Crazy.Bullet

Good Guys in Bad Lands - Airsoft Minievent - 2.06.2013

Recommended Posts

ggbl.jpg

 

Nume scenariu: Good Guys in Bad Lands

 

Combatanti:

- USAF (United States Armed Forces)

- FARC (Fuerzas Armadas Revolucionarias de Colombia)

 

Misiuni USAF:

- Recuperarea pachetului cu echipament parasutat in aria rosie pt. a putea indeplini misiunile urmatoare;

- Cucerirea si mentinerea respawn R1 si ulterior R2;

- Distrugerea bazei de rachete din spatele cladirii C12;

- Distrugerea depozitului de munitie din incinta C13;

- Distrugerea HQ FARC. (final scenariu)

 

Misiuni FARC:

- Recuperarea pachetului cu echipament parasutat in aria rosie si aducerea lui in HQ FARC (moment in care scenariul se opreste (max. 10) minute si pachetul se relocheaza pt. a fi cautat din nou);

- Cucerirea si mentinerea respawn R1 si ulterior R2;

- Apararea HQ FARC pana la finalul timpului de joc;

 

Finalul scenariului:

- Indeplinirea tuturor obiectivelor mai sus mentionate

- Expirarea timpului de joc.

 

Modul de desfasurare:

 

Impartirea taberelor:

- FARC ~ 2/3 din totalul participantilor;

- USAF ~ 1/3 din totalul participantilor;

 

Start:

- FARC iau startul din HQ FARC (se impart cum vor ei, vor avea un lider care ii va organiza).

- Armata ia startul din HQ USAF.

 

Cod vestimentar:

- FARC ce vor ei - culoare inchisa (obligatoriu ochelari);

- USAF in culori deschise + echipament cat de cat apropiat de realitate (plate carrier, casti, camelbag, comunicatie, echipament camo complet (obligatoriu ochelari).

 

Respawn:

- Vor exista 4 respawn-uri din 250 in 250 m. Marcate foarte vizibil si cu cate 2 steaguri in fiecare, (unul albastru pentru columbieni si altul rosu pentru armata). Respawn-ul este al taberei al carui steag este arborat la vedere undeva la 2 m deasupra pamantului. Ex: daca un membru FARC intalneste un respawn gol cu steag rosu si reuseste sa se apropie de el, poate sa dea jos steagul rosu si sa il lase pe sol arborand steagul albastru. In acel moment respawn-ul apartine FARC. Din respawn se iese doar in grup de 3 oameni sau din 10 in 10 minute. Valabil si viceversa pt. USAF.

- Respawn-urile din HQ-uri nu pot fi cucerite. HQ FARC pica doar daca armata distruge baza. Daca lupta se da mai aproape de 30 m de un respawn din HQ-uri acest respawn este blocat. Cine ajunge in respawn ramane acolo pana se finalizeaza lupta din apropiere.

 

START/STOP JOC:

- Start: 900 AM

- Stop: 1800 PM (in cazul distrugerii HQ FARC inainte de ora prevazuta pt. final scenariu, ne reorganizam rapid si jucam scenarii scurte gen capture the flag)

 

HARTA:

GGBL-map_resize.jpg

 

Cine vrea sa apara e binevenit. Jocul se tine in Fagaras.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intrarea in zona se va face organizat, pe baza de tabel nominal, asa ca va rugam sa anuntati din timp si punctual.Se va posta o locatie centrala in oras de unde se va merge spre zona de joc

Share this post


Link to post
Share on other sites

+ 11 la FARC - CAM Medias

+ vreo 15 - 20 tot FARC - CSABv

 

O sa actualizez cum primesc confirmarea 100 % din partea celorlalte cluburi/echipe invitate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

SB 1 clasic + modificarile din SB 2 daca e cazul. Noi jucam dupa clasicul SB1. Dar le imbinam noi cumva. SB 1 sau SB 2 nu va fi un impediment pt. desfasurarea in bune conditii a jocului ... trust me .. cei care au mai fost stiu despre ce vb ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca mai e loc am vrea si noi sa participam alaturi de colegii nostrii WTF la USAF. Voi revenii cu numarul exact in urmatoarele zile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si ca o noutate nonexclusivista treaba sta asa: SB1 sau SB2 .. ambele valabile .. fiecare cum si-a preparat pusca ... Nu se face crono la start. Crono se face doar in caz de reclamatie ... daca se confirma ca arma respectiva este "ilegala" posesorul este trimis acasa (iese definitiv din joc indiferent ca e din Bucuresti, Fagaras sa oricare alta localitate). Aici pariez pe buna voastra corectitundine, fair-play, onoare airsoftistica, premiza de la care plec din start. Cam asa se joaca pe la noi. Ma mai gandesc daca las HI-caps ... se va lasa cu zeci de kile de bile .. voi ce ziceti? .. Bineinteles, recomand midul pt realism. FARC-ul va avea misiuni secrete si de atac.

 

Din calculele mele (o sa afisez lista in ultima saptamana) sunt vreo 70 anuntati pana acum. Astept si alte confirmari ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

(pseudo) regula de la jocurile aa - ai high cap, tragi doar single, indiferent de viteza. ai mid, tragi conform sb (full sub 125, single peste)

 

plus ca puteti folosi si o regula a tmt-ului - single only in cladiri. in felul asta au si atacatorii o sansa :P (evident, cu respectarea med-ului)

 

cvlad la farc, daca se poate

Share this post


Link to post
Share on other sites

Single in cladiri este evident .. singulul full acceptat este cel de pe AEP-uri. Oricum .. o sa concep un regulament si il printez pe spatele hartilor, il postez si aici ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avand in vedere numeroasele cereri in PM in ceea ce priveste o posibila camparea la cort pt. cei care vor sa vina de sambata, problema s-a rezolvat. Exista la aproximativ 4 km de locatia de joc un complex care ofera locuri de campare cort/rulota in cele mai bune conditii: zona pazita si imprejmuita, toalete, dusuri cu apa calda, gratare, foisoare, etc. Pret: 10 lei de persoana sau 30 lei de rulota pt 24h. Intrarea la piscina se plateste separat. Link locatie pt. camping:

 

http://www.lagunaalbastra.ro/laguna-albastra-camping.html

 

Se pot instala corturile acolo de sambata si se pot aduna chiar si dupa joc daca se doreste. plecarea din acea locatie spre zona de intalnire se face la 800 am. (ora maxima admisa)

 

Saptamana asta incerc sa centralizez (ipotetic cel putin) persoanele inscrise la joc. Din acest moment imi rezerv dreptul (avand in vedere numarul neasteptat de mare de doritori) de a mai primi la joc doar in limita maxima de jucatori pe care o permite locatia. O sa dau un numar exact undeva la finele saptamanii. Cei care s-au inscris pana acum sunt automat acceptati. Pt. cei care mai doresc am rugamintea de a sta pana vineri in stand by pt. a vedea cum gestionez numarul mare de participanti.

 

In principiu avem cam asa:

 

CSABv: ~ 15

BAT: ~ 10

CAM (Medias) ~ 11

Meerkats Sibiu: ~ 20-25

ACD (Deva): ~ 10-15

Alba (Super taticii): ~ 10

Bucuresti: ~20-25

Mures: ~ 15

Cluj: ~14

... si sa ma mai uit ... deci imi cer scuze pentru intarziati dar asta e ... revizuiesc listele si revin cu amanunte. Multumesc pt. intelegere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca mai e loc as veni si eu.

 

Cineva din Bucuresti are un loc in masina ? : )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bucuresti-Predeal pe DN1, la intrare in Predeal faci stanga dupa pod catre Paraul Rece.

08harta-Ghid-Turistic.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
ce traseu recomandati la dus, din bucuresti?

DN1 - Buc - Ploiesti - Brasov - Fagaras

 

Buc - Rm Valcea - valea Oltului -la sensul giratoriu faci dreapta, si o tii drept pana in Fagaras

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am nevoie pana joi - vineri seara sa imi transmiteti in PM datele urmatoare:

 

Nme si prenume, echipa/club, serie/nr CI. In mare parte le am de la liderii echipelor invitate si care s-au ocupat fiecare in parte de echipa/clubul lui. Pt. cei are stiu ca vin si nu le-au dat, rog a fi trimise in PM-ul meu. Sunt necesare pt. a intocmi tabelele de intrare in locatie. Multumesc.

 

Prin urmare:

 

- se accepta atat SB1 cat si SB2 (pt. a impaca pe toata lumea in functie de cum si-a preparat pusca)

- in cladiri se intra dar angajezi (in interior - CQB) doar daca ai asupra ta side-arm, (AEP, Gbb, SMG-uri pana in 90 m/s) si se accepta full auto conform regulamentului SB1 - acel metru ipotetic care NU este obligatoriu, exclus a se folosi arma de asalt principala (peste 110 m/s) sau sniper (sau altele gen SAW, etc) in cladiri. Daca folosesti arma principala, folosesti DOAR SEMI.

- NU se joaca cu BANG!

- Se joaca cu HI-cap (recomandat MID) si fara limita de munitie.

- NU se urla "TE-AM NIMERIT" - daca esti convins 100% ca ai lovit adversarul, imi raportezi mie sau unui alt indrumator de joc si vom actiona in consecinta.

- Eu sunt judecatorul "suprem". In caz de abateri de la regulament imi rezerv dreptul de a lua masuri in consecinta fara afinitati, mozoale, cunostinte, rude, membri din clubul meu sau alt club, cunoscut personal de mine sau necunoscut pana la jocul de duminica. Aceasta nu este o amenintare, este o stare de fapt pt. responsabilizarea, corectitudinea si buna desfasurare a jocului.

- NU se face crono. Vor fi 2 cronografe pe teren si un masurator cu laser a distantei. Crono se va face doar in caz de reclamatie. In caz de abatere de la vitezele si modul de utilizare a armei prevazute in regulamet, consecinta este automat eliminarea din joc si parasirea locatie de joc. Astept din partea fiecaruia acel comportament care este esenta airsoftului. Onoare, fair-play, corectitudine si nu in ultimul rand, respect pentru adversarul tau. Este un joc al onoarei si ma astept sa va comportati in consecinta. Premiza de la care si plec de altfel. Asa ca daca aveti dubii asupra vitezei armei, e cazul sa va orientati, masurati, adaptati cf. regulamentelor.

 

Vor exista 3 bombe (fumigene mari cu inel - foarte usor de aprins) care vor fi in posesia USAF (daca le gasesc). Fiecare fumigena trebuie sa arunce "in aer" un obiectiv. Daca purtatorul bombei moare in drum spre obiectiv, acesta va trebui sa se intoarca OBLIGATORIU in respawn-ul din HQ-rul propriu CU BOMBA ASUPRA LUI. Nu o preda altui coechipier. Din HQ acesta poate relua misiunea sau poate preda bomba altui coechipier.

 

Vor exista misiuni de gen: un squad FARC poate ataca HQ-rul USAF (caz in care s-a cam terminat treaba daca reusesc). Astfel de misiuni sunt date STRICT de mine in anumite intervale de timp. Asa ca nu lasati baza USAF goala. Vor mai exista obiective de indeplinit ad-hoc si de o parte si de alta a combatantilor.

 

Daca imi mai trece ceva prin cap o sa scriu aici. Daca aveti intrebari va rog sa le puneti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

se poate trage cu replica de asalt din cladire spre exterior?

Share this post


Link to post
Share on other sites
se poate trage cu replica de asalt din cladire spre exterior?

 

Afirmativ cvlad - poti angaja din cladire in afara fara probleme. In ultima instanta, conform regulamentelor (daca tot o ardem cu regulamentele in sus-jos) pot deroga angajarea in cladire si cu arma principala daca e sub 110 m/s dar DOAR SEMI. Nu vreau un joc restrictiv ... incerc sa il fac cat mai adaptabil tuturor stilurilor de joc.

 

Prin urmare: in cladire se poate angaja si cu arma principala daca e sub 110 m/s si DOAR SEMI.

 

Cu ajutorul vostru pana vineri ajungem la un regulament personalizat pt. acest joc care se vrea a fi lejer, legal si nu in ultimul rand aerisit din punctul de vedere al restrictiilor. E airsoft, nu razboi real .. chiar daca unii le confunda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now