Luca Gabriel

23 - 24.02.2013 - Advance Systems Manipulation

Recommended Posts

UPDATE: Din pacate a aparut ceva neprevazut la Razvan la munca si va trebui sa reprogramam partea a doua a antrenamentului pentru saptamana urmatoare (Duminica, 10 Martie)

 

23 - 24.02.2013 - Advance Systems Manipulation

 

 

Dragilor, dupa cum am anuntat si in topicul Calendar SRA 2013, a venit momentul pentru primul antrenament.

 

Dupa cum si titlul evidentiaza, se va baza pe o manipulare mai avansata a celor 2 sisteme de angajare in 2 medii diferit dar care au si legatura, respctiv CQB si URBAN. Acest antrenament se va focaliza pe o manipulare rapida si precisa asupra tintelor fixe si mobile, din diferite pozitii tactice, din deplasare tatica rapida, pe diferite circuite si teme prestabilite, atat individual cat si in echipa binom. Vom adauga elemente de stres in rezolvarea respectivelor teme / circuite, astfel incat esecul care va aparea sa-l putem analiza si sa reusim sa trecem peste el prin foarte multe repetari si rezolvari. Totusi, chiar daca vom avea astfel de circuite, trasee de rezolvat, toate se vor baza pe finalizarea asupra tintelor, intr-un timp limitat si bineinteles intr-un mod precis. Degeaba un operator se misca rapid pe teren, daca finalitatea asupra jucatorilor oponenti este ZERO. Vom invata cum sa gasim echilibrul intre rapiditate si precizie.

 

Locul unde se va desfasura training-ul va fi in zona SICOMED, in 2 hale, cat si in zonele adiacente acestora iar taxa de participare este de 50 ron / operator. Numarul minim de participanti este de 10. In cazul in care numarul nu se intruneste, trainingul urmeaza a fi reprogramat in functie de alte activitati.

 

Echipamentul personal ( de preferat cel pe care il folositi in timpul jocului - totusi ganditi-va la accesoriile cred nu le foositi si va ingreuneaza ; genunchiere obligatorii, ochelari tactici de protectie obligatorii, manusi obligatorii si operatorii care detin staii de emisie receptie de asemenea obigatorii ). Ambele sisteme de angajare sa fie intr-o stare perfect functionala, bb's-urile pentru 2 zile de antrenament intens, apara e luare rapida a liniei de ochire pe sistemul principal de angajare ( de preferat ), gaz pentru sistemul secundar.

 

Avem rugamintea ca inainte cu 1 zi de antrenament, sa va gasiti timp sa faceti gear-ul functional, sistemele functionale si sa aveti incacatoarele full cu bb's-uri. Rugam aest lucru pentru a evita pierderea timpului inaintea training-ului. Odata ajunsi, 15 minute preferam sa stam putin de vorba la o cafea si o tigara vis a vis de training sau alte probleme, decat sa incepem atunci sa aranjam ce avem de aranja, sa incarcam mag-urile, sa aranajma vesta, sa scoatem pouch-uri, etc...

 

Totodata, avem marea rugamintea sa respectati cu strictete momentul in cae va treceti numele pe formularul de inscriere, deoarece "infrastructura" vis a vis de aranjamentul antrenamentului se face in functie de voi. Deci dragilor, va rugam sa va tineti de cuvant cand anuntati ca doriti sa participati la training. Deocamdata INCA mergem pe cuvantul vostru

 

Anyway, cu alte cuvinte, dorim sa petreceti alaturi de noi momente constructive si de fun si va asiguram, ca si pana acum, ca o sa aveti foarte multe de invatat. Va asteptam cu drag. Incepand de acum, puteti sa va inscrieti oficial pe acest topic pentru primul training, cu numele si prenumele si clubul din care faceti parte ( daca este cazul ). Va multumim si va asteptam.

 

Until next time, keep training !!!

 

Razvan - SRA

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe mine m-a distrat opțiunea:

 

Doresc să particip la antrenament:

[ ] DA

[ ] NU

 

Înscris și io, cred că pun de echipă cu bașbuzucu' de mai sus...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acest training va cuprinde in prima parte a zilei, elemente de manipulare BASIC ale sistemelor de angajare...urmand sa ne axam pe manipulari instinctive...precise si in diverse pozitii compromitatoare, din deplasari tactice si rapide...deplasari in terenul tactic...deplasari in echipa...etc.

 

A doua zi ne vom incalzi cu ceva elemente BASIC si ADVANCE apoi ne vom petrece ziua trecand prin teme specifice de manipulare, deplasare, angajare, atingere obiectiv individual si echipa binom...totul are ca scop punerea voastra in momente dificile pentru a putea esua la un moment dat, analiza acel esesc si a-l depasi dupa ceinvatam cum sail epasim. Este un training excelent pentru reactie instinctiva...perfect placement gear and systems, comunicare, atentie distributiva si o manipulare perfecta inclusiv in conditii de stres...luare pozitii compromitatoare in mod instinctiv in timpul angajarii...etc

 

Va asteptam cu drag. Mai este 1 loc sa facem echipa minima de 10.

 

Until next time, keep training !!!

 

Razvan - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma vad nevoit sa ma retrag de la curs. Probleme medicale. O sa vb cu Razvi in particular.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Numarul minim de 10 operatori este atins deocamdata. O sa-i dam drumul la treaba..

 

Vom reveni cu alte detalii cum mai apare ceva.

 

Until next time, keep training !!!

 

Razvan - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exista o varsta minima pentru participare? intreb pentru ca avem un jucator sub 18 ani care e foarte interesat in participare si in opinia mea foarte abil, disciplinat si matur in abordarea regulilor de siguranta

Share this post


Link to post
Share on other sites
Care e scorul? Suntem suficienti?

 

Pana acum eu numar peste 15: Cilu, Ave, Eu, 7 operatori MAT si intre 5 si 7 operatori vor veni de la noi (OAsTE - Otopeni Airsoft Tactical Element)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mihai...poti lua in calcul si persoana de care ai amintit. Din punctul nostru de vedere este ok atata timp cat il considerati posibil om din echipa voastra. Nu mai este mult pana la training, asa ca va sugerez sa incepeti service-area sistemelor, aranjarea gear-ului, sistemele de emisie receptie ( cine are ) si sistemele optice. Protectiile la genunchi si coate sunt obligatorii, deasemenea orice tip de ochelari de protectie. Luati in calcul si o vreme mai rece, tocmai de aceea ganditi-va imbracamintea groasa cum sa o utilizati cu gear-ul tactic penteu a nu va ingreuna miscarile si manipularea sistemelor.

 

Until next time, keep training !!!

 

Razvan - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dragilor, avem rugamintea la voi...care doriti sa veniti la training, sa va gasiti 1 minut liber seara acasa si sa va inscrieti oficial pe formular. Numarul exact al participantilor ne ajuta extraordinar de mult in organizare. Tot ce inseamna aranjarea terenului, tintelor fixe si mobile, traseele specifice individuale si pentru echipa binom se fac in functie de numarul vostru. Va rugam sa tineti cont de acest lucru si pe cat posibil, zilele acestea, cei care sigur vor veni, inscrieti-va oficial pe formular.

 

Multumim si ne auzim in curand.

 

Until next time, keep training !!!

 

Razvan - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Antrenamentul se va desfasura in exterior sau intr-o cladire? Intreb pentru ca pistoalele pe gaz au cam de suferit...

Share this post


Link to post
Share on other sites

...problema cu gazul este relativa Mihai. Se va efectua si afara si in interior trainingul. Sistemul secundar va fi folosit mai mult in intwrior pentru a evita problema cu gazul. Totusi recomand sa se utilizeze green gas indiferent de sistemul secundar folosit.

 

Until nexttime, keep training !!!

 

Razvan - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dragilor, traseele sunt deja concepute pentru a le putea trece atat individual cat si in echipa binom, tintele fixe in numar de 20, tintele mobile in numar de 2, de altfel sunt si ele pregatite. Venim din nou cu rugamintea la voi de a va inscrie din timp, asta insemnand de preferat in acest week=end, cel tarziu saptamana viitoare Luni, Marti. De indata ce vom avea numarul de participanti, ne putem pregati 100% pentru antrenament. Dupa cum vedeti, vremea este destul de neprielnica, cel putin in aceste zile, dar aceasta nu inseamna ca nu vom sustine trainingul. Desi ninsoarea si vremea rece v-a impiedica functionarea sistemului secundar de angajare, il vom folosi in masura in care v-a functiona. Detaliile le vom da la fata locului. In alta ordine de idei, va rugam sa incepeti trecerea in revista a echipamentului, a sistemelor, gazului, bb's -urilor, bateriilor sistemului principal, aim-point-ului sistemului principal de angajare.

 

Cu acestea fiind spuse, va rog sa confirmati ( cei inca nesiguri de participare ) pana saptamana viitoare, Luni sau Marti seara, participarea voastra. Va multumim si va asteptam.

 

Until next time, keep training !!!

 

Razvan - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare. Mai avem putine zile pana la training. Dorim sa va aducem la cunostiinta datele exacte vis a vis de training, pentru a evita eventualele neclaritati.

 

 

 

ZIUA I

 

 

 

08:15 - prezentare SICOMED; parcarea din spatele cladirilor, pe drumul din apropierea stalpilor de inalta tensiune.

08:30 - prezentarea la cladirile unde se va desfasura trainingul ( Wolfy o sa va conduca pana in zona delimitata )

08:45 - echipare gear si sisteme de angajare ( magurile, gazul, sistemele de angajar, sa fie dea pregatite, doar sa fie ajustate pe voi )

09:00 - briefing training

09:15 - start training

12:00 - 12:30 - pauza de masa

12:45 - start training

15:00 - finalizare ziua I training + debriefing

 

 

 

ZIUA II

 

 

 

- 08:15 - prezentarea in zona parcarii

- 08:30 - prezentare la zona de training

- 08:45 - ajustare echipament

- 09:00 - briefing training

- 09:15 - start training

- 12:00 - 12:30 - pauza masa

- 12:45 - start training

- 15:00 - final training + debriefing

 

 

As fi dorit sa va dau amanunte vis a vis de training, dar cred ca cel mai bine este la fata locului sa discutam aceste aspecte. Totusi, doresc sa va spun faptul ca vom avea si elemente de basic manipulation pe langa cele de advance manipulation, aceasta reprezentand warm up-ul pentru ce urmeaza.

 

Desi acest training va avea elemente de echipa binom si individual, acesta se va baza pe manipularea rapida si precisa ale ambelor sisteme de angajare, reactia rapida pe moment a fiecarui operator in ceea ce inseamna schimbari tactice si rapide de incarcator, tranzitie de la un sistem la altul, luari de pozitii tactice si reactive, avantajoase in anumite momente pentru a rezolva tema data, comunicare in echipa, angajari instinctive, etc.

 

Sa nu uitati sa va luati ( operatorii care detin ) statiile de emisie receptie, deoarece in modulele INDIVIDUAL, operatorul de pe teren va fi sprijinit de catre un coleg, coleg aflat in indepartarea zonei de actiune si care va reprezenta suportul de coordonare si identificare ale tintelor ostile ( puteti accesa si binoclu pentru identificari ). Sprijinul de coordonare in teren ( operatorul observator nu are voie sa se apropie la 30 m de locatie, iar deplasarea sa este obligatorie a se face CONCEALMENT, in paralelul zonei de actiune. ( detaliile se vor da la fata locului )

 

Inainte de fiecare speta individuala si in echipa, eu si Wolfy vom avea rolul de a va aduce la cunostiinta " intel " vis a vis de tinte ostile si COLET-ul pe care trebuie sa-l extrageti pana in SAFE ZONE.

 

Sunt sigur ca o sa va placa aceste incursiuni in ceea ce inseamna lucrul in echipa si individual, cu rezolvari de situatii solicitante si va garantez ca o sa plecati cu un OPEN MIND mult mai accentuat vis a vis de training-urile noastre.

 

Nu uitati sa va inscrieti pe formularele noastre, asa ne ajutati si pe noi foarte mult in ceea ce inseamna pregatirea training-ului.

 

 

Until next time, keep training !!!

 

Razvan - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are cineva drum prin zona Lacul Tei si ma poate ridica si pe mine, eventual si adus inapoi?

 

Preferabil plecat cat mai tarziu, intors cat mai devreme, ca ma bate nevasta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare dragilor. Ca si UPDATE la training, vom lua in calcul un spatiu de pauza de 1 saptamna intre modulul 1 si 2 al training-ului. Motivul pentru care vom face in acest fel este continutul nou de info practice si teoretice. Dorim ca primul set al training-ului de Sambata 23.02.2013, sa-l puteti pune in practica si Duminica la jocurile pe care le faceti; altfel o sa vi se imprime mai bine cele invatate cu 1 zi inainte, urmand ca Sambata viitoare sa continuam cu al doilea modul / set al training-ului, exact cu 1 zi inainte de jocul de Duminica, altfel putand sa puneti in practica cele invatate. Din punctul nostru de vedere, profi gandind, consideram ca in acest fel asimilati mult mai bine cele invatate si o sa puteti pune in practica, in jocul vostru mult mai ok elementele din training. In momentul cand aveti un training efectuat cu 1 zi inainte de jocul de Duminica, puteti considera un avantaj / castig al vostru fata de ceilalti operatori din ziua jocului.

 

Deci dragilor, Sambata, 23.02.2013 si Sambata 02.03.2013 sunt datele training-ului ADVANCE SYSTEMS MANIPULATION.

 

Cu speranta ca nu v-am dat peste cap programul si ca am fost destul de clari vis a vis de explicatiile desfasurarii training-ului, va asteptam cu drag sa invatam noi lucruri constructive in ceea ce inseamna o manipulare profi a ambelor sisteme de angajare intr-un mediu urban si close quarter, cu elemente de stres, de atentie distributiva, de comunicare, cu luari de pozitii tactice, cu decizii rapide pe moment, cu tactici individuale si in echipa si multe altele...

 

Until next time, keep training !!!

 

Razvan - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.