tunari.ro

EXAMEN Curs Instructori in poligonul de tragere

Recommended Posts

instructoriinpoligon.jpg

 

 

 

 

Prin amabilitatea administratorilor acestui forum va informam ca toate procedurile legale de sustinere a examenului de absolvire al cursului de instructor in poligonul de tragere organizat de catre Tactical Life, au fost indeplinite. Astfel in data de 24.04.2013 si 15.05.2013, in cadrul Complexului de tragere Anatolie Salceanu -Joita, vor avea loc, in fata comisiei formate din reprezentantii tuturor ministerelor prevazute in HG 130/2005, sesiunile de examinare teoretice si practice. Persoanele care au parcurs cursul sunt rugate sa se programeze pentru examen la una din cele doua date mentionate. Seriile de examinare se vor forma in ordinea inscrierii. Capacitatea maxima pentru o serie este de 40 de persoane. In intervalul de timp ramas pana la data examenului, toti cursantii sunt invitati la sedintelegratuite de pregatire intensiva, in zilele de marti si joi (orele 14.00 - 16.00) in incinta poligonului A. Salceanu - Joita.

 

Dupa promovarea examenului de absolvire, pe baza diplomei Tactical Life, puteti solicita reprezentantilor D.A.E.S.T din cadrul serviciului de politie din raza de domiciliu, eliberarea Atestatului de Instructor in Poligonul de Tragere. Acest atestat va acorda dreptul de a profesa meseria de instructor in poligon cat si posibilitatea de a detine si folosi arme de tir lungi sau scurte, asa cum sunt ele descrise in anexa legii 295/2004, modificata si completata de legea 117/2011.

 

Tactical Life este singura societate care a solicitat si obtinut avizul favorabil din partea tuturor ministerelor mentionate in HG 130/2005, deci in cazul in care promovati examenul, nu exista riscul de a pierde drepturile conferite de lege din motive legate de nerespectarea legislatiei in vigoare cu privire la procedurile de examinare.

 

Pentru inscrieri, informatii, lamuriri suplimentare: 0747 326 022 (Viorel Paraschiv)

 

Cu stima,

Tactical Life

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now