)))

 

Oricum avem nevoie de o masina sau chiar 2 pentru ARENA sa le postam pentru antrenament. Daca aveti variante pe la REMAT sau alte persoane care vor sa scape de vechituri, anuntati-ne, ca le luam noi. O sa le reconditionam ca tot ce inseamna manipulari si miscari pe langa si in ele, sa fie SAFE.

 

Anyway, nu garantam Mihai cu "militia" nimic...eu cel putin la Circulatie nu am pe nimeni....)))...doar sa te scot cu asalt de la racorica...)))

 

Lasand gluma la o parte, va asteptam cu drag Sambata la training intr-un numar cat mai mare, pentru a putea pune in aplicare toate elementele de tactici si manipulari in echipa.

 

 

Until next time, keep training !!!

 

Masashy - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dragilor, asteptam in continuare sa va inscrieti la curs. Un numar mai mare de participanti ar duce la derularea in conditii ideale a trainingului, aici fiind necesare echipe formate din 3 - 5 operatori. Spun acest lucru pentru ca in zone urbane si spatii inchise este nevoie de acoperire 100% a zonelor in timpul angajarii, acoperirii, deplasarilor, etc.

 

Cu acestea fiind spuse, va asteptam ca pana Vineri seara, sa va inscrieti pe formular pentru a confirma participarea voastra cat si a colegilor vostrii din echipa, sau prieteni din alte cluburi. Am dori nominal sa faceti acest lucru pentru a ne pregati si tintele si traseele pentru training.

 

Va asteptam cu drag la un training complex care va fi si extenuant din punct de vedere al punerii in practica a tacticilor cat si din punct de vedere fizic si al manipularilor sistemelor de angajare, dar de pe urma caruia o sa va schimbati in mod sigur modalitatea de abordare in echipa a unor situatii din timpul jocurilor.

 

Until next time, keep training !!!

 

Masashy - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte bine dragilor. Sper sa va adunati intr-un numar cat mai mare pentru a putea derula toate elementele in conditii optime.

 

Mihai, in conditiile in care poti veni cu CAR-ul, dara fara sa te risti aiurea, este bine venita propunerea ta, asta deoarece masinile ARENEI, care trebuiau sa ajunga permanent la ARENA intarzie inca 2 saptamani. So, daca poti e ok, daca nu, nu este nici un fel de problema si gasim o varianta de improvizare AUTO

 

In alta ordine de idei, as dori sa va aduc la cunostiinta elementele training-ului:

 

- INTRO SRA & Specificul Cursului

- Reguli de Siguranta

- Warm Up Manipulare avansata ale sistemelor de angajare ( angajare rapida, tranzitie, schimbari tactice si rapide de incarcator, angajare reactiva fara luarea liniei de ochire din distante mici, deplasari tactice rapide cu angajare spre tintele oponente, Reminder Tactici Basic CQB, Reminder Ajustare Echipament, Reminder Mod Comunicare intre operatorii echipei )

 

- Modulul AUTO, pe care SRA-ul il efectueaza in premiera la acest curs. Dorim sa facem acest modul deoarece in ultimii 2, 3 ani de zile, la toate event-urile internationale si nu numai, se foloseste din ce in ce mai mult notiunea de MECHANIZED UNIT si astfel dorim sa va aratam tehnicile profi utilizate in eliminarea din joc al operatorilor din echipele oponente. Acestea sunt fie din interiorul masinii, fie din exteriorul masinii ( deplasare sau static ).

 

- Modul de apropiere de cladire si ocuparea punctului BETA ( premergator intrarii dinamice sau in ascuns, din zona ALFA )

- Dispunerea echipei in punctul ALFA, premergator intrarii dinamice finale

- Moduri de intrare dinamica ( pe o singura intrare, pe 2 intrari ) si dispunerea echipei in acest sens.

- Deplasare pe hol lung cu acoperire & Modul HOL IN DOI

- Intrare dinamica spatiu inchis ( camera )

- Modul HOLL BOSS

- Modul HOL IN "T" simultan de catre 2, 4 operatori

- Modul ESCHIVA PE PERETE, pentru a permite operatorului din spate sa preia angajarea in cazul angajarii pozitive ale primului operator

- Modul PAS ADAUGAT DINAMIC cu angajare simultana

- Modul ANGAJARE SUSTINUTA pe deplasare rapida spre inainte / inapoi si acoperire echipa la inaintare sau retragere

- Modul COMUNICARE pe statii / verbal, fara statii

- Modul EXTRAGERE VIP din spatii inchise

 

Acestea ar fi elemenetele pe care le-am propus in cursul de Sambata cu voi si speram sa va fi trezit interesul.

 

Va avertizam ca este foarte mult de munca si totdata la acest curs o sa fortam limita stresului si accesului la odihna, apa si mancare ( pauze foarte scurte ). Datorita faptului ca ne dorim sa continuam, chiar sa imbunatatim nivelul de pregatire al operatorului de airsoft, vom merge inainte cu incercarea noastra de a atinge "realitatea jocului " si sa va fortam sa treceti peste oboseala psihica, fizica si starea de recalcitrare prin care o sa treceti. Daca o sa vi se para dur, foarte bine, daca nu, iar bine...noi dorim sa va imbunatatim, atata cat va permite si voua starea de spirit, fizica si celelelate elemenete adiacente.

 

Va asteptam cu drag sa va inscrieti in continuare si Sambata sa petrecem cateva ore impreuna, ore din care o sa iesiti castigati cu multe lucururi pentru voi si echipa voastra.

 

Until next time, keep training !!!

Masashy - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trainingul de azi...la cat de mult intrasem in rol, eu personal, ar fi durat pana la ora 18:00...dar sper totusi ca acele ore ( 09:00 - 14:00 ) le-ati simtit constructive si ca ati reusit sa plecati cu multe cunostiinte teoretice si practice.

Sunt foarte multumit de cum au decurs lucrurile azi si doresc sa va spun ca sunt mandru de felul cum ati facut fata la stresul ridicat creat, la oboseala fizica ridicata si pentru faptulca v-ati depasit nivelul de fiecare data, la fiecare modul din training.

 

Va multumesc in numele echipei SRA pentru efortul depus la trainingurile noastre si in special pentru ziua de azi. Bravo baieti. Multumim membrii D.A.T, URSULETII, O.A.S.T.E. pentru sprijinul oferit prin participarea la traini gurile noastre. Va asteptam la CSC III...

 

 

Until next time, keep training !!!

 

Masashy - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un antrenament excelent care a combinat teoria si executarea unor tactici clare cu elementul surpriza si cel de confuzie si stres, care sunt prezente in fiecare joc de airsoft, pregatindu-ne astfel sa le folosim in mediul si contextul jocului. Un exercitiu pe cat de obositor fizic si psihic, pe atat de stimulant. Instructie de varf Razvan, multumim inca odata SRA!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim Razvan pentru profesionalism. Un antrenament deosebit, in conditii destul de dure (efort fizic sustinut, stres, concentrare) cu elemente noi si foarte intresante (angajare din vehicul etc.). SUPER TARE! Multumim SRA si BRAVO RAZVAN pentru tot ce faci

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am mai crestat un semn pe patul armei.

 

Super antrenament! Cine nu a fost nu stie ce a pierdut.

 

Multumim Razvan pentru timpul pe care-l investesti in noi!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.