Sign in to follow this  
MaddoX

VFC 416c

Recommended Posts

Salut

 

Se apropie ziua mea de nastere si daca tot implinesc 16 ani am zis sa-mi fac cadou mai multe chestii, printre care si un 416c gbb. Problema mea e ca nu ma pricep la VFC-uri cand vine vb de gbb asa ca apelez la cei care au ceva experienta cu acest producator de gazoase. Ce ma intereseaza este fire control group-ul si bcg-ul. Otel zinc sau aluminiu? Cum se prezinta incarcatoarele? Pe net am gasit putine informatii iar sursele nu erau tocmai niste somitati intr-ale gbbr-urilor.

 

Thx

Share this post


Link to post
Share on other sites
Concluzie?

Concluzia este ca merg pe WE + Ra Tech: http://en.ratech.com.tw/english/index.php?option=com_content&view=article&id=74:rag-customrag-custom-work-we-27&catid=20&Itemid=139

Desi aproape 15k de bile trase si un singur nozzle spart nu suna rau deloc pt un gbbr (hk-ul VFC al unui coleg de forum), un 416C cu ceva piese Z-Parts (un carrier de otel si un nozzle guide ) ma aduce cam la aceeasi bani. Chiar daca imi place cum arata varianta cqb a hk-ului, scar-ul ma atrage mai mult, mai ales ca am mai detinut unul, tot open bolt.

 

Una din ele ar fi ca de ziua lui face 16 ani.

 

16 sau 30, ce mai conteaza, refuz sa ma maturizez

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this